Bnde üzüldüm kuzu ama sakinleştim şimdi demek ki sağlıksızdı daha geç kaybetsem daha zor olacaktı bundada vardır hayırÇok üzüldüm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde üzüldüm kuzu ama sakinleştim şimdi demek ki sağlıksızdı daha geç kaybetsem daha zor olacaktı bundada vardır hayırÇok üzüldüm ya
Testi ne zaman planliyorsun. Benim ogrenmeden once tek belirtim bas donmemdi neler var senin
Bnde üzüldüm kuzu ama sakinleştim şimdi demek ki sağlıksızdı daha geç kaybetsem daha zor olacaktı bundada vardır hayır
Kuzum zaten kredi çekip yaptırmıştık 6 ay ödememiz var bi daha yaptırabilirmiyiz bilmiyorum 3. Regl de başlanıyormuş normaldeAynen öyle hayırlısı artık şimdi bida ne zaman yaptırcan
Gulum bugünkü sonucun ciktimiKuzum zaten kredi çekip yaptırmıştık 6 ay ödememiz var bi daha yaptırabilirmiyiz bilmiyorum 3. Regl de başlanıyormuş normalde
Çıktı kuzum 34 de düşmüşGulum bugünkü sonucun ciktimi
Inan üzüldüm ama nedense bi umudumda var yeni olduğu icin
Hic üzülme gülüm rabbim çok daha iyisini biliyo muhakkakkiÇıktı kuzum 34 de düşmüş
canın sağolsun inşallah kendiliğinden gelsin.Çıktı kuzum 34 de düşmüş
Aynen bitanem bnde aynısını diyorumHic üzülme gülüm rabbim çok daha iyisini biliyo muhakkakki
Amin amin inşallah cnmcanın sağolsun inşallah kendiliğinden gelsin.
Canım biliyorum çok moralin bozuk . Ne desek fayda etmicek biliyorumÇıktı kuzum 34 de düşmüş
İnşâllah cnm inşallah yaCanım biliyorum çok moralin bozuk . Ne desek fayda etmicek biliyorum
inan herşeyin bir vakti var biz bunu bilmşyoruz ve yaşadıklarımıza çok üzülüyoruz ama inan yeter ki inan meleğin sana gelecek ♥
İyiyim bende valla çok şükğr kasılmalarım azaldı baya günde 1 2 belki oluyor. 1 2 Ke olması normal dedi Dr. İşte leke rypkleme yapılmadı bu defa bana geçen oğlumda bişey çıkmadı diye, ben fazla şeker vs de tüketmiyorum abur xubur yemem dikkat ederim hamur işi vs. Sadece açlık ve 1 saat tokluk şekere baktı çok düşük çıktı onlarda zaten Dr çok iyi dedi.Gittim canım cumartesi her şeyi yerli yerinde şükür kızımızın.. benim sağ böbreğe baskı yapıyormuş az bi büyüme var dedi.. önlem olarak sola yat dedi..
340 gr olmuş boyuna bişiy demedi..
onun dışında hamile kaldığım kiloya geri gelmişim.. vitaminlere devam.. 30 kasıma şeker yükleme kontrol randevusu verdi.
sen nasılsın?
Sakinleştirici müzik aç sürekli canım inşallah düzene girer ya, gaz da geçer inşallah rahatlarsınızgebeliktendir, doğumdan sonra geçer inşallah.
aksam 6dan sonra durmama seansları, 12ye kadar uykuyla savaş var evde. gece özellikle çok zor dalıyor uykuya. daldıktan sonra yormuyo gece beni pek. gaz derdi de biterse rahata ericez insallah.
iyi süper maşşallah benim ağrılar da ondanmış meğer:/İyiyim bende valla çok şükğr kasılmalarım azaldı baya günde 1 2 belki oluyor. 1 2 Ke olması normal dedi Dr. İşte leke rypkleme yapılmadı bu defa bana geçen oğlumda bişey çıkmadı diye, ben fazla şeker vs de tüketmiyorum abur xubur yemem dikkat ederim hamur işi vs. Sadece açlık ve 1 saat tokluk şekere baktı çok düşük çıktı onlarda zaten Dr çok iyi dedi.
gözü döndüyse onları falan duymuyo ben uykuya erken saatte alıstırmaya calıstıgım icin huzursuzluk yapıyo sanırım. 9 gibi gece uykusuna geçsin istiyorum. ama mesela aksam 9da bi yerde olalım hiç öyle şeyler yapmıyo hatta yorulduğu için daha kolay geçiyo uykuya ve daha uzun uyuyo. bırakıyım 12de uyusun diyorum ama cok gec öyle alısmasını da istemiyorum. sabır ediyorum 1 aydır. bakalım kim kazanacakSakinleştirici müzik aç sürekli canım inşallah düzene girer ya, gaz da geçer inşallah rahatlarsınız
Kuzum zaten kredi çekip yaptırmıştık 6 ay ödememiz var bi daha yaptırabilirmiyiz bilmiyorum 3. Regl de başlanıyormuş normalde
göğüs ucu ağrısı var birde kasık batmaları canımTesti ne zaman planliyorsun. Benim ogrenmeden once tek belirtim bas donmemdi neler var senin
inşallah hepimiz seviniriz arkadaşımAy hadi bakalım senden alak bari güzel haber