- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Gelmiyor gelmiyor bu adetgünaydınlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmiyor gelmiyor bu adetgünaydınlarr
yeni yumurtladın söktürücü ondan işe yaramamış olabilir mi?Gelmiyor gelmiyor bu adet
Yok canım o her şekildegeliyoryeni yumurtladın söktürücü ondan işe yaramamış olabilir mi?
olursun o zaman bugün yarınYok canım o her şekildegeliyor
Kız ben sizi hamile fotoğraflarınızı atarken gördüm rüyamda sen can09e ve mesajdaki diğer arkadaşlar mesajda göbuslerinizi paylaşıyordunuzBiz daha kahvaltı yaomadık :)
Kalkamda kahvaktı hazırlayam :/
ay hayır olsun kızKız ben sizi hamile fotoğraflarınızı atarken gördüm rüyamda sen can09e ve mesajdaki diğer arkadaşlar mesajda göbuslerinizi paylaşıyordunuz
Ayyyy ne guzel bir ruya kuzum.hayra ciksin insallahhh.Kız ben sizi hamile fotoğraflarınızı atarken gördüm rüyamda sen can09e ve mesajdaki diğer arkadaşlar mesajda göbuslerinizi paylaşıyordunuz
Ayy canim ya cok heyecanlii... unutmustumm buraya girince tekrar canlandi kuzuyla kardan adam yaptik kartopu oynadik.. kara yatirdim onu... agzina yuzune kari yedirdimay hayır olsun kız
İnşallah rabbım nasip eder :)Kız ben sizi hamile fotoğraflarınızı atarken gördüm rüyamda sen can09e ve mesajdaki diğer arkadaşlar mesajda göbuslerinizi paylaşıyordunuz
Ayy canim ya cok heyecanlii... unutmustumm buraya girince tekrar canlandi kuzuyla kardan adam yaptik kartopu oynadik.. kara yatirdim onu... agzina yuzune kari yedirdim
Cokk iyi geldi :))
Hala yagiyor
H E
Var mi sizin oralarda kar:)
ankarada yaşamak tabi......Ayy canim ya cok heyecanlii... unutmustumm buraya girince tekrar canlandi kuzuyla kardan adam yaptik kartopu oynadik.. kara yatirdim onu... agzina yuzune kari yedirdim
Cokk iyi geldi :))
Hala yagiyor
H E
Var mi sizin oralarda kar:)
Hamileler alingan da olur diyorlardi ne kadan dogruuu kissss selam naber napiyosun? Nasil gidiyor? Cinsiyeti daha belli olamadi mii?selamımı bile almamışsınız daha da yazmam
kız 6-8 haftalık karından ultrason görüntüsü varsa atsana yeni bi teori gördüm bakalım tutacak mıselamımı bile almamışsınız daha da yazmam
Ben 12.hafta goruntusune kiz demistim bakalim ne olacak
kız 6-8 haftalık karından ultrason görüntüsü varsa atsana yeni bi teori gördüm bakalım tutacak mı