• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Anneleri Neler Aldınız?

kclr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
53
44
38
Merhaba,
2019 Aralık (İnşallah) annesiyim. :anneadayı:
Alışveriş yapmaya vs başlamadım. Sizler ne durumdasınız?

Birde hadi neler aldınız ve neden aldınız? Paylaşalım fikir edinelim.

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 😊 bende eşya almak için sabırsızlanıyorum ama hala cinsiyeti öğrenemedik 🙈 göstermiyor saklıyor kendini 😊

Hayırlısı olsun :) Bu hafta sonu bakalım biz görebilecek miyiz? :dua:

İlk olarak Bahçelievler Medicana Dr. Gönül ÇİMEN ile hamileliğime devam ediyorum. Çok memnunum.

Bu arada alınacak ilk eşya bebek odası. Bu konuda ne karar verdiniz; Oda olarak mı? Sadece beşik yatak şeklinde mi alacaksınız?

Son düzenleme:
Bende Aralık annesi olacağım inşallah 😊 henüz birşey almaya başlamadım 2 kontrolde de doktor kız dedi ama bu hafta da doğrulamak istiyorum o yüzden henüz almaya başlamadım bende eşya falan ☺
Acaba bu bebek eşyalarının indirime girdiği bebek arabası,odası vs. Bir zaman var mıdır yani en uygun ne zaman almalıyız acaba bir bilgisi olan var mı ?

Bende Aralık annesi olacağım inşallah 😊 henüz birşey almaya başlamadım 2 kontrolde de doktor kız dedi ama bu hafta da doğrulamak istiyorum o yüzden henüz almaya başlamadım bende eşya falan ☺
Acaba bu bebek eşyalarının indirime girdiği bebek arabası,odası vs. Bir zaman var mıdır yani en uygun ne zaman almalıyız acaba bir bilgisi olan var mı ?

Bende araştırmalara başladım, kıyafet ne alacağız mevsim kış olacak en fazla neye ihtiyacımız olur? Paylaşalım lütfen hep :)

Bende araştırmalara başladım, kıyafet ne alacağız mevsim kış olacak en fazla neye ihtiyacımız olur? Paylaşalım lütfen hep :)

Bol bol uzun kollu zıbın en çok ihtiyaç duyacağımız şey olacak sanırım :)) birde uyku tulumu gerçi artık doğalgaz var çoğu evde ama benim evimde yok maalesef o yüzden evin sıcaklığını eşit tutmak konusunda çok tereddütlerim var ya 😐

Hayırlısı olsun :) Bu hafta sonu bakalım biz görebilecek miyiz? :dua:

İlk olarak Bahçelievler Medicana Dr. Gönül ÇİMEN ile hamileliğime devam ediyorum. Çok memnunum.

Bu arada alınacak ilk eşya bebek odası. Bu konuda ne karar verdiniz; Oda olarak mı? Sadece beşik yatak şeklinde mi alacaksınız?
Canım ben beşik yatak almayı düşünüyorum. Mobilya heryere taşınamıyor malesef. İlk çocuğumda da park yatak almıştım şimdide öyle yapacağım. Oda hazırlasak bile uzun süre bizimle uyuyacağı için tercih etmiyorum şuan. En iyisi park yatak ve sallanan ana kucağı 😊

Bol bol uzun kollu zıbın en çok ihtiyaç duyacağımız şey olacak sanırım :)) birde uyku tulumu gerçi artık doğalgaz var çoğu evde ama benim evimde yok maalesef o yüzden evin sıcaklığını eşit tutmak konusunda çok tereddütlerim var ya 😐
Canım benim evim doğalgazlı inan ben hiç memnun değilim. Evden eve illaki fark vardır imkanım olsa sobalı eve geçerim kışın benim evi ısıtmak baya zor 🤔 şimdiden nasıl yaparım diyee düşünmeye başladım. Sobalı olunca en azından sürekli sıcak ortamda olur. Bakalım bu sene yine soğuk olursa elektrikli soba ile idare edeceğim

Hastane çıkışını aldım, gerçi benim bebiş Aralık değil kasımda ve ya ekimde doğacak
Birkaç çeşit tulum aldım uzun kollu, yine bir çanta bavul dolusu kıyafeti var zıbın, takım, çorap, şapkası vs.
Banyo takımı aldım (küvet, file, maşrafa, kova)
Mama sandalyesi, yürüteç, biberon, bir de göğüs ucu aldım (ucum çıkmazsa bebeğim rahat emsin diye)
3adet battaniyesi var şimdilik. Biri müslin, biri el örgüsü, biri ince polar. Battaniye en az 10layacağım.
Örgü yeleği ve patiği var birkaç renk. Kv ördü sağolsun.
Bana göre beşik son aylar alınacak şeyler :)
Hastane çıkış takımı yazmıştım bir de hastane çıkışı için bavul çanta aldım..

