- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
Ben de görüyorum milleti farklı topiklerdeBi çoğu başka topiklere kaymış kuzucum ben dün araştırmasını yaptım yazıyom yazıyom cevap gelmiyor diye
Kaçak çok
Ama burası gerçekten bir çok topikten daha düzeyli geliyor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de görüyorum milleti farklı topiklerdeBi çoğu başka topiklere kaymış kuzucum ben dün araştırmasını yaptım yazıyom yazıyom cevap gelmiyor diye
Kaçak çok
Hamile ve sinirliVay vay vay ben Bi tek buraya bakıyorum valla zaten ocak annelerinden kavgalı ayrılmıştım çok kısa girip çıktım herkes tuhaf uymadı Bi daha takılmadım
Canım çok üzüldüm senin için çok şaşırdım beklemiyordumCeyloooo varsa bi tane daha yapsana
Yok cnm lekeler geliyo çok az göğüs hassasiyeti devam ediyo bideCanım çok üzüldüm senin için çok şaşırdım beklemiyordum
İnşallah önümüzdeki ay kavusacaksin yavruna
Adetin başladı mı tam olarak ?
Ben bu teste hiç güvenmiyorum canım bir kere bende de öyle çıktı ama adet oldum başka bir test yap istersen inşallah pozitif durGünaydınn şeker kutularımm bata 3
Benimm gördüğümüü göreeenn varmıııı
Ceylo bi çizgi görüyorum ama senin testlere yorum yapmaya korkuyorummm inşallah vardırrrrrGünaydınn şeker kutularımm bata 3
Benimm gördüğümüü göreeenn varmıııı
Korkma kız yoksa yoktur napak alıştım artıkCeylo bi çizgi görüyorum ama senin testlere yorum yapmaya korkuyorummm inşallah vardırrrrr
ceylo inşallah yaaKorkma kız yoksa yoktur napak alıştım artık
Ama bu sefer hissediyom kesin hamişim.
Canııımm teşekkür ederimm aminn hepimizinki sağlıkla gelsinn❤ablaaaaa muhteşem bi haberrrr gözünüz aydın sağlıkla gelsin kızçeeenizzz
Amiiin canım teşekkür ederimm..❤Gözün aydın cnm sağlıcakla alın kucağınıza inşaAllah
Çok şükür bende iyiyim sadece haftasonu biraz yoruldum pek dinlenemedim. Evet zaman geçiyor gerçekten günleri sayarken geçmiyorda geriye bakınca geçtiğini hissediyorsun :) Rabbim isteyen herkese nasip eylesin
Sağol kuzuumm teşekkür ederim.. siz naptınız alıştınız mı adını ne koydun?can09e hadi hayırlı olsun kızın ❤
alıştık çok şükürSağol kuzuumm teşekkür ederim.. siz naptınız alıştınız mı adını ne koydun?
Maşallah adıyla yaşasın kuzum❤alıştık çok şükür
hatice muhterem :)
Merhaba hanımlar topige yeni dahil olanlardanım..
2 gün geciken adet sonrası ve hafif baş dönmeleri mide bulantilari akabinde dayanamadım test yaptım ve çift çizgiyi gördüm..
3 aydır evliyim ama yaşımın ilerlemiş olmasında belki her ovulasyon takibinde 2 3kez test yapmış biriyim..
Hatta 2 hafta önce yine test yapmıştım ve negatifti..
Adet sancılarım hafiften başlayınca bu kezde olmadı deyip kendimi adet moduna sokmuştum oyleki tatlı stogum hazırdı
Yine içimde bişeyler dürttü dayanamadım ve test aldım bu kez tamamdı
Evdeki mevcut testlerden de kullanıp sağlama yaptım. .yine aynı :))
Cumartesi aksai Yakınımdaki tip merkezine gidip kan testı yaptırdım. .
Betahcg 344.07
Eşimin Dr arkadaşına kan testini attık hayırlı olsun ama daha bebek değil biraz daha bekleyin dedi..
Yani yolun çok başında bi haşhaş tohumu kadarız. .
Keseyi görmek için ayın 25 ini bekliyoruz..
Bu kadarı bile harika bi his..Şükür namazımı kıldım Rabbim inşallah hayırlı ise tamamına erdirir diliyorum..
Rabbim dileyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah..
Benim tecrube sahibi anne ve anne adaylarina sorum olacak..
Suan dahi kasık agrilarim var..
Yani adet beklediğim 19 eylül den beri ara ara sanci vuruyor..
Adet sancısı gibi bazen bazen sol kasıkta yerleşik halde..
25 ı beklemeden doktora gitmeli miyim bu ağrılar sebebiyle..
Normal mi yoksa..
Beni gören sen daha doğurmadın mı diyodu artık çok sıkılmıştım sorulardan şimdi de ne çabuk büyüttün diyolarÜst üste hamilelik yaşadım ya bence ondan
Biz hastanelik olduk gazdan hemde 2 gün önce. Hayır günler geçtikçe azalır bizimki tersine. Damla kullanıyoruz öyle rahatlıyo ama bazen damlanın kesmediği günler oluyo bugün gibiiyi çok şükür aramız
ara ara gaz sancıları dışında huzurlu ve sabırlı bir bebek. sancı olunca yoruyor beni maalesef ama o kadar da olacak
3 aylık oldunuz, ben o aylara geçer diye umuyordum hangi damlayı kullanıyorsun? bu ara uykuya çok zor dalıyor ya dalana kadar bidaha acıkıyor en merak ettiğim uyku düzeni oturtabildiniz mi?Biz hastanelik olduk gazdan hemde 2 gün önce. Hayır günler geçtikçe azalır bizimki tersine. Damla kullanıyoruz öyle rahatlıyo ama bazen damlanın kesmediği günler oluyo bugün gibi
Bende ondna korkuyorum valla 3 kez 2 farklı Dr onay da verdi bana da özellikle gösterdiler kesin kız ben de baktım onayladım yani 2 kere renkli de baktı çünkü Dr Kesinlkle kız dediAyy hemde nasıl zor Dün gece 2 bucukta sancım tutu serin olmasına rağmen terden sırılsıklam olmuşum çok şükür ki uzun sürmedi Senin doktorda benimki gibi dururma taraftarı gününü tam doldursun istiyor. Ben 30 eylül diye bekliyordum 27 ye alındı inşallah kızım daha da erken gelmeye kalkışmaz 39+0 olucak cuma günü. İnşallah bebeğin hiç acele etmez 40. Haftasını tam doldurur Bu arasa nasıl gidiyor hamilelik kesin kız dimi cinsiyeti? Değişme yok umarım bizim grupta cinsiyeti değişen değişene
Kiraz çekirdeği ısıtıp karın ve ayak altına denedin mi canım?Biz hastanelik olduk gazdan hemde 2 gün önce. Hayır günler geçtikçe azalır bizimki tersine. Damla kullanıyoruz öyle rahatlıyo ama bazen damlanın kesmediği günler oluyo bugün gibi