Uğraşıyorum canım ama sinirlenince gözü bi şey görmüyor duymuyor adamı aramaya gidince benimde nevrim döndüYaaa çok üzüldüm canım ya Allah korumuş gene sende tartısmasaydın keske bak Allah korusun ya kötü şeyler olsaydı evinde tutmaya bak
ama olur mu hiç öyle canım lütfen yıpratma kendini. Dünyanın sonu değil. imtihanlarla dolu bir hayat yaşıyoruz. herşeyin bir vakti var, zuhur edince kendisi gelecek bebişin :) Hırpalamayalım kendimizi. güçlü olalımBen bugün adet oldum canım. Bu kez o kadar çok üzüldüm ve ağladım ki...
Allah korusun canım dua etUğraşıyorum canım ama sinirlenince gözü bi şey görmüyor duymuyor adamı aramaya gidince benimde nevrim döndü
Kuzum psikolojik.. ilişki olmadıysa zaten gebelik olanaksız. ha için rahat etsin istiyorsan bi test yapıver :)Canım özür dilerim çok rahatsız ettim ama mide bulantim ve karin altında ağrım var. Psikolojik midir yoksa hamilelik riski var mıdır? Bazı konularda adet olduktan sonra risk yoktur diyor bazı konularda hamilelik olabilir diyor.
Amin canım benim inşaallah:)Cok sukur cnmm Rabbim bizede nasip etsin insallah ne guzel yaa bi kiz bi oglan bikerede kurtulmus :) saglikla buyusunler Rabbim annesine babasina bagislasin insallahh
sağol canım ağlamaktan helak oldum iki gündürAnaa kuzum yaa korkmussundur tabi kiyamam yaa tartisma buna baglimiydi olmasamiydi keskegecms olsn cnm uzuldmm
kuzum eşimle alakalı sıkıntılar anlattım okumuşsundur belki ondan dolayı çok kötüydüm bugünZeyah3917 noldu kuzum
Sağol kuzum şimdi iyiyiz şükür adamı bulmuş ama bana sordu gidiyim soruyum mu hesabını diye bende yok Allah’larından bulsunlar dedimKuzum geçmiş olsunüzüldüm ya .
Şimdi nasılsınız :/
Ediyorum kuzum ya ne kadar kanına dokunduysa sindiremiyo şimdi yatıştı biraz daha adam yemeden içmeden kesildi ilk defa böyle görüyorumAllah korusun canım dua et
Şikayet edin canım karakola bence canım ben çok korkarım erkek kavgasından gözleri bişey görmez sende eşini sakinlestir canımEdiyorum kuzum ya ne kadar kanına dokunduysa sindiremiyo şimdi yatıştı biraz daha adam yemeden içmeden kesildi ilk defa böyle görüyorum
Eşim şikayet etmez kuzum kendi sorarsa sorar hesabını ama şimdi daha sakin çok şükür gidip medenice konuşuyum diyo sanki tanımıyorum kendisiniŞikayet edin canım karakola bence canım ben çok korkarım erkek kavgasından gözleri bişey görmez sende eşini sakinlestir canım
Yok canım hiç denk gelmedim vallaAmin canım benim inşaallah:)
sağol canım ağlamaktan helak oldum iki gündür
kuzum eşimle alakalı sıkıntılar anlattım okumuşsundur belki ondan dolayı çok kötüydüm bugün
yumurtlama gununde kasik ağrısı bel agrisi genelde yaşanıyor yumurtlama gunu gectigi halde devam ediyor olursa hekiminize danışmakta fayda var gecmis olsinBel ağrımda var
Kayip degilim kizlar ben burdayimda canim sikkin biliyorsunuz
Kan oyle cikti.peki benim 2 gun peceteye gelen pembe lekem neydi bugun beyaza döndü yerleme degilse neydi ohevesim kaçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?