- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
yok bugün de önemli bak ya bas bas bağırıyoruz burda @LezzetliCipetpet canım de girdi konuya yazmak istedi...
kaçışın yoook bugün de iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bugün de önemli bak ya bas bas bağırıyoruz burda @LezzetliCipetpet canım de girdi konuya yazmak istedi...
1 bucuk :)morcivertkedi kuzuumm bebeğiimm sen daha çok küçükmüşsünn
beraber büyürsünüz artık :))
kaç senelik evlisin ki?
ayyyy evet :)yavv sen daha mınnaakkmısınn..
Bu mınnaklıkla bırde mınnnak bı yavrumu doğurcaaaannnnnnnnnnn
aa ben dun 4 çocugu var 5. olcak gıbı düşünmüştümo konuda o da benle aynı sağlıklı bir yavrumuz var olursa 5.gebeliğimiz olacakk
yok valla bende anlamadım küççük olduğunu yani Elçinle falansındır diye düşündüm1 bucuk :)
akıl yaşta değil baştadır
etrafımdaki çoğu kişinin anneliğini beğenmiyorum mesela
Bende çok sevıyorum . Çok ısterdım o yaşta anne olmayı ama ev aldık borc oduyorduk . :)ayyyy evet :)
kücük anneliği çok seviyodum ya
Ne varmıs benım yaşımdayok valla bende anlamadım küççük olduğunu yani Elçinle falansındır diye düşündüm
Ayy çıtaklar deme bayılırımAy görümcemle komşusunuzz :)) halı yıkama var oralarda hemen yanında oturuyo
İçim kıpır kıpır bugunlerdenolduu kızz
5. çocuk demıştın demı canım ?
Kaybın mı var dun onu konusamadık ?
nasip her şeyy artık geride kaldı o kayıplar.. biz önümüze bakalım.. belki daha iyi durumdayken gelmek istiyor bebişin hayret yani :)))Bende çok sevıyorum . Çok ısterdım o yaşta anne olmayı ama ev aldık borc oduyorduk . :)
Hamile kaldıgım ay evımızn borcu bıttı daha bıtmesıne 1 sene varken . .
Evladım kısmetıyle gelmişti
Oha nasıl bir topiğim varsa komşuları birleştirdimAyy çıtaklar deme bayılırım
Çıtaklar ne ki bilmiyorum onu canım :))Ayy çıtaklar deme bayılırım
sen de küçüksün ama bi 20 değilsin yani
Belkide eşim doğumda sana pırlanta alcam demişti ..nasip her şeyy artık geride kaldı o kayıplar.. biz önümüze bakalım.. belki daha iyi durumdayken gelmek istiyor bebişin hayret yani :)))
Yıkamanın adı canımÇıtaklar ne ki bilmiyorum onu canım :))
yok valla bende anlamadım küççük olduğunu yani Elçinle falansındır diye düşündüm