o kadaaarrr kararsızım ki. neyse ocak ortasına ne diyosunuz gitmek içinAma ocak sonunu da bekleme yani:))
oy maşallah tosuncuk :)Kesinlikle ağrı sızı lekelenme va olmadıkça beta ya kendiniz 2 kere baktırın boşuna strese girmeyin. Bol bol su iç dinlen. İçebilirsen sabah aç karnına keçibpynuzu özü iç ilerde kansızlık sorunun da olmasın :) bebeği çok güzel besliyo keçiboynuzu içmiştim doğuma kadar oğlumda :)) 4.100 gram doğmuştu
6+3 neye denk geliyor simdi:))o kadaaarrr kararsızım ki. neyse ocak ortasına ne diyosunuz gitmek için15-16 ocak gibi
Ben 6+3 de gidiyordum kalp atışı duyuyoruduk direkt bize merhaba diyordu bebiş :))o kadaaarrr kararsızım ki. neyse ocak ortasına ne diyosunuz gitmek için15-16 ocak gibi
6+3 14 ocak oluyor. 14 ocakta sınavım var6+3 neye denk geliyor simdi:))
Bak 11 ocak benim bat tarihim gel o zaman anlasalim:))
Ay aynı şeyi yazmışız6+3 neye denk geliyor simdi:))
Bak 11 ocak benim bat tarihim gel o zaman anlasalim:))
e bana neden ocak sonunu bekletiyonBen 6+3 de gidiyordum kalp atışı duyuyoruduk direkt bize merhaba diyordu bebiş :))
Hayir mariayi anlarim onun 5.gebeligi olacak da senin gamsizligini neye baglayim bilemedim:))oy maşallah tosuncuk :)
ocak ortası gibi giderim. vajinal dahi olsa görür sanırım :) çok teşekkürler benim gibi gamsız biri dahaeşim sıkıştırmasa ben beklerim gercekten
Tamam anlastik o zaman:))6+3 14 ocak oluyor. 14 ocakta sınavım varhadi 15 ocakta el sıkışalım :)
Sen eşine de, çok stres oluyorum ne kadar geç.gitsek o kadar iyioy maşallah tosuncuk :)
ocak ortası gibi giderim. vajinal dahi olsa görür sanırım :) çok teşekkürler benim gibi gamsız biri dahaeşim sıkıştırmasa ben beklerim gercekten
5 manevi gebeliğe bağlaHayir mariayi anlarim onun 5.gebeligi olacak da senin gamsizligini neye baglayim bilemedim:))
Ee deneyim gercekten:))Ay aynı şeyi yazmışız6+3 deneyimli analar kulubü
anlattım, ama şuan kalk kan verelim desem hayır demez öyle bi havası var. değer yüksek mi artıyor diyor ne biliyim dedim sen okuyon bişeyler bilirsin diyoSen eşine de, çok stres oluyorum ne kadar geç.gitsek o kadar iyi
e bana neden ocak sonunu bekletiyonahahaha beni dövebilirsiniz izin veriyorum
Hahah sormaaHayir mariayi anlarim onun 5.gebeligi olacak da senin gamsizligini neye baglayim bilemedim:))
Ahahaha gul tabi.. vesvese de iyi degil tabi ki.. ama onlemlerimizi de almaliyiz canim.5 manevi gebeliğe bağla
ahahah ay güldüm
Canım sen biraz daha bekle yükselsin biraz daha haftaya mesela hafta içi ver kan 2 gün sonra bi daha ver bitti gitti içiniz rahatlasın ama biraz yükselsin bekle benceanlattım, ama şuan kalk kan verelim desem hayır demez öyle bi havası var. değer yüksek mi artıyor diyor ne biliyim dedim sen okuyon bişeyler bilirsin diyo
be be ğim okuduğum tek yer kk
ben ocak sonu dedim o da hayır demediAhahaha gul tabi.. vesvese de iyi degil tabi ki.. ama onlemlerimizi de almaliyiz canim.
Maria sana ocak sonu mu dedi ki
Yok valla ben 7.hafta dedimAhahaha gul tabi.. vesvese de iyi degil tabi ki.. ama onlemlerimizi de almaliyiz canim.
Maria sana ocak sonu mu dedi ki
tamam insallah öyle yaparım. bi daha karar değiştirmemCanım sen biraz daha bekle yükselsin biraz daha haftaya mesela hafta içi ver kan 2 gün sonra bi daha ver bitti gitti içiniz rahatlasın ama biraz yükselsin bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?