- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzumm evladına sağlıkla sıhhatle kavuş inşallahİyi geceler kızlar Allah kısmet ederse bugün sabah 8.30 gibi sezeryan olucam kısmet olursa inşallah Birlikte birçok şeyi paylaştık sizlerle haber vermek istedim dua edin inşallah sorunsuzca atlatırız kızımı sağsalim kucağıma alırım
Allah yardimcin olsun sorunsuzca atlatırsın hemencik iyilesirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladınıİyi geceler kızlar Allah kısmet ederse bugün sabah 8.30 gibi sezeryan olucam kısmet olursa inşallah Birlikte birçok şeyi paylaştık sizlerle haber vermek istedim dua edin inşallah sorunsuzca atlatırız kızımı sağsalim kucağıma alırım
oyyy Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavusunİyi geceler kızlar Allah kısmet ederse bugün sabah 8.30 gibi sezeryan olucam kısmet olursa inşallah Birlikte birçok şeyi paylaştık sizlerle haber vermek istedim dua edin inşallah sorunsuzca atlatırız kızımı sağsalim kucağıma alırım
Ayyyyy bir bebişimiz daha geliyorİyi geceler kızlar Allah kısmet ederse bugün sabah 8.30 gibi sezeryan olucam kısmet olursa inşallah Birlikte birçok şeyi paylaştık sizlerle haber vermek istedim dua edin inşallah sorunsuzca atlatırız kızımı sağsalim kucağıma alırım
Evet bende o ara okumuştum, abartıp sabah akşam damla ile değil de avuç avuç sürüyormuş bazıları ayak altı dışında karnına bile süren oluyomuş ben çok araştırıp kullanmıştım canım hiçbir sıkıntı olmamıştı tabiki 2 damla olarak kullanıyordum. Günde 1 kere 2 damla elimde ısıtıp iyice sonra ayaklara masaj yapıp çorap giydiriyodum he tek kötü yönü oğlan 3.5 yaşında hala çorapsız duramıyor ayakalrını fazla sıcağa alıştırdım sanırım gaz olmasın diye yatana kadar yaz kış çoraplarını çıkartmaz aslaben acı elma yağından zehirlenen çocuklar duydum canım kiraz çekirdeğini denemedim doktor gaz damlası verdi onunla sakinleşiyo genelde
Canımm amiinn hadi inşallahh sağlıkla kavuşun miniğinle haber edersin ❤İyi geceler kızlar Allah kısmet ederse bugün sabah 8.30 gibi sezeryan olucam kısmet olursa inşallah Birlikte birçok şeyi paylaştık sizlerle haber vermek istedim dua edin inşallah sorunsuzca atlatırız kızımı sağsalim kucağıma alırım
İyi geceler kızlar Allah kısmet ederse bugün sabah 8.30 gibi sezeryan olucam kısmet olursa inşallah Birlikte birçok şeyi paylaştık sizlerle haber vermek istedim dua edin inşallah sorunsuzca atlatırız kızımı sağsalim kucağıma alırım
Günaydın ♥
Sağlıcakla al be işini inşallah kucağına ağrısız sizisiz bisekilde canımİyi geceler kızlar Allah kısmet ederse bugün sabah 8.30 gibi sezeryan olucam kısmet olursa inşallah Birlikte birçok şeyi paylaştık sizlerle haber vermek istedim dua edin inşallah sorunsuzca atlatırız kızımı sağsalim kucağıma alırım
olabilir balımmm olmaz diye bişi yok damlası yeterYaaa sorucam valla
dün benim yumurtlama günümmüş tamam mı ama ben bnu bilmiyordum
neyse dün gece eşimle bişeyler oldu felan buraları geçiyorumm eski yöntemlerden geri çekilme olarak yolumuza devam ediyoruz çekilme olduktan sonra malum sıvı geldikten sonra biz tekrar yani eşim tekrar temizlenmeden falan devam etti kübi . yani gebelik oluşmaz dimi? zaten ne meni kalmıştır ki olsun ? insanlar aylarca uğraşan insanlar var benim oncacık şey ile gebelik oluşmaz dmi ay resmen korkuyorum hamile kalmak istemeyn tek insan olarak tarihe geçicem
Ella içtim daha olası varsa da olmazolabilir balımmm olmaz diye bişi yok damlası yeter
ne zaman istersen o zaman olsun inşalalhhhElla içtim daha olası varsa da olmaz
İyi geceler kızlar Allah kısmet ederse bugün sabah 8.30 gibi sezeryan olucam kısmet olursa inşallah Birlikte birçok şeyi paylaştık sizlerle haber vermek istedim dua edin inşallah sorunsuzca atlatırız kızımı sağsalim kucağıma alırım
Amin canım valla ben dışarsaydım hiç hissettim Anadolu yakası dayız ama Avrupa yakasında akrabalar falan baya sallanmışlar. Biz hiç hissetmedik dışarsaydık diye galibaKızlar hepimize geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun