- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Biz hamıle kalınca sende kartlaşcanay ben değil miydim
olsun bana da atarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz hamıle kalınca sende kartlaşcanay ben değil miydim
olsun bana da atarsın
Bu gruba özel mesaj aaçayım durun Sexülü pozlarımı herkese açık atamamay ben değil miydim
olsun bana da atarsın
Emredersin başkanBu gruba özel mesaj aaçayım durun Sexülü pozlarımı herkese açık atamam
Özel mesaja girmek isteyenn el kaldırsınn
morcivertkedi , can09e , dvtb , Darkgod sizi sorgusuz sualsız alıyorum
aaa kuzumu nasıl unutttumBende istiyorummm
leonunannesi ve @melek ve mucizesi kızlar heyecan var bata son 2 gün
Test yaptınız mı ?? Belirtileriniz varmı ?
İyiyim çok şükür canım sürekli uyuyorum:)öncekinde böyle değildim müthiş uyku ihtiyacım oluyor.Haftaya nasipse doktora gideceğim kese için hayırlısı bakalım onun korkusu heyecanı var biraz.Sizleri takip ediyorum yazamasam da..Bu forumda bebek bekleyen herkes dualarımda..isisxz canım gebelik nasıl gidiyor ?
Gel kuzum açtım kusura bakmayın her dakika cevap veremiyorum malum eşimYAKALANDIK
Pştt taze hamişim sanada gönderırım sexülü pozlardan
ayyy bugun geç kaldım dıye kahvaltı yapmadan çıktım .. Heen gelıyorum aç kapıyııı
Peki öyle olsun bakalımFotomontajjjjjj
hayırlı haberlerını beklıyoruz cnaımEvde son bir testim kalmıştı onu da başka birine verdim, testsiz kaldım, alabilirsem haftaiçi yine yapıcam. Ama sanki böyle kasıklarımda Bi kıpırtı var değişik ilk defa böyle oluyor, ya da psikolojik mi bilmiyorum ve hiç adet belirttim yok normalde başlaması gerekirdi. Bakalım hayırlısı, İnşaAllah hepimize pozitif çıkarr, hem olursa annemler de yanımda sürpriz olurr herkesee
Estafurullah canım musaıt olunca yazarsınGel kuzum açtım kusura bakmayın her dakika cevap veremiyorum malum eşim
Hos geldiinn:)Neler oluyor burada
Hoş buldum canımHos geldiinn:)
Itina ile bat beklenir:))
Baak ilk sayfaya :)) bati ocagin sonuna olan da var hep birlikte bekliyoruz:)Hoş buldum canım
Benim BAT’a daha var, yumurtlama dönemine girdim
Artık bat beklemeyi bıraktım ben canım, bir uğrayayım dedim sadeceBaak ilk sayfaya :)) bati ocagin sonuna olan da var hep birlikte bekliyoruz:)
Belli mi olur okuyoruz iste burda da cevremizde de duyuyoruz... olur belki bilemezsin:/Artık bat beklemeyi bıraktım ben canım, bir uğrayayım dedim sadece
Neler oluyor burada