Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin 11.gunu geçen ayda hafif koyuluk olmuştu,sonra adetin 18.gununden itibaren koyuluk yine başlamıştı.O yüzden bekleyisime daha var sanıyorum dimi:olamaz:
 

Eklentiler

  • IMG_20190131_142256.jpg
    IMG_20190131_142256.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 31
Bekle canim biraz daha insallah vardir Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah

Bekliycem canm adet belirtilerim var çünkü bile bile erkenden hüsranı yaşamak istemiyorum. :KK43: :) Rabbim hepimize nasip etsin inşAllah hayırlısıyla sağlıkla canm. :dua:
 
Adetin 11.gunu geçen ayda hafif koyuluk olmuştu,sonra adetin 18.gununden itibaren koyuluk yine başlamıştı.O yüzden bekleyisime daha var sanıyorum dimi:olamaz:
Merhaba, 14. gün koyu gibi ama takipte kalın yine de, bakalım koyulaşacak mı daha, her ihtimale karşı da mümkünse değerlendirin isterseniz.
 
aminnnn inşallah benim de 22 ağustosta kürtajım inşallah bu ay bana da isteyen herkese de nasip olur aminnn

Herbirimiz Ağustos ay ında birşeyler yaşamışız sanırım bende 2 Ağustosta ameliyat geçirmiştim. :)
 
Selam kızlar SAT 1 ocak hamileyim şuan 4 hafta da mı oluyorum 3 hafta mı? Bulantılar kaçıncı haftada başlıyor benim şuan sadece sol bacağım çekiliyor göğüs ağrım var ve bol bol uyumak istiyorum :)

Tebrik ederim canm hayırlı olsun inşAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. :dua: Darısı da biz isteyenlere olsun inşAllah :dua:
 
7 gün var aramızda :) canım senin kese göründü mü beta hcg değerin kaç benim ilk 62 çıktı bugun 250
Daha doktora gitmedim canim belki yarin giderim bugun gittim tekrardan kan testi yaptirdim pazartesi 436 mustu bugun kac bakalim insallah yukselmistir. Ben erken dollenme oldugunu saniyirdum ama galba yumurtlama gunu benim dollenme olus
 
X