- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
İnşallah bana ve tüm bekleyenlere umut olsun cümlen canımBahçeşehir deyım bende trafik olmazsa yakın sayılırız
Geç göstercektir belki haylaz kendını :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bana ve tüm bekleyenlere umut olsun cümlen canımBahçeşehir deyım bende trafik olmazsa yakın sayılırız
Geç göstercektir belki haylaz kendını :))
yaptım canım negatif bakalımYaptın mı sabah test canım
İnşallah canım . İnşallahİnşallah bana ve tüm bekleyenlere umut olsun cümlen canım
Hayırlısı canım benımyaptım canım negatif bakalım
hayırlısı canımHayırlısı canım benım
Bahçeşehir deyım bende trafik olmazsa yakın sayılırız
Biz yakinmisiz bende beylikduzu
ayy evet 9.15de randevum. eşim yarım gün izin alacak hem o yüzden hem de kan tahlilleri icin. yarın benden hangi tahlilleri ister canım sen bilirsinmorcivertkedi kuzuu yarın ilk muayenee ayy az kaldııı... kaçta randevuunn?
Ben gaziosmanpaşaya gidiyorum canım medicalpark , ya da akbatının karşısında ki medicalpark a giderim ..Hangi hastaneye gitmeyi dusunuyosunuz buralardami
Bana bi liste vermisti onda hamilelik baslangic tahlilleri yaziyodu keske bugun saglik ocaginda yapilanlari yaptirip yarin sonuclariyla gitseydin. Saglik ocaginda yapilmayan smear(30 yas ustu yapiliyor), toxoplazma ve kizamikla ilgili bir test disinda doktorun istedikleri saglik ocaginda yapiliyor.ayy evet 9.15de randevum. eşim yarım gün izin alacak hem o yüzden hem de kan tahlilleri icin. yarın benden hangi tahlilleri ister canım sen bilirsin
Yok canım daha tık yok@Vintagelife
nedemistimkibenn
sazoom
@bi prenses annesi
dvtb
Kızlar gelen giden varmı ? Liste düzenliyorum..
Kuzu keşke sağlık ocagına gideydin ya ..ayy evet 9.15de randevum. eşim yarım gün izin alacak hem o yüzden hem de kan tahlilleri icin. yarın benden hangi tahlilleri ister canım sen bilirsin
Bizim burda medicana international var ama kimse memnun degil. Acibademde dogum yok. Kolon ve medilife devlet hastanesi kalitesinde. Reyap var esenyurt ona gitmistim ben hamilelik dusnuyorum diye doktoru sevdim aslinda. Bide sizin ordaki medicalparki ovduler bi iki doktor ismi var ggidersen banada bilgi verirmisinBen gaziosmanpaşaya gidiyorum canım medicalpark , ya da akbatının karşısında ki medicalpark a giderim ..
Önceki doktorumdan çookk memnundum ama kötü şeyler yaşadık diye öekiniyorum . Bakalım o gün gelsin düşünüp karar vercem
bebeği görürse baya bi şey ister canım... ilkinde sadece beta ile progesteron bakıyorlar da bunda tam kan tahlili vitaminler toksolar vs.... inşallah güzel haberlerle canım kaç haftalık olucak sata göre?ayy evet 9.15de randevum. eşim yarım gün izin alacak hem o yüzden hem de kan tahlilleri icin. yarın benden hangi tahlilleri ister canım sen bilirsin
Tamam canım akbatının ordakıne gidersem sana da bilgi veririm .Bizim burda medicana international var ama kimse memnun degil. Acibademde dogum yok. Kolon ve medilife devlet hastanesi kalitesinde. Reyap var esenyurt ona gitmistim ben hamilelik dusnuyorum diye doktoru sevdim aslinda. Bide sizin ordaki medicalparki ovduler bi iki doktor ismi var ggidersen banada bilgi verirmisin
canım ben sağlık ocağında kayıt açtırmak istemiyorum. kücük bi yer herkes duyuyor ve ben gizlemek istiyorum bi süre. yani öyle ki hamile kayıtlarını orta yerde açık bırakıyorlar dedikodu kazanı gibi bi sağlık ocağı buraks aslında bugün tam kan sayımını yaptıracaktım normal gibi hamilelikten bahsetmeden o sonucları doktora götürecektim ek bişey isterse hastanede yaptırırım dedim. ama cok kalabalıktı numune aracı geldi kalanlar yarın versin dediler veremeden çıktım. sence ne kadar tutar istediği tahliller?Bana bi liste vermisti onda hamilelik baslangic tahlilleri yaziyodu keske bugun saglik ocaginda yapilanlari yaptirip yarin sonuclariyla gitseydin. Saglik ocaginda yapilmayan smear(30 yas ustu yapiliyor), toxoplazma ve kizamikla ilgili bir test disinda doktorun istedikleri saglik ocaginda yapiliyor.