- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
Labo canımKızlar kırmızıları gördüm 2 geçikmeli geldi ama bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum yada ateş ölçerle siz hangi testi kullanıyosunuzmorcivertkedi
H E
Darkgod
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Labo canımKızlar kırmızıları gördüm 2 geçikmeli geldi ama bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum yada ateş ölçerle siz hangi testi kullanıyosunuzmorcivertkedi
H E
Darkgod
Hiç canını sıkmıyosun canım ..Kızlar kırmızıları gördüm 2 geçikmeli geldi ama bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum yada ateş ölçerle siz hangi testi kullanıyosunuzmorcivertkedi
H E
Darkgod
Dua et nolur sağlıkla sıhhatle gelsinTabi ki kuşum, sizleri takip ediyorum. Sende olacaksın en kısa surede, hissediyorum ![]()
anladim canim ben yanlis analamisim litfen k bakma olur muBenımkı boş gebelik değildi canım . Kalp atışı durdu..
Yoo canım hiç önemli değilanladim canim ben yanlis analamisim litfen k bakma olur mu
Hiç bilmiyoeum canım ama bildiğim fitilden sonra akıntı oluyor .Vajinal fitil sonra su ilişki olur mu kizlar
Eşim vöylr bişeye gerek yok daha 6 ay oldu çok yeniyiz zamanı gelince olur diyor alma bence dedigaranti olsun dersen adet biter bitmez başla. ben adetin 12. günü falan başlamıştım. ben akşam 9 gibi yapıyordum hep. ama burdaki arkadaşlar sabah yapıyor sanırım. sabah yaparsan ilk idrardan sonra 3 saat sıvı alma o zaman yap testi. akşam yaparsan da aynı şekilde. buraya atarsan zaten yorumlarız her gün :)
Etmez miyim, herzaman ediyorum canımDua et nolur sağlıkla sıhhatle gelsin![]()
bu ilaç falan değil ki. siz bilirsiniz yine de. adetin düzenliyse alma akıntılarını iyi takip etmen gerekiyor :)Eşim vöylr bişeye gerek yok daha 6 ay oldu çok yeniyiz zamanı gelince olur diyor alma bence dedi
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınnlarrr....Yılın son gününe hoş geldiniz
![]()
Öcüy dileyim abla
aynen yanlıslıkla denk gelirseniz falan arkanıza bakmadan kaçınGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Öcüy dileyim abla
Markası ne şimdi bende alırsam falan bana inat çizgi falan göstermez![]()
![]()
maşallah canım koyulaşmış epeyaynen yanlıslıkla denk gelirseniz falan arkanıza bakmadan kaçınpyro clinice diye bisey bi tek bu varmıs eczanede mecbur aldık
![]()
evet ya çok şükürmaşallah canım koyulaşmış epey![]()
Evetkızzz naptınız kuruttun mu adamı![]()
aheyaheyahey
![]()