- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
Benimde b12 ilaç alınca arşa çıkıyor bırakınca dipteTamam canım gidicem haftaya bende yeni öğrendim iyiki baktırmışım diyorum çtnkü bu kaç yerde daha okudum b12 ve d vitamini çok önemliymiş gebelikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde b12 ilaç alınca arşa çıkıyor bırakınca dipteTamam canım gidicem haftaya bende yeni öğrendim iyiki baktırmışım diyorum çtnkü bu kaç yerde daha okudum b12 ve d vitamini çok önemliymiş gebelikte
Ama B12 değerin mesela çok iyi maşallah yanlış görmediysem 500 küsür müydü, o da çok önemliymiş.Haftaya gidicem canım doktora bende şaşırdım bu sonuca aslında hiç eksik çıkmamıştı ay ay fark ediyo galiba
Aynen o uüzden topiğimi açtım bilenler bilmeyenlere yardımcı olsun :)Ahahaha onlardan da ben hiç anlmıyorum canım, bence forumda birbirimizi tamamlıyoruz bu şekilde
Rabbım inşallah nasip eder canım .mrb benimde bir oğlum var ikinciyi çok istiyorum Allah nasip ederse
Canım kış aylarında düşmesi normal şimdi hemen dvit3 amp alıyorsun kırıp içiyorsun sonra idame doz olarak normal dvit3 al günde 15 damla şeklinde devam et 1 ay sonra kontrol kanı verKızlar bakın geçen haftaki tahlillerim d vitamini eksik çıkmış sanırım buda gebeliğe engel?
Gerçekten mi :)) ya bende bat bitiminden iki gün sonra yumurtalama akıntısı gibi bişey geldi ama çok az yapışkan acaba yumurtlama mı oldu? Bu kadar erken olması normal mi adet döngümde 31 benim:)
Yardımcı olamayınca üzülüyorum ..
tecrubeli konularım kürtaj , ovulasyon :) , ilişki günleri , iilk 8 haftalık gebelik süreci :)
Tamam canım teşekkür ederim ekran görüntüsünü aldım haftaya doktoru gidicem eğer ilaç vermezse alır kullanırım benCanım kış aylarında düşmesi normal şimdi hemen dvit3 amp alıyorsun kırıp içiyorsun sonra idame doz olarak normal dvit3 al günde 15 damla şeklinde devam et 1 ay sonra kontrol kanı ver
Canım ben ilaç kullandım B12 için geçen sene 3 ay falan sonra düzene girdiAma B12 değerin mesela çok iyi maşallah yanlış görmediysem 500 küsür müydü, o da çok önemliymiş.
Goguslerim benm kimyasaldan sonra nedense her ay oluyor ondan once hic agri olmuyordu... Gunduz aksama kadar yoktu akintim simdi var demin baktim çamaşirim baya islanmis beyaz sulu karışık gibiAllah razı olsun canım darısı başınıza inşallaaahhhhh
Bende hiçbir belirti yok . Demin wc ye gittim . Uzayan bir akıntı geldi . Dün birliktelik oldu o da olabılır ama blmiyorum ..
Göğüslerde şimdilik bişey yok ...
Varsa çıkar yap at bende akşam öğrenmisyimBen galiba dayanamıcam yapıcam test Kızlar akşammı yapsam sabahmı?
Sabah doğru çıkıyo diye biliyorum yaparımVarsa çıkar yap at bende akşam öğrenmisyim
Peki canımSabah doğru çıkıyo diye biliyorum yaparım
İyi yapmışsın canım, benim de sınırdaydı değerim, 500-600 gibi değerleri öneriyorlar hamilelik düşünenler için.Canım ben ilaç kullandım B12 için geçen sene 3 ay falan sonra düzene girdi
Bilmiyodum canım bunu iyi o zaman folik asit kullanmadım hiç kullansam mı ?İyi yapmışsın canım, benim de sınırdaydı değerim, 500-600 gibi değerleri öneriyorlar hamilelik düşünenler için.
Bildiğim kadarı ile folik asite de hamilelikten önce başlanmasını öneriyor doktorlar, bana da folik asit de içeren bir multivitamin vermişti, ona devam ediyorum. İstersen sen de başla ama doğal yoldan almak istersen de muz, ıspanak, turunçgiller, avokado gibi besinlerde var olduğunu yazmıştı burada arkadaşlar.Bilmiyodum canım bunu iyi o zaman folik asit kullanmadım hiç kullansam mı ?
En iyisi aslında canım :) sakin kafayla bekle .. hayırlısı olsun inşallahKoyu görsem bile kan vermicem canım :))
Hedefim eğer hamileysem şubatın ilk haftası gibi doktora gitmek .
Eğer herhangı bir sıkıntı olmazsa ..