Semiha Şakir canım devletsen devlete mi gidiyorsun hangi hastanede yaptıracaksın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Semiha Şakir canım devletsen devlete mi gidiyorsun hangi hastanede yaptıracaksın ?
Canim hayırlı olsun ne güzel hangi devlethastanesi bu.masallah az yumurta ile hamile kalmissin.b3nimde raporumvar ve bende başlayacağım ama umutsuzum özele de gittim çok para harcadim.bukez devlet deneyeceğimÇok detaylı anlatmışsın tebrik ederim. Ancak ben izmir’ Heyete girmek icin ücret ödemedim. Bunun dışında amh dusuklugu veya yas gibi problemler varsa ortada 3 yillik evlilik aranmıyor. 1 yıl yeterli.
Raporunuz çıktıktan sonra ilk adetinizin 2. Günü muayeneye gidiyorsunuz. Uzun protokol uygulanırsa o ay Doğum kontrol ilacı kullanıyor ve ara ara kontrollere gidiyorsunuz. Aksi duyumda kısa protokolde hemen iğnelere başlanıyor. Bana verilen ilaçlar 2.500 tl tuttu ancak 1500 tl ilk ilaç kullandım. Gerisini almadım eczaneden. İğnelere başladıktan sonra 4. Gün kontrole gidiyorsunuz. Sonrasında gün aşırı hatta son donemde arka arkaya kontroller oluyor. İlk etapta yumurta buyutucu iğneler kullanılıyor. Tedavini ortasında ise bu iğnelere baskılayıcı iğne ekleniyor. Ortalama adetin 12 ya da 13. Günü çatlatma iğnesi vuruluyor. Diğer iğnelere son veriliyor. 36 saat sonra yumurta toplama işlemi icin merkeze gidiyorsunuz. Anestezi altında yumurtalar toplanıyor.
SiZe günlük olarak embriyo durumu hakkında Bilgi veriliyor. Taze ya da dönmüş transfer durumuna göre yapacağınız seyler belirtiliyor.
Benim 2. Gün transferi oldu yumurtam az olduğu icin. 12 gün boyunca verilen eni ilaçları kullanıyor ve test gününü bekliyorsunuz.
Aklıma gelenler bunlar. Bu arada yumurta toplama günü 900 tl ödeme yapılıyor hastaneye. Bende yumurta az olduğu icin transferde aldılar.
Devlette bana maliyeti 2500 tl oldu kısaca.
bende avrupadayım ama anadolu yakasında yaptırıyorum devlette :)Semiha Şakir canım devlet
Canim ben İzmir’de tepecik ege dogumevinde yaptırdım. allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsinCanim hayırlı olsun ne güzel hangi devlethastanesi bu.masallah az yumurta ile hamile kalmissin.b3nimde raporumvar ve bende başlayacağım ama umutsuzum özele de gittim çok para harcadim.bukez devlet deneyeceğim
Ay canimm seninde az ve kalitesiz yumurta mi vardi.kacinci tedavinde hamile kaldin.ve tepecikte ne yapıldı ekstraCanim ben İzmir’de tepecik ege dogumevinde yaptırdım. allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin
Okadar umitsizim.ki artik.okadar yüksek diz yumurta iğnesine az yumurtam oluyor 4 tane oluyor zaten 2sinin ici boş kalitesiz oluyor. Diğerleri de ya dollenmiyo ya da dollendibi kez o da tutunmadiCanim ben İzmir’de tepecik ege dogumevinde yaptırdım. allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin
Benim de 4 yumurta toplanmıştı biri döllenmedi bile. Allah ol dedikten sonra sen de alırsın kucağına merak etmeOkadar umitsizim.ki artik.okadar yüksek diz yumurta iğnesine az yumurtam oluyor 4 tane oluyor zaten 2sinin ici boş kalitesiz oluyor. Diğerleri de ya dollenmiyo ya da dollendibi kez o da tutunmadi
Amh 0,93 idi benim. Yastan dolayı yumurta kalitem iyice bozulmuştu. İlk tedavimde hamile kaldımAy canimm seninde az ve kalitesiz yumurta mi vardi.kacinci tedavinde hamile kaldin.ve tepecikte ne yapıldı ekstra
Maşallah ek birşey yaptimi canim.bagisiklik serumu vs ya dane bileyim farklı ne yaptı yumurtlama iğnelerinden baska.bana ümit oldun.Amh 0,93 idi benim. Yastan dolayı yumurta kalitem iyice bozulmuştu. İlk tedavimde hamile kaldım
Hayır canim. Doktora sordum yok öyle bir şey inanmayın dedi o serumlar icin. Normal klasik tüp bebek tedavisi idi. Hem de kısa protokol yapıldı bana yasım geçiyor diyeMaşallah ek birşey yaptimi canim.bagisiklik serumu vs ya dane bileyim farklı ne yaptı yumurtlama iğnelerinden baska.bana ümit oldun.
Çok güzel haberler al canım, inşallah sen bunu okurken bebeğinde sana tutunmustur. Kaç yumurta transfer ettilerKizlar dün transferim yapildi.. 10 ekimde sonucu belli olacak
Benimde amh 0,60 Lardaydi.Hayır canim. Doktora sordum yok öyle bir şey inanmayın dedi o serumlar icin. Normal klasik tüp bebek tedavisi idi. Hem de kısa protokol yapıldı bana yasım geçiyor diye
Kaç yumurta transfer ettiler size,yaş ileri olunca 2 transfer diye duydumAmh 0,93 idi benim. Yastan dolayı yumurta kalitem iyice bozulmuştu. İlk tedavimde hamile kaldım
Bir de bana 2. İğne gonal f verdiler 300mgKarıştırma işlemi evet öyle. Ancak söyle bir durum var karindan yapabilmen için inçe uçlu şırınga kullanman gerekiyor. Ama onların da haznesi küçük olduğu icin benim 2 toz 1 suyu bile almıyordu. O yüzden normal şırıngaya insülin ucu takıyordum.
Kilo aldım alıngan olmustum o dönemde. Çabuk da sinirleniyordum. Transfere kadar 1,5 kilo aldım
Evet canım. Bana 2 transfer edildiKaç yumurta transfer ettiler size,yaş ileri olunca 2 transfer diye duydum
Ben 150 mg merional 150 mg gonal f kullandımBir de bana 2. İğne gonal f verdiler 300mg
Bende gonal f 300 diğeri 75 mg,Allah yar ve yardımcımız olsun. Acayip duygular içindeyim rüyalarıma yumurtalar giriyor. Sigara içiyorum günde 3-4 adet gerginim çok..bir yandan heyecanlı,mutlu.. korkuyorum.Ben 150 mg merional 150 mg gonal f kullandım
Hayırlısı olsun canımBende gonal f 300 diğeri 75 mg,Allah yar ve yardımcımız olsun. Acayip duygular içindeyim rüyalarıma yumurtalar giriyor. Sigara içiyorum günde 3-4 adet gerginim çok..bir yandan heyecanlı,mutlu.. korkuyorum.