- 9 Ocak 2019
- 895
- 883
- 33
Hadi inşallah canım bi iki güne daha da belirginleşirEki Görüntüle 2224195
Bugünkü testim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah canım bi iki güne daha da belirginleşirEki Görüntüle 2224195
Bugünkü testim
Geliyor annnesiiiiEki Görüntüle 2224195
Bugünkü testim
GörüyorummmEki Görüntüle 2224195
Bugünkü testim
Daha belirgin gibi kuzum masallahhEki Görüntüle 2224195
Bugünkü testim
Başarılar canım4 yıllık halkla ilişkiler ve reklamcılık canım ..
morcivertkedi canıımmında sınavı var pazar mıydı senın kuzu .
İkimizde alnımızın akıyla çıkalım inşallah
Canım bende ölçüyordum birara sadece sabah değil eğer erken kalkıyorsan 7-7.30 arası ölç daha doğru sonuçlar alıyorsunEvet öyleymis bende kkdan öğrendim saolsunlar en doğru sonuç sabah yatakta n kalkmadan yapılan ölçümler diolar yanlız ben akşamlar olcuyorum
Yaaa gayet net çıkmış bu defa ve kesinlikle koyulaşıyor gözün aydın canım kan vermeye ne zaman gideceksinEki Görüntüle 2224195
Bugünkü testim
Tamam cnm yarın bat günüm zaten bklm nlbu ay geçti bu daha ki ay oylr denerim artık hamilr değilsemCanım bende ölçüyordum birara sadece sabah değil eğer erken kalkıyorsan 7-7.30 arası ölç daha doğru sonuçlar alıyorsun
Nedense sen hamile gibi geliyorsun bana inşallah doğru hissediyorumdurTamam cnm yarın bat günüm zaten bklm nlbu ay geçti bu daha ki ay oylr denerim artık hamilr değilsem
Maşallah canım çok güzel koyulasmisEki Görüntüle 2224195
Bugünkü testim
neeeeeH E masallah,günbegun koyulaşır,inşallah sağlıkla gelsin yanına
Kızlar benim adete bir gün kaldı,beklenen son yarin,gebelik testi yapmaya öyle korkuyorum ki,ovulasyon deneyeyim istedim
morcivertkedi can09e H E ve diğer arkadaslarim
InsAllah canim Rabbim hepimize nasip etsin insAllah guzel dileklerde bulunan herkese duam insAllah kat kat daha fazla güzellik olarak dönsün size deNedense sen hamile gibi geliyorsun bana inşallah doğru hissediyorumdur
Sahi mi ya,iyi mi gözüküyor tepkin şuan yataktan kaldıracak şekilde mutlu ettineeeee
yarın sabah ilk idrarla hcg lütfen
normal silik hali bunun gibi olmuyor dimi? bana koyu geldi cünküSahi mi ya,iyi mi gözüküyor tepkin şuan yataktan kaldıracak şekilde mutlu etti
bak bu benim gebelik testi yapmadan 1 gün önce sabah ilk idrarla yaptıgım ovulasyon testimSahi mi ya,iyi mi gözüküyor tepkin şuan yataktan kaldıracak şekilde mutlu etti
Adetten sonraki silikler bu şekildeydi canım.Son bir kala yaptığım test bunlardan daha koyu geldi bana da.umarim yarın bende mutlu haberi paylaşırım yaanormal silik hali bunun gibi olmuyor dimi? bana koyu geldi cünkü
evet baya silikmiş. hadi inşallah gebeliktendirAdetten sonraki silikler bu şekildeydi canım.Son bir kala yaptığım test bunlardan daha koyu geldi bana da.umarim yarın bende mutlu haberi paylaşırım yaa
Çoklu beğenme tuşu olsa keşke,bissuru beğenmek istiyorum mesajınıevet baya silikmiş. hadi inşallah gebeliktendir
eheheh. ayy cok heyecanlandımÇoklu beğenme tuşu olsa keşke,bissuru beğenmek istiyorum mesajını