Sancılar kötü canım yaa Allah kolaylık versinnAblamında geç doğmasına rağmen sarılık olmuştu kızı. Benim doktor bu konularda çok hassas erken doğunca risk daha çok oluyormuş o yüzden tedbirli davranıyor. Bana kalsa geçen cuma yada cumartesi ameliyat istedim ama doktor istemiyor durabildiği kadar dursun istiyor. Bende ona çok güvendiğim için herşeyi onun eline bıraktım o ne zaman derse o olucak sancılara da katlanıyorum el mahkum
Bende arad bakıyorum aktiflik yokKızlarr buralar neden bu kadar sessiz. Yaz döneminden önce gayet aktifti sora seyrekleşti tatildendir dedik ama tatillerde bitti
Bi çoğu başka topiklere kaymış kuzucum ben dün araştırmasını yaptımKızlarr buralar neden bu kadar sessiz. Yaz döneminden önce gayet aktifti sora seyrekleşti tatildendir dedik ama tatillerde bitti
İnşallah vardır canım gördüm sanki çizgiyiGünaydınn şeker kutularımm bata 3
Benimm gördüğümüü göreeenn varmıııı
Vay vay vayBi çoğu başka topiklere kaymış kuzucum ben dün araştırmasını yaptımyazıyom yazıyom cevap gelmiyor diye
Kaçak çok
Vallahi bu sefer bende gördüm hayalet değilİnşallah vardır canım gördüm sanki çizgiyi
Ceyloooo varsa bi tane daha yapsanaVallahi bu sefer bende gördüm hayalet değilama resimde pek belli olmuyor
Ayy hemde nasıl zorSancılar kötü canım yaa Allah kolaylık versinn
Bir de son hafta gerçekten çok zor geliyor insana dimi
Doğum tarihini de Bilince hele, benim Dr da ama sezeryan olacak benim %70 80 ama tarih vermicem durABİldiği kadar dursun dedi zaten bende öyle istiyorum 40.haftaya kadar tutabilirim
1 2 şubatta bitiyor bizimde 40 hafta1 şubat ctesi ye geliyor. 01.02.2020 olabilir bizimdetabi önceden gelmek istemese abisi gibi beklerse
Kız sen niye kavga ettinVay vay vayben Bi tek buraya bakıyorum valla zaten ocak annelerinden kavgalı ayrılmıştım çok kısa girip çıktım herkes tuhaf uymadı Bi daha takılmadım
bir gördüm bir göremedim oyüzden net gördüm diyemiyorum bencede bidaha yap bida bidahaGünaydınn şeker kutularımm bata 3
Bende buradan ilk zamanlar daha çok paylaşıyordum da hamiş olamayan ve üzülen arkadaşlarımız olması ve yanlış anlaşılması nedeni ile de detaylara pek girmiyorum öyle olunca da çok konu konuşamıyorumBende arad bakıyorum aktiflik yok
Doğuma az kalanlar doğum telaşında, ben detaylıyı bekliyorum 28inde rahatlayacağım inşallah
Hazırlıklar hazır sayılırdetaylıdan sonra hızlıca kıyafetlerini falan havalar iyice soğumadan yıkar kurutur hazırlarım.
İnşallah bizim kız da değişmez deçoğu şeyi hazır nerdeyse ufak tefek şeyleri de son aylara bırakırım
onlarda burda konuşamadıklarını ve benzer durumda olanlarla paylaşımda bulunmak içindir bende başka topikte yazıyorum ama bura ilk göz ağrım buranın yeri ayrı :)Bi çoğu başka topiklere kaymış kuzucum ben dün araştırmasını yaptımyazıyom yazıyom cevap gelmiyor diye
Kaçak çok
Vay vay vayben Bi tek buraya bakıyorum valla zaten ocak annelerinden kavgalı ayrılmıştım çok kısa girip çıktım herkes tuhaf uymadı Bi daha takılmadım
İtiraf edeyim bende bu aralar ekim annelerinde biraz daha fazla zaman harcıyorumKızlar bende şubat annelerinden bilgi alıyorum ama burayı da okuyorum mutlaka sadece sessiz takip ediyorum sanırım
İtiraf edeyim bende bu aralar ekim annelerinde biraz daha fazla zaman harcıyorum
Sabaha yaparım artık kuzum ilkle yapıyorumCeyloooo varsa bi tane daha yapsana
Doğru daha fazla bilgi oluyor. Burası tabi bizim için daha farklı bütün heyecanlarımızı burada yaşadıkister istemez orada bilgi ve paylaşım olarak daha fazla içerik bulduğumuzdan kayıyoruz ama burası hep farklı benim içinde sadece ben hamile değilken üzülüyordum hamile arkadaşların konuşmalarına ondan pek bişey yazamıyorum şuan
Ağırlaştık anacım önceden 10 dakikada yapılan iş 1 saate bitiyorKızlarr buralar neden bu kadar sessiz. Yaz döneminden önce gayet aktifti sora seyrekleşti tatildendir dedik ama tatillerde bitti
Aynen öyle bişey yazmasamda yeni hamilelikler var mı diye okuyorum mutlakaDoğru daha fazla bilgi oluyor. Burası tabi bizim için daha farklı bütün heyecanlarımızı burada yaşadık
Canim inşallah vardır :)Günaydınn şeker kutularımm bata 3