- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Bugune kadar uyum gösterdımı ?14 aralık yeni bat görünüyor daha reglin 5.günündeyim.. testlerim var elimde daha, bakalım uyumlu olacak mı programla
bugun doktorum 2 3 ay adetın duzensız gelebılır dedı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugune kadar uyum gösterdımı ?14 aralık yeni bat görünüyor daha reglin 5.günündeyim.. testlerim var elimde daha, bakalım uyumlu olacak mı programla
Canım çok geçmiş olsun. Hamile olduğunu biliyordum, çok sevinmiştim. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin kısa zaman da inşallah.Merhaba Arkadaşlar ,
Çoğunuz biliyorsunuzdur . 8 haftalık gebeliğim 13.11.2018 itibariyle sonlandı .
Doktorum 1 adet dönemı beklememı sonra korunmayı bırakmamı söyledi .
Şuan ben beklemedeyım . Reglim ne zaman gelir hiç bilmiyorum ..
Şuan Ocak ayına hazırlanıyorum açıkcası . Ovülasyon testı aldım . Küretajdan sonra belki yumurtlama tarihlerim değişmiştir diye .
Hakkımızda hayırlısı olsun .
Sizleride bana eşlik etmeniz için bekliyorum .
Sizlere inşallah Yılın son ayı uğur getirir banada Yenı yılın ilk ayı
H E - ?
@ggul1212 - 5 Aralık
@morcivertkedi - 1 Aralık
Amin canım Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun. Hamile olduğunu biliyordum, çok sevinmiştim. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin kısa zaman da inşallah.
canm sen nasilsin varmi gelişmeCanım çok geçmiş olsun. Hamile olduğunu biliyordum, çok sevinmiştim. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin kısa zaman da inşallah.
Eder inşallah. En azından hamile kalabildiğini biliyorsun.Amin canım Allah razı olsun
İnşallah rabbım tekrar nasip eder
İyiyim canım hamd olsun. Haftaya bat. Bakalım hayırlısı diyorum. Sende gelişme görüyorum ama Herşey yolundadır inşallah.canm sen nasilsin varmi gelişme
yok ya uyamadılar birbirine, adet gününü girince ama otomatik değiştiriyor yum.gününü... bakalım bu ay da 14 aralık bat gösteriyor yumla uycak mı?Bugune kadar uyum gösterdımı ?
bugun doktorum 2 3 ay adetın duzensız gelebılır dedı
Merhaba Arkadaşlar ,
Çoğunuz biliyorsunuzdur . 8 haftalık gebeliğim 13.11.2018 itibariyle sonlandı .
Doktorum 1 adet dönemı beklememı sonra korunmayı bırakmamı söyledi .
Şuan ben beklemedeyım . Reglim ne zaman gelir hiç bilmiyorum ..
Şuan Ocak ayına hazırlanıyorum açıkcası . Ovülasyon testı aldım . Küretajdan sonra belki yumurtlama tarihlerim değişmiştir diye .
Hakkımızda hayırlısı olsun .
Sizleride bana eşlik etmeniz için bekliyorum .
Sizlere inşallah Yılın son ayı uğur getirir banada Yenı yılın ilk ayı
valla kuzum testler koyulasti ama kan vermedim daha yarın verecegimİyiyim canım hamd olsun. Haftaya bat. Bakalım hayırlısı diyorum. Sende gelişme görüyorum ama Herşey yolundadır inşallah.
Bakalım görecez benım muallak herşeyyok ya uyamadılar birbirine, adet gününü girince ama otomatik değiştiriyor yum.gününü... bakalım bu ay da 14 aralık bat gösteriyor yumla uycak mı?
İnşallah 2019 hepimize uğurlu gelirÇok geçmiş olsun, tekrarını yaşatmasın allah. Bir sonraki gebeliğin sağlıkla ilerler umarım
Benimde ekim ayından kimyasal gebeliğim var
bat 21 Aralık
Bende hiç denemdim ilk ay hiçbirşey yapmadan hamıel kaldım ama maalesef bebek gelişmedi . Bakalım kürtajdan sonra bunyem altust oldu dıye takıp edeyım dedim.Güzel kadınlar hepiniz emeklerinizin karşılığını alın inşallah
Ben o ovülasyon testleri ile bir kere bile doğru düzgün sonuç alamadım . Hepsini fırlatıp attım , sinir oldum . İnşallah siz istediğiniz sonucu alırsınız . Hepinize duacıyım hayırlı haberlerinizi yazarsınız dilerim en kısa sürede
Bilmiyorum ilk gebelik mi ama ben mesela bilmiyordum ilk gebeliklerde çok sık karşılaşılıyormuş bu durumlarla .. kalp durması vs. Üzülme demek çok saçma tabii ki üzüldün . Ama belki hastaydı , ne bileyim vardır bunda da bir şey ...Bende hiç denemdim ilk ay hiçbirşey yapmadan hamıel kaldım ama maalesef bebek gelişmedi . Bakalım kürtajdan sonra bunyem altust oldu dıye takıp edeyım dedim.
İlk denemem ve ilk gebeliğimdi eve canım ilklerde böyle sıkıntılar çok oluyormusBilmiyorum ilk gebelik mi ama ben mesela bilmiyordum ilk gebeliklerde çok sık karşılaşılıyormuş bu durumlarla .. kalp durması vs. Üzülme demek çok saçma tabii ki üzüldün . Ama belki hastaydı , ne bileyim vardır bunda da bir şey ...
en azından hamile kalabiliyorsun! Bu çok büyük bir nimet . Biz 2 sene sonra tüp bebek yaptık .
Kısa sürede güzel şeyler yazacaksın , eminim
İnşallah güzel haberlerle gelirsin, haberdar et bizide.valla kuzum testler koyulasti ama kan vermedim daha yarın verecegim
tamam canm amin insalalhİnşallah güzel haberlerle gelirsin, haberdar et bizide.
Canım verdin mi kan ?tamam canm amin insalalh
verdim canm malesef 0.100 ciktiCanım verdin mi kan ?
Alla alla testlerde 2. çizgi çıkmışmıydıverdim canm malesef 0.100 cikti