kahvaltı klasik oluyo zaten 2. öğünüm sebze oluyor ıspanak yedim brokoli karnıbahar havuç üçlüsüOlabılır :)
Kız maşallah nasıl sağlıklısın
Ben valla senın bu dönemlerınde afedersın okuz gibi yiyordum . Balık et ıspanak ne iiyi geliyorsa ..
56 ile hamıle kaldım .kahvaltı klasik oluyo zaten 2. öğünüm sebze oluyor ıspanak yedim brokoli karnıbahar havuç üçlüsüsalata oluyor yanında mutlaka bi de yoğurt. işte et balık yemediğim için kendimi hep eksik hissediyorum. genel kan tahlilinde bi sorun çıkmamıştı vitamin eksikliklerimde neyse ki. dün salçalı makarna gömdüm bi tabak
kilo almış mıydın kız hiç
gayet ideal kilo. ben göstermesem de 65 kiloyum56 ile hamıle kaldım .
1 haftada 58 oldum .
bulantılardan sonra ve kötü haberi aldıkan sona 52 ye düştüm .
Şuan 55 im
Ben maalesef zayıfım .gayet ideal kilo. ben göstermesem de 65 kiloyumbi ara verdim 57ye indim daha sonra tekrar aldım. artık doğumdan sonra veririm hepsini :)
benim kas kilom fazlaydı, diyetisyenim şaşırmıştı yağ fazlam az vardı gittiğimde.
aynen kaç aydır ya bu ay hamile kalırsan boşuna emek vermiş olurum diye dikkat etmedim bu kiloya geldimBen maalesef zayıfım .
Spora nıyetlendiğim ay hamıle kaldımKorktum bişey oldur dıye bıraktım .
Şimdi yine başladım ee yıne çocuk dusunuyoruzD:
Bende senın kafadayım çocuk olsun sonra spor salonuna yazılıp kas yapcam
Ben bı ara baya plastes yaptım . Vucudum çokta ıyı olduydu ama işte devamlılık gerektırıyoraynen kaç aydır ya bu ay hamile kalırsan boşuna emek vermiş olurum diye dikkat etmedim bu kiloya geldimAllahtan boy var da kaldırıyor.
amaan veririz doğumdan sonra güzel de sıkılaşırız, pilates yapmayı düşünüyorum tabi o zaman nolur bilmiyorum da. son rahat rahat yemelerim yani
aynen öyle spor çok nankör şey. hemen hamlaşıyosun aslında gündelik hayatımızın bi parçası haline getirmemiz gerekiyor ama maalesef ki tembelizBen bı ara baya plastes yaptım . Vucudum çokta ıyı olduydu ama işte devamlılık gerektırıyor
HAdı gözümüzadyınYanlız ben pazartesi bekliyor dm kargo m gelmiş
Aynen öyle başlayınca 1 2 gun pert oluyosun zaten kas ağrısı yuzundenaynen öyle spor çok nankör şey. hemen hamlaşıyosun aslında gündelik hayatımızın bi parçası haline getirmemiz gerekiyor ama maalesef ki tembeliz
ahahaha hafif egzersizlerle başla niye eziyet ediyosun hafta hafta yükseltirsin programıAynen öyle başlayınca 1 2 gun pert oluyosun zaten kas ağrısı yuzunden
İşyerınde penguen gibi yürüyorum
Artık noldu dmeıyolar yıne mı spora başladın dıye soruyolar
hadi gözün aydın bi tane ovu yapıver be cok merak ediyorummYanlız ben pazartesi bekliyor dm kargo m gelmiş
squat yağıuorum geenellık . Ön muhasebeyım ya ben sürekli otur otur basen çıktı :)ahahaha hafif egzersizlerle başla niye eziyet ediyosun hafta hafta yükseltirsin programı
ay squat bacaklarımın korkulu rüyasısquat yağıuorum geenellık . Ön muhasebeyım ya ben sürekli otur otur basen çıktı :)
20 ile başlasam bile bacaklar pert
Yaparsınız yaparsınız :))))) bir olsun da banyo yapmaya vaktiniz olursa kas yaparsınız ilk 2 sene spor mpor boşver kendinize zor vakit kalıyor daaa sonra zaten çocuğun peşinde koşmaktan bir bakıyorsunuz doğal kaslar oluşmuşBen maalesef zayıfım .
Spora nıyetlendiğim ay hamıle kaldımKorktum bişey oldur dıye bıraktım .
Şimdi yine başladım ee yıne çocuk dusunuyoruzD:
Bende senın kafadayım çocuk olsun sonra spor salonuna yazılıp kas yapcam
benim arkadaşım 30 kilo almıştı. 40ında 30 kilonun hepsi gitmişti. tabi o lohusayken karatay emzirme diyeti yapıyorduYaparsınız yaparsınız :))))) bir olsun da banyo yapmaya vaktiniz olursa kas yaparsınız ilk 2 sene spor mpor boşver kendinize zor vakit kalıyor daaa sonra zaten çocuğun peşinde koşmaktan bir bakıyorsunuz doğal kaslar oluşmuşşaka bir yana tabi onlar sağlıklı olsunda hepsi verilir yapılır canım :) ben 17 kg almıştım hiç karnım çok büyüktü kendim fazla belli olmuyodu doğumdan 1 ay sonra 10 kg gitmişti kalan 7 kg yu da yavaş yavaş vermiştim. 70 le hamile kalmıştım oğluma şu an 65 im bende. Ne kadar az kg ile hamile kalınsa o kadar iyi son 3 ay çok ciddi almıştım ben kg
Ay ınan umrumda dğeil :)Yaparsınız yaparsınız :))))) bir olsun da banyo yapmaya vaktiniz olursa kas yaparsınız ilk 2 sene spor mpor boşver kendinize zor vakit kalıyor daaa sonra zaten çocuğun peşinde koşmaktan bir bakıyorsunuz doğal kaslar oluşmuşşaka bir yana tabi onlar sağlıklı olsunda hepsi verilir yapılır canım :) ben 17 kg almıştım hiç karnım çok büyüktü kendim fazla belli olmuyodu doğumdan 1 ay sonra 10 kg gitmişti kalan 7 kg yu da yavaş yavaş vermiştim. 70 le hamile kalmıştım oğluma şu an 65 im bende. Ne kadar az kg ile hamile kalınsa o kadar iyi son 3 ay çok ciddi almıştım ben kg
tam günlerini değerlendirmişsin hadi hayırlısı olsun. gelsin 14 günlük bekleme süreci :)Biz dünü de değerlendik nolur nolmaz diye kızlar artık gerisi Allah a kaldıhayırlısı neyse o olsun 10-11-12 günleri değerlendirdik.Eki Görüntüle 2220048
Hay maşşlaaahh canım senın gerı sayım başladı .Biz dünü de değerlendik nolur nolmaz diye kızlar artık gerisi Allah a kaldıhayırlısı neyse o olsun 10-11-12 günleri değerlendirdik.Eki Görüntüle 2220048
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?