Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah tekrar kan verdim canım 12 ye doğru çıkcak sonuç. Dün doktora gittim tabi bi şey göremedik ama rahim kalınlaşmış güzelmiş, rahimde küçük bi oyuntu fark etti doktor. Muhtemelen yerleşme şu an buraya oluyo ama çok küçük olduğu için biz henüz göremiyoruz dedi. Biraz sıvı varmış, nadiren dış gebelik belirtisi olabiliyo ya da fazladan yumurtladığın yumurtalardan kalma bi sıvı dedi. Yani bugünkü kan değerimin normal bi şekilde artmış olması çok önemli canım dua edin benim için :dua:
kan sonucun çıkınca yaz canım
 
Bu sabah ki testim 20190207_084230.jpg
 
evet tabii :/ bak ne dicem, sezerbusra vardı hatırlarsın belki.. onun da 1 hafta öncesi 0 a yakın değer çıkmış 2 kala hamile olduğunu öğrenmişşş ayy umutlar bitmiyoorrduu :KK70: :KK70:
evet hatırlıyorum onun bi kimyasalı vardı. diğerininde de yerleşme kanaması yaşamıştı. ama senin 1 hafta kala değil sanki olsa çıkardı ya :KK43:
 
Kanamam çokkk az ve önceki aylar gibi değil kesinlikle koyu baya bugün 3. günüm ama afedersiniz 1 pet bile dolmamıştır. Yerleşme olabilir mi diye düşündüm bi an Hcg yaptım ama yokk :KK43: Neden böyle oldu ki :KK43:
 
X