- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
Genel olarak iyiyim aslındaİyim canım sen nasılsn koşuşturmaca iştee bitmiyor dünyanın derdi sen naslsln
Bir de bebiş gelse süper olacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel olarak iyiyim aslındaİyim canım sen nasılsn koşuşturmaca iştee bitmiyor dünyanın derdi sen naslsln
Anneye de çok geçmiş olsun canım şekerle uğraşmakta zor ya babam bu ara essek sütü içmiştiBenim annnrm şeker hastası ama biz kaç kez baktırdık bizde bişey yok. Annemde öyle kg lu değil zaten normal zayıf ama dikkat ediyor hep.
Genetik bizde de var ama, ben, ablamlar da genetik diye bizde hep dikkat ederiz şeker vs kullanmayız mesela.
Valla 4srne önce yaptırdım oğlanda işte Bi daha istemez inşallah, zaten bulantılarım yeni bitti zor kendime geldim bide o şekerli glikozly suları içemem Hiç
Kolay gelsin canımSelam şekerliklerim, dün gece bi göz gezdirdim yeni hamişler varmış Haydin hayırlı olsun..
ev değiştiriyorum bayağı telaş içindeyim giremiyorum o yüzden..
2 gün geçti yine benimkisiler testler yine bembeyaz kırmızılar gelene kdar umut vardır
Çok gittim kuzum, en son bi prof buldum regli sonrası hsg çekilecekKolay gelsin canım
Doktora gitmiş mıydın hiç ?gitmediysrn fırsat yarat , muayene ol
Ben de pazartesi gidiyorum
Sağol canım, valla bakalım ne dicek DrAnneye de çok geçmiş olsun canım şekerle uğraşmakta zor ya babam bu ara essek sütü içmişti
Doktor genetikte olduğunu biliyorsa zor kuzum kaçış olmuyor
Aynen bende öylee Gelsede Artık Cennet koksaa her yer her zerre dahaa anlamlı olur bizim içinn buna EminmGenel olarak iyiyim aslında
Bir de bebiş gelse süper olacağım
Hadi hayırlısı olsun canımÇok gittim kuzum, en son bi prof buldum regli sonrası hsg çekilecek
Kolay gelsin kuzum, ev taşımak çok sinir bozucu ya. İnşallah çabucak yormadan biter. Eveet hamişlerimiz var darısı başına, çıkmaz çıkmaz benim gibi bat 3 gün geçince çıkarsa görersinSelam şekerliklerim, dün gece bi göz gezdirdim yeni hamişler varmış ☺ Haydin hayırlı olsun..
ev değiştiriyorum bayağı telaş içindeyim giremiyorum o yüzden..
2 gün geçti yine benimkisiler testler yine bembeyaz kırmızılar gelene kdar umut vardır
Kuzum özelden bana testini attın mı ?H E beni listeye eklememisin ya
Hatirlamiyorum atmadim sanirimKuzum özelden bana testini attın mı ?
Ahaa yine sabirszlik basmış birilerinii şştt şştt sakin ol kendine hakim olSelam kızlar
4 günüm kaldı benim de
Günler geçmek bilmiyor
Ahaa yine sabirszlik basmış birilerinii şştt şştt sakin ol kendine hakim ol
İnşallah bebegin seninledir canım.Selam kızlar
4 günüm kaldı benim de
Günler geçmek bilmiyor
Gözünüz aydın canımBiz gittik Dr a çok şükür herşey yolunda
Eylülün sonuna detaylı için randevuyu da aldık.
Prenses artık Kesin zaten
Yalnız çokkk hareketli
Zaten ben artık baya baya hissediyorum maşallahh,
Boyu uzun olucak mış abisi gibi hala 1 hafta önde gelişimi, 1 kg almışım bu aya kadar ama artık iştah açıldı yiyorum valla alırım kg heralde bol bol
18cm, 220 gram olmuş sağlıkla gelsin kuzumuz detaylıyı da kendi hastanemizde 500 liraya olucak mış,
bu da resmimiz tontikimiz
Sağol canımm, darısı sana inşallahhGözünüz aydın canım
Sağlıkla gelsin minik prensesin