- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
aynen canım yaa :)) neyse aksiyon oluyo:)ah nerde o eski ovu testleri gebelik testleri dimi abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım yaa :)) neyse aksiyon oluyo:)ah nerde o eski ovu testleri gebelik testleri dimi abla
sende dene cnm :) hadi git al
erken de çıkar cnm
erken test gösterebilir varsa canım.. denemek istersen. biz bekleriz burdayız:)
erken yaparsan çıkabilirr gerçi normaldede cıkabilir varsa
o hiç belli olmuyor biliyor musun bi bakmışsın çift çizgi çıkıvermiş... ayy hadi inşallahhhAy ben bwkliyim en iyisi zaten bugün hiç tadım yok
Onlarda çok pahalı
Sağolun canım bende yoktur zaten yaa bu ay da yine boşuna ümitleniyorum
Supheli iliskiden 9 gun sonra @almilazeeey arkadaşımız da çıkmıştı cnmAy ben bwkliyim en iyisi zaten bugün hiç tadım yok
Onlarda çok pahalı
Sağolun canım bende yoktur zaten yaa bu ay da yine boşuna ümitleniyorum
Okuyup kayboluyom kuzucum bebiş muhabbeti oldumu bulamıyom bişi ev taşıdım anca 3-4 gündür kendimize geldik.ooo ceylo hanım sizi buralarda görmek gözlerim yaşardı
iyi bari atlatmışsın bizde badana yaptırcaz bu ay nasıl gözümde büyüyor varyaOkuyup kayboluyom kuzucum bebiş muhabbeti oldumu bulamıyom bişi ev taşıdım anca 3-4 gündür kendimize geldik.
Canım çıktı vallahi yerleşene kadar bizim oplan ne alemlerde
İnşâllah cnm Bi heves gitti Sonucuda güzel olsun inşallah surda 3 5 kişi kaldık zatenInş güzel sonuçlar alır yaa diğer testin kontrol çizgisi asiri silik geldi bana ins test bozuk degildir
test getirinn banaaaa çift çizgii test aşeriyoruummmTest aşeren masum hamileler bi anda doluştu
Aynen cnm yaaa inen o guzel sonuçlar alirİnşâllah cnm Bi heves gitti Sonucuda güzel olsun inşallah surda 3 5 kişi kaldık zaten
bizi epeydir mahrum bıraktınız amaTest aşeren masum hamileler bi anda doluştu
Olsa dükkan senintest getirinn banaaaa çift çizgii test aşeriyoruummm
Perhizli gidiyon bu seferiyi bari atlatmışsın bizde badana yaptırcaz bu ay nasıl gözümde büyüyor varya
bizim oğlan iyi keyfi yerinde çok şükürrr içerde yatıyooo oynaya zıplaya
sen ne alemdesin bebiş çalışmaları devammı
Ahh kuzum ne çok isterim sizi sevindirmek ama elden bişey gelmiyorbizi epeydir mahrum bıraktınız ama
görünce saldırdık
Kendin yapıvertest getirinn banaaaa çift çizgii test aşeriyoruummm