Daha çok şey var alınacak.. Çoook :))

Canım benim evim doğalgazlı inan ben hiç memnun değilim. Evden eve illaki fark vardır imkanım olsa sobalı eve geçerim kışın benim evi ısıtmak baya zor 🤔 şimdiden nasıl yaparım diyee düşünmeye başladım. Sobalı olunca en azından sürekli sıcak ortamda olur. Bakalım bu sene yine soğuk olursa elektrikli soba ile idare edeceğim

Orası da öyle tabi ama sobalı evde ısıyı aynı derecede tutmak mesele gece falan..Doğru diyorsunuz hepsinin bir zorluğu var ya ama insan bir rutine oturtur herhalde diye düşünüyorum ☺

Orası da öyle tabi ama sobalı evde ısıyı aynı derecede tutmak mesele gece falan..Doğru diyorsunuz hepsinin bir zorluğu var ya ama insan bir rutine oturtur herhalde diye düşünüyorum ☺
Aynen öyle 😊 sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım gerisi hallolur 🤗

Henüz birşey almadım. Cinsiyeti yeni öğrendim ama gizel bi liste ile başlamam lazım. Kullanılmayacak hiç birşey almak istemiyorum açıkcası.

Selam kızlar öncelikle hayırlı olsun
Bende Aralık annesi olacağım inşallah. Doğum 8 Aralık gibi gözüküyor bir aksilik çıkmazsa :)
Bende henüz bir şey almadım 7. Aydan sonra almayı düşünüyorum Allah izin verirse. Şuan 19. Haftadayım

Merhaba,
2019 Aralık (İnşallah) annesiyim. :anneadayı:
Alışveriş yapmaya vs başlamadım. Sizler ne durumdasınız?

Birde hadi neler aldınız ve neden aldınız? Paylaşalım fikir edinelim.
Selam canım şimdilik kilo aldım desem yeridir😂😂😂 ama kış olması korkutuyor beni de hoş yaz olsa bu sefer de sıcak diyecektim belki.bence bi liste yapalım ve paylaşalım ne dersiniz?

Selam kızlar öncelikle hayırlı olsun
Bende Aralık annesi olacağım inşallah. Doğum 8 Aralık gibi gözüküyor bir aksilik çıkmazsa :)
Bende henüz bir şey almadım 7. Aydan sonra almayı düşünüyorum Allah izin verirse. Şuan 19. Haftadayım
Hoşgeldin canım 😊 aynı haftadayız 🤗 maşallah cinsiyetini de erken öğrenmişsin biz hala saklıyoruz göstermiyoruz 🤗

Selam canım şimdilik kilo aldım desem yeridir😂😂😂 ama kış olması korkutuyor beni de hoş yaz olsa bu sefer de sıcak diyecektim belki.bence bi liste yapalım ve paylaşalım ne dersiniz?[/COLOR][/FONT][/I]
[/QUOTE]
Liste yapıp paylaşmak çok iyi olur hem bizim için hemde bizden sonra ki hamişlere fikir olur 🥰😍

Bende cinsiyeti öğrendim kızmış bebeğimiz cinsiyeti öğrendikten sonra anne yanı beşik aldım kızlar bebek arabası konusu çok kafamı karıştırıyor 1500 TL civarı ne önerirsiniz

bizimkide erkek olacak allahın izniyle aman aman alışverişe başlamadım ama bi kaç takım zıbın ve çıtçıtlı badi aldım uzun kollu çorap ve 1 adet battaniye şimdilik annemle kardeşim bana fırsat vermiyor gerçi :) ilk oğlumdan beşik ve araba hala duruyor onlara bakmıyorum bide onunda bi kaç takımı var küçük vermeye kıyamadığım onlarıda kullanırım diye düşünüyorum şuan ama alacaklar var daha hastane çıkışı falan gene kış olacağı için battaniye yelek falan lazım hayırlısıyla kucağımıza alalımda eksikler tamamlanıyor :dua: :dua:

Back