Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar kısmetse ben de 2019 da hamile hatta anne olmak istiyorum. Adetim in üzerinden 12 gün geçti hala hasta olmadım 4 gün önce test yaptım negatifti 10 gündür bel ağrım var bugün de göğüs ucum sizliyor ayaklarim buz kesti bakalım pztne kadar hasta olmazsam doktora gidip kan testi yaptıracağım

Merhaba, inşAllah tutunmustur bebeğin canım p.tesi günü güzel haberlerle gelirsin insAllahhh.
 
Bunu yapmak isteyenler yapsın kızlar ben bu uyguladım Allahım inşallah kabul eder :KK200:
72EA7004-191E-4D2E-BE72-7D1E8892D69B.jpeg
 
Ben kullanıyorum doktorum kullansan daha iyi dedi ama şart koşmadı bende vitamin felan da dahil olsun diye folio aldım onu kullanıyorum.
Ben de başlıcam canım. Sizden okuyunca almak zorunda hissettim kendimi. Hayırlısıyla kasımda ikinci bebeğimi alırım kucağıma inşallah. Hepimizin gönlüne göre versin Rabbim. Amin.
 
Ben kullanmadım ama bol bol avakoda Yeşim meğer avokado hem hamile kalmak isteyenler hem de gebelik süresi boyunca çok faydalıymış. Yarın ama almaya gideceğim folik asit

Avokado bende rahme de iyi geldiğini duymuştum bulamamıştık sonra eşim görmüş 2 tane almış deneyelim dedik ama daha önce hiç yemediğim için netten araştırdım olgunlaşması yumuşamasi gerekiyomuş ve salatası oluyomuş hem yoğurtlu denedim hem salatasını tadını çok fazla beğenmedim ben :) Sen nasıl tükettin ve tadını beğendin mi ?
 
X