Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Üzülme den edemiyorum ne yalan söyleyim. Ama yapcak bişeyim olmadığının farkındayım demekki nasip değilmiş bu ay da.. Yeni bat 7 Mart canm. Insallah eşimin doğumgününe süpriz olur ne diyeyim, 21 Mart doğum günü.
 
Allah korusun umitsizlenme strese de girme canım . Olmadı bi doktora kontrole gidersin

Bu ay ameliyat geçirdiğim doktorda kontrolüm var zaten canm. Regl olmasaydım gitmiycektim burdaki doktorumda kontrolleri yaptırcaktım ama maalesef geldi sevgili kırmızılar!
 
Geldi maalesef işin yoksa 1 ay daha bekle, zaman geçmiyoken zor oluyo çok anlatamam.. Korkum yine tüplerimin kapanması....
Canım düşünmemeye çalış mümkün olduğu kadar, bu arada da kontrollerine gidersin belki, rahmin ve tüplerin durumu için ne diyecek bakalım doktorun, bir de prolaktin mi yüksekti, onun için de kesin bir görüş alırsın belki, ona göre ilaç verir ya da gerek görmez hiç, için rahat eder.
 
Hiçbirleyin hayalini kurma olur mu ?
Gerçekleşmeyince daha çok üzer seni ..
inan rregl olsam üzülmem .
Neden ?
Çünkü elimizdden geleni yapıyoruz .
Taktir Allahın ..
olmuyosa bir sebebi vardır .
 
Canım hiç bakmadım açıkcası
Yarın ovu yaparken kaba koyucam ya bakarım kuzum
15 şunat mı senınde
Evet canısı 15i benimde. yeni dikkatimi çekti. Sormak istedim : ) birde eğer adet olursam doktorum adetin 3günü hormon testi yap dedi. Kandan mı belli oluyor yada alttan da bakıyorlar mı.
 
Evet canısı 15i benimde. yeni dikkatimi çekti. Sormak istedim : ) birde eğer adet olursam doktorum adetin 3günü hormon testi yap dedi. Kandan mı belli oluyor yada alttan da bakıyorlar mı.
Canım hormon testi yaptırmadım hemen bilgisi olan bşr arkadaş etiketliyorum ..
can09e cano bilgin varmı ??
 

Bıraktım artık umutlarımı, hayallerimi, beklentimi.. Hayırlısı diyip beklemedeyim. Artık beklemiycem hayalini de kurmiycam ne zaman nasipse o zaman olur ne diyeyim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…