- 9 Ocak 2019
- 301
- 333
- 35
Bende burdayım@Vintagelife
nedemistimkibenn
@sazoom
Fit mutlu anne
dvtb
Kızlar gelen giden varmı ? Liste düzenliyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende burdayım@Vintagelife
nedemistimkibenn
@sazoom
Fit mutlu anne
dvtb
Ekledim canım seniBende burdayım
Yasa masallah aynı zamanlar neredeyse süper. Insallaj herseyım 9 ay boyunca ıyı guzrl gecerAa aynı bende 18 aralık regl beklenen adet 14 ocak :)
Yalnız ben 10 nunda öğrendim
Hemen moral bozmak yokk geç döllenme olmustur ..Ben bu sabah test yaptim tertemiz cikti malesef. 4 gun var bata
Amin canım inşalahYasa masallah aynı zamanlar neredeyse süper. Insallaj herseyım 9 ay boyunca ıyı guzrl gecer
Senın de ılk hamılelık mı. Ist mı nerden bu aradaAmin canım inşalah
İkinci canım ilkini kaybettimSenın de ılk hamılelık mı. Ist mı nerden bu arada
Bende yok, regle bir gün kala yaptığım testi öğle vakitlerinde yaklaşık iki saatlik idrarla yapmıştım,negatifi görünce temiz,kendime geldim.ama bugün gecikmenin birinci gunundeyim henüz bir belirti yok regle dair.neyseki geç yumurtlamisdir diye kendimce mutlu oluyorum.degerlendirmedigim vakitlere denk geldi muhtemelen,oh oh ne guzel@Vintagelife
nedemistimkibenn
@sazoom
Fit mutlu anne
dvtb
İnşallah hamilesindir canım güzel haberlerini beklıyorumBende yok, regle bir gün kala yaptığım testi öğle vakitlerinde yaklaşık iki saatlik idrarla yapmıştım,negatifi görünce temiz,kendime geldim.ama bugün gecikmenin birinci gunundeyim henüz bir belirti yok regle dair.neyseki geç yumurtlamisdir diye kendimce mutlu oluyorum.degerlendirmedigim vakitlere denk geldi muhtemelen,oh oh ne guzel
Çarşamba sabaha kadar olmazsam test yapicam canım.Ama olmamaya devam ayrıca edersem ki öyle birşeyi çocukluğumdan bu yana hiç yaşamadım hep duzenliydi..gelsin bana doktor yolları..çok sağol:)İnşallah hamilesindir canım güzel haberlerini beklıyorum
Yok cnm henuz bekliorum@Vintagelife
nedemistimkibenn
@sazoom
Fit mutlu anne
dvtb
tabrik ederimm hayırlı olsun darısı başımıza inşallahCanım cıktı. 345 çıktı çooook mutluyum
Tesekkur ederim amin ınsallahhtabrik ederimm hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Insallahminiğini sağsalim kucagina alırsın. Bende Avrupa. Eyüp tarafındayımİkinci canım ilkini kaybettim
İstanbul avrupa yakasındayım
Sen??
Benım ılk hamılelık.Senın de ılk hamılelık mı. Ist mı nerden bu arada
Bahçeşehir deyım bende trafik olmazsa yakın sayılırızInsallahminiğini sağsalim kucagina alırsın. Bende Avrupa. Eyüp tarafındayım
Geç göstercektir belki haylaz kendını :))Çarşamba sabaha kadar olmazsam test yapicam canım.Ama olmamaya devam ayrıca edersem ki öyle birşeyi çocukluğumdan bu yana hiç yaşamadım hep duzenliydi..gelsin bana doktor yolları..çok sağol:)
şu an gelen giden yok bakalım bekliyoruz@Vintagelife
nedemistimkibenn
@sazoom
Fit mutlu anne
dvtb
Bahçeşehir deyım bende trafik olmazsa yakın sayılırız
Geç göstercektir belki haylaz kendını :))
Yaptın mı sabah test canımşu an gelen giden yok bakalım bekliyoruz