- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
evet 4 tane test yaptım. git gide koyulastı yarın da ilk randevum var işteOzaman tek degilim 7.haftaya kadar doktora gitmedinmi hic testlemi kontrol ettin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 4 tane test yaptım. git gide koyulastı yarın da ilk randevum var işteOzaman tek degilim 7.haftaya kadar doktora gitmedinmi hic testlemi kontrol ettin
Tatlis sen loboquick erken gebelik testinimi yaptin yoksa normal gebelik testinimimorcivertkedi kuzu azcık idrara sıkışık ol
inşallah kuzum darısı sizlereinşallah canım hayırla git güzel haberlerle gel inşallah
aminnn inşallah hayırlısı ileinşallah kuzum darısı sizlere
Çünkü ben wc girip öyle ultrasona girdim . Hiçbişey göremedi . 1 ltre su içtim öyle gözükmüştü . Tabı karından bakıcaksa vajjınal baakrsa gerek yokdiyosun
gece giderim bi kere daha gitmem o zaman
Normal cnaımTatlis sen loboquick erken gebelik testinimi yaptin yoksa normal gebelik testinimi
karından bakar ilk etapta. zaten görünür sanırım. sıkışık gideyim o zaman :) sagol canımÇünkü ben wc girip öyle ultrasona girdim . Hiçbişey göremedi . 1 ltre su içtim öyle gözükmüştü . Tabı karından bakıcaksa vajjınal baakrsa gerek yok
burdayııımNirde benım annelerim ve anne adaylarım
İşler nasıl ?burdayııım
Selam herkese, iyi haftalar P.tesi bitse de gitsek diye bekliyorum ben Sen nasılsın canım, umarım her şey yolundadır.Nirdesiniz
Selam herkese, iyi haftalar P.tesi bitse de gitsek diye bekliyorum ben Sen nasılsın canım, umarım her şey yolundadır.
yok valla.. üretim de izinde 15 kişi falan... sizin işler nasıl?İşler nasıl ?
Evet canım çalışıyorum, Pazartesi oldu mu vakit geçmiyo yaÇok şükür hersey yolunda canım.
Çalışıuordun demı sende ??
Bizim durgun ..yok valla.. üretim de izinde 15 kişi falan... sizin işler nasıl?
Aynen güzelim tatil gününden sonra çalışmak zor oluyor .Evet canım çalışıyorum, Pazartesi oldu mu vakit geçmiyo ya
Ayy valla çok özeniyorum yaa bakalım bu ay sonu öyle bir karar alabilirim ben deAynen güzelim tatil gününden sonra çalışmak zor oluyor .
Çok şükür son 2 haftam