- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
ahahhaha.. ben son iki testimi gebeliği öğrenirken kullandım, bitirdim.. daha da para vermeyim istersenKendin yapıver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahhaha.. ben son iki testimi gebeliği öğrenirken kullandım, bitirdim.. daha da para vermeyim istersenKendin yapıver
Benden çıkmaz valla şimcik yapsam daha yumurtlamadım bilemm 15 gün sonrasonda gel anacım bana:)ahahhaha.. ben son iki testimi gebeliği öğrenirken kullandım, bitirdim.. daha da para vermeyim istersen
ay inşallah perhizli tutar bellimi olur bak bizimki öyle oldu sık ilişkiyle olmadı ramazanda seyrek olunca oldu.Perhizli gidiyon bu sefer
Zaten 2-3 aydır bir tuhaf oluyom 37 günlere çıktı arada bi ovü yokluyorum ne olur ne olmaz diye.. 25. Gün pik gördüğüm oldu
Bu ayda hamiş kalmazsam hsg galan muhabbeti var işte bekliyom
ay inşallah perhizli tutar bellimi olur bak bizimki öyle oldu sık ilişkiyle olmadı ramazanda seyrek olunca oldu.
inşallah hsg ye fln grek kalmadan gelir bebişin ceylom yaa
bizde öyle oldu kuzummm bide öyle denemekte fayda var deneyinKız bizimde bu ay az oldu diye üzülüyodum arakıklara olunca daha mı iyi tutuyırmuş
İnşallahay inşallah perhizli tutar bellimi olur bak bizimki öyle oldu sık ilişkiyle olmadı ramazanda seyrek olunca oldu.
inşallah hsg ye fln grek kalmadan gelir bebişin ceylom yaa
senin beyin sperm testi vermişmiydiİnşallah
Korkuyorum da ondan biliyomusun.. ağrılı oluyormuş. Taşınma bahanesiyle erteledim bi ay daha kocitoda diyo atlamayalım..
prof’a gittik vardır bildiği diye netcem bilmiyom
tamam 15 gün sonra görelim senden de çift çizgi o vakit :)Benden çıkmaz valla şimcik yapsam daha yumurtlamadım bilemm 15 gün sonrasonda gel anacım bana:)
olacak olacakkkk yakındırrrr benim arkadasımın 3 yıldır olmuyordu tam tüp bebek yapcakları ay bi gidiyolar hamileeeAhh kuzum ne çok isterim sizi sevindirmek ama elden bişey gelmiyor
Verdi verdi .. çok oluyo ilaç kullanmıştı 2. Yaptırma tarihi bilme geldi de prof dedi normal değerler gerek yok diye.senin beyin sperm testi vermişmiydi
önce o versin vermediyseee
bizde öyle oldu kuzummm bide öyle denemekte fayda var deneyin
Ne test aşerdiniz beTest yapıyolar dediler geldim hani nerde nerde
Ne test aşerdiniz be
haftası fark etmiyor görüldüğü üzere her şartta ve durumda aşeriyoruzNe test aşerdiniz be
Ah kuzuuum gelir bikaö güne başlarlar yapmayaBen şuan bitek aşure aşeriyorum
Beklıyoeum bugun sosyal medyamdan subliminal mesaj verdimAh kuzuuum gelir bikaö güne başlarlar yapmaya
Akar ozamanBeklıyoeum bugun sosyal medyamdan subliminal mesaj verdim