geliyor yaklaşmakta olan........ yarın yada pazartesi görürsün sen piki hadi rast gelsinKoycam şimdi normalde wc de foto çekerdımDışarda iş var dıye çıkmak zorunda kaldım . Odam müsait olsun şimdi görürler falan
akıntım şeffafftı kalın mı ıncemı anlayamadım
Takvımde Pazartesi .. Bakalım doğru çıkcak mı takvımgeliyor yaklaşmakta olan........ yarın yada pazartesi görürsün sen piki hadi rast gelsin
daha pik yapmamış ama yaklaşmış pike huhhuuuuTakvımde Pazartesi .. Bakalım doğru çıkcak mı takvım
Kız çalışan insanlarız bizdaha pik yapmamış ama yaklaşmış pike huhhuuuu
kuzum bi de gecen gün yumurta çatladıktan sonraki ilişkiler işe yaramıyor demiştin. yumurta çatladıktan sonra 1 ilişkilik hakkın kalıyor 12 saat icinde
tabi ne zaman çatladığına bağlı, benim akşam çatladı ağrılarımdan anladım o akşam da ilişki oldu zaten.Kız çalışan insanlarız biz
Aşko koşş yımırtamm çatladııı mı deyim
Dün akşam yapmadım bu akşam mı yapsaamm pazar sabahı mı yapsam kararsızım
Yoksa hem akşam hem sabah mı
Aynen trip etıyom eşime zaten azcık
tabi ne zaman çatladığına bağlı, benim akşam çatladı ağrılarımdan anladım o akşam da ilişki oldu zaten.
pazar sabah yap nasılsa daha catlamadı
dur kız şu dönem geçsin öyle atarsın tripAynen trip etıyom eşime zaten azcık
Geçsin zaten parçalıcamdur kız şu dönem geçsin öyle atarsın trip
parçala zaten erkekler niye var ki biz sinirlenince parçalayalım diyeGeçsin zaten parçalıcam
Haklısınparçala zaten erkekler niye var ki biz sinirlenince parçalayalım diye
yok be ben hep akşam 9-10 arası yapıyodum gayet de normaldi. sabah da yapılır yeter ki sıvı tüketmeme vs onlara uyalımHaklısın
Kız şu ovuları saat 12 ila 4 arası yapın dıyolar
Ben hep sabah yapıyom yanlış mı oluyo acaba
sıvı tüketimine uyuyorum canım 2 saat boyunca onda sıkıntı yokyok be ben hep akşam 9-10 arası yapıyodum gayet de normaldi. sabah da yapılır yeter ki sıvı tüketmeme vs onlara uyalım
tamam o zaman bence sıkıntı yoktur önemli olan her gün aynı saatte yapmaksıvı tüketimine uyuyorum canım 2 saat boyunca onda sıkıntı yok
Birgebenın gunlugu varya ona mesaj ettım .. Bakalım bana belkı yardımcı olurtamam o zaman bence sıkıntı yoktur önemli olan her gün aynı saatte yapmak
kız bende de öyleydiBirgebenın gunlugu varya ona mesaj ettım .. Bakalım bana belkı yardımcı olur
Herkesın silik silik ilerleyıp biranda koyulaşmış . Benım maşallah ilk unden berı belli bir çizgi var
Ay ne bılım yaaaa aklımda deli sorularrkız bende de öyleydiadetten sonra bile bariz çizgi vardı, git gide koyulaşıyor o da. doğurgan kadınlarız ondan zaar
ben zaten normalde de akşam olunca karnım şişerdi, o yüzden 6’dan sonra hiçbişi yemiyodum. şimdi de sadece akşam şişiyor ama rahatsızlık verecek derecede değil.Ay ne bılım yaaaa aklımda deli sorularr
Kız senın gebelık nasıl gidiyo ? Benım çok şişkinlik vardı sende de varmı ? Karnım patlıcak gibiydi .. Görsen 5 aylık hamıel derdin :)
ben zaten normalde de akşam olunca karnım şişerdi, o yüzden 6’dan sonra hiçbişi yemiyodum. şimdi de sadece akşam şişiyor ama rahatsızlık verecek derecede değil.
güzel şuanlık yeme işini düzene oturtamadım bi türlü2 öğünden sonra canım yemek yemek istemiyor aparatif takılıyorum süt, yoğurt, kuruyemiş, bol meyve
sütü sade içmeyi sevmediğim için smoothie yapıyorum meyvelerle, içine kefir de koyarım nasılsa mideme iniyor hepsiOhh ohh olsun bunlarda çok iyi..
Bol bol yogurt bide kefir içebiliyorsan oda faydalı
Olabılır :)sütü sade içmeyi sevmediğim için smoothie yapıyorum meyvelerle, içine kefir de koyarım nasılsa mideme iniyor hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?