ahahah yaşlılık mıı burda 40 yaşında çalışan bir kadın var yahu senin işin yoğundur..yok canım bende iş yok sanırım size yetişme konusunda yaşlılık artık napceeennn
edit nerdeyse 40 diyim bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahah yaşlılık mıı burda 40 yaşında çalışan bir kadın var yahu senin işin yoğundur..yok canım bende iş yok sanırım size yetişme konusunda yaşlılık artık napceeennn
40 mıahahah yaşlılık mıı burda 40 yaşında çalışan bir kadın var yahu senin işin yoğundur..
ben de arkandan geliyorum canım çok fark yok aramızdaahahah yaşlılık mıı burda 40 yaşında çalışan bir kadın var yahu senin işin yoğundur..
En az 30 sanıyordumahahaha niye skandal kuzumm.. sen beni ne sandındı ya.. genç çıtır hemi
peki genciz güzeliz
Kürtajdan sonra hiçbirşey yaptırmadım canım .H E biraz önce havuç yediğinden bahsetmiştin dikkatimi çekti sen düşük sonrası hormon testi yaptırdın mı canım ? mesela prolaktin kaç çıkmıştı?
ben düşük sonrası ilk adetin 3.günü hormon testi ve prolaktine baktırdım düşük sonrası olduğu için prolaktin yüksek çıkmıştı
neden soruyorum havuç ve incir kürü yapcaktım yumurta çatlatmayı kolaylaştırsın diye prolaktini yükseltiyormuş ondan sordum
Bizi cebinizden çıkarırsınız sizpeki genciz güzeliz
Sen benım için 30 sunaslında bi çok yerde söylemişimdir ama denk gelmedin demek canım.. neyse nabalım öyle işte
evet evet silkenlendim kendıme geldimyokk ben burdaki kızların tecrübelerine hayranım.. hepimizin birbirimizden öğreneceği çok şey var...
şoku atlattın heralde
canım benim teşekkür ederimSen benım için 30 sun
Hatta resmınıde görmedım kafamda bır prorfil var
Bir gun senı görursem bakalım şaşırcam mı
Dikici Bu akşam dikcen he kolay gelsın
Ben dikmicem eşim geçen sefer diktik belkide sağlıksız sperm gitti yumurtana dedi
İnternettende okudum . İlk boşalmadı gerekli sperm zaten rahme gidiyormus . Akanlar menı + geri kalan spermlermiş ..
Migren falan bize işlemezz agaaa diyeydıncanım benim teşekkür ederim
ehh belki bakalım kısmet migreni tutmuş
zaten vakit yok ki yaa öyle dik bekle bilmem ne ertesi gün iş oluyor hemen uykun geliyor bakalım artık
ahahaha biraz yavaş diye uyarı falan gelir mi bilmem