- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
sağlık olsun canım...olmadı aralıkta Bi şey merak ettim, sen 4. bebiş için mi uğraşıyorsun?verdim canm malesef 0.100 cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlık olsun canım...olmadı aralıkta Bi şey merak ettim, sen 4. bebiş için mi uğraşıyorsun?verdim canm malesef 0.100 cikti
evet canm 4. için ama ister 10 tane evlâdım olsun istedin mi aynı hasret aynı ozlemsağlık olsun canım...olmadı aralıkta Bi şey merak ettim, sen 4. bebiş için mi uğraşıyorsun?
yok ben onun için sormadım aynen öyle 3 de olsa 4 de olsa fark etmez tabii.. aynı istek.. 3 ponçiğin annesi demişsin de profilde, düşüncemi teyit etmek istedim.. keşke benim de olsaydı 3 4 taneevet canm 4. için ama ister 10 tane evlâdım olsun istedin mi aynı hasret aynı ozlem
bunu belirtmek istiyom kuzum ya bazen okdr ağır laflar duyuyorumki bencilsin neyine yetmiyor 3 tane bide ağlıyorum diye ondan canm benim insallah rabbim sanada nasip edryok ben onun için sormadım aynen öyle 3 de olsa 4 de olsa fark etmez tabii.. aynı istek.. 3 ponçiğin annesi demişsin de profilde, düşüncemi teyit etmek istedim.. keşke benim de olsaydı 3 4 tane
Aman takma canım kımseyı bakcak olan sensın bıene istersen 10 tane yapbunu belirtmek istiyom kuzum ya bazen okdr ağır laflar duyuyorumki bencilsin neyine yetmiyor 3 tane bide ağlıyorum diye ondan canm benim insallah rabbim sanada nasip edr
rabbim sanada banada isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzum evet aynen koyulasarak devam etmişti testler amaAlla alla testlerde 2. çizgi çıkmışmıydı
Sıkma canını canım yaa inan böylesı daha hayırlı Allah korusun ya benım gibi olsaydın
boş ver sen onları.. güzel de yetişiyorlarsa tebrik ederim seni kaç erkek kaç kız...?bunu belirtmek istiyom kuzum ya bazen okdr ağır laflar duyuyorumki bencilsin neyine yetmiyor 3 tane bide ağlıyorum diye ondan canm benim insallah rabbim sanada nasip edr
Alla allaa şaka gibi yaaarabbim sanada banada isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzum evet aynen koyulasarak devam etmişti testler ama Eki Görüntüle 2207664
rabbim sanada banada isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzum evet aynen koyulasarak devam etmişti testler amaAlla alla testlerde 2. çizgi çıkmışmıydı
Sıkma canını canım yaa inan böylesı daha hayırlı Allah korusun ya benım gibi olsaydın
2kiz 1 erkek kuzum çok şükürboş ver sen onları.. güzel de yetişiyorlarsa tebrik ederim seni kaç erkek kaç kız...?
benim bir kızım var Allahım bağışlarsa.
yok kuzum 2 gün ama bunlar catlatma ignesinden sonraki 11. 12.13. gün femara ovitrelle kullandimAlla allaa şaka gibi yaaa
Resmen koyulaşmış . Adetın 13 gun mu geçti ?
Hee sen çatlatma iğnesı kullandın .yok kuzum 2 gün ama bunlar catlatma ignesinden sonraki 11. 12.13. gün femara ovitrelle kullandim
hee iğneden o zaman burda çok okuduk bilgilendik artıkyok kuzum 2 gün ama bunlar catlatma ignesinden sonraki 11. 12.13. gün femara ovitrelle kullandim
bu sabah yaptım başka marka yeni test bembeyaz oldu hiç silik bile degildiHee sen çatlatma iğnesı kullandın .
Acaba kimyasal mı oldu ?
Testın varsa tekrar baksana merak ettım ?
27 kuzum evet bende çok şey öğrendim burda ama bu ay ovulasyon testi alırım belki bide onunla deniyeyimhee iğneden o zaman burda çok okuduk bilgilendik artık
yaşın kaçtı bu arada..?
dene bakalım onu da Rabbim nasip etsin inşallah hepimize27 kuzum evet bende çok şey öğrendim burda ama bu ay ovulasyon testi alırım belki bide onunla deniyeyim
Benımde adetım gelısn sonra bende ovulasyon kullancam bakalım sipariş ettım daha gelmedi. O gelsın reglımde artık ne zmn gelirse27 kuzum evet bende çok şey öğrendim burda ama bu ay ovulasyon testi alırım belki bide onunla deniyeyim
Yaşın da genç olur daha merak etme.. yaşları kaç çocukların?27 kuzum evet bende çok şey öğrendim burda ama bu ay ovulasyon testi alırım belki bide onunla deniyeyim
canımBenımde adetım gelısn sonra bende ovulasyon kullancam bakalım sipariş ettım daha gelmedi. O gelsın reglımde artık ne zmn gelirse
Antibotiğim bugun itibarıyle bitti. Kanama kesıcı vermıstı bı o var . Onuda iç dedi bitene kadar. Folık asiti şuan içirmiyor .canım
antibiyotiği kullanıyorsun değil mi aksatma bitir onu, 1 hafta olmuş gerçi bitirmişsindir sanırım...
bu arada folikaside devam et dedi mi?
bana da vermişti m... diye bir ilaç bitirmedim ben onu parça kalmasın diyeymiş.. antibiyotik de değil bitirmeye gerek görmedim.. bitir onu da demediler..Antibotiğim bugun itibarıyle bitti. Kanama kesıcı vermıstı bı o var . Onuda iç dedi bitene kadar. Folık asiti şuan içirmiyor .
Adetın başlasın böyle başla dedi