aynen öyle gebeliğin rahimde olduğunun kesinleşmesi gerekir canım.. ben de onu demek istedim :)Ben gitmek ıstemıyorum .
Allah korusun dış gebelık olurda farkedemezsem dıyede çok krokuyorum .
Sen acaba en azından normal gebelık mı onu netleştırsen ?
Daha sonra gitme en azından kese görunsun . Gerisi rabbıme kalmış
dış gebelikte aşırı kasık ağrısı oluyormuş. onun da belirtileri var aslında. benim öyle ağrım yok ki. yok ya teslim olcam benBen gitmek ıstemıyorum .
Allah korusun dış gebelık olurda farkedemezsem dıyede çok krokuyorum .
Sen acaba en azından normal gebelık mı onu netleştırsen ?
Daha sonra gitme en azından kese görunsun . Gerisi rabbıme kalmış
hadi bekliyoruz bakam nolmuşş :)Ben gidem bugunkı ovulasyonumu yapam
off ya ben tam bir malımhadi bekliyoruz bakam nolmuşş :)
benim ağrılarım alt taraf gerginliğim gitti gibi akıntı var hafif.. çatlıyor mu demek oluyor gıı
En önemlisi senın kararın canımdış gebelikte aşırı kasık ağrısı oluyormuş. onun da belirtileri var aslında. benim öyle ağrım yok ki. yok ya teslim olcam benbişey olmaz Allahın izniyle
Eee iste ben bekleyecem dedim ama hadi gidek gorek dedik 5.haftada kese bile zor gorundu ahahhaEn önemlisi senın kararın canım
Bende şuan düşünmüyorum ama kalınca nolurum bılmıyorum
dimi sen deneyimlemiş biri olarak o son 1-2 hafta cok stresli geçmiştirEn önemlisi senın kararın canım
Bende şuan düşünmüyorum ama kalınca nolurum bılmıyorum
Kötü haberı almamak için zaman geçmesın istiyordum .dimi sen deneyimlemiş biri olarak o son 1-2 hafta cok stresli geçmiştir
Yok kızzz evden yanlış kutudan almışımNasi yani 50 ovu 50 beta derken 100 beta mi oldu simdi yok daha neler
E yaptiklarinn... hee isyerine mi beta goturmussun
akşam yaparsın artık bugünYok kızzz evden yanlış kutudan almışım
50 beta 50 ovu vardı ıkısı ayrı kutudaydı .
Sabahleyın sanırım yanlış kutudan çektım ya da koyarken bı beta içine girdi yada poşet doğru içi beta
oyy yaaa kıyamamKötü haberı almamak için zaman geçmesın istiyordum .
Ama zaman her zamankından hızlı işliyordu
sizin bat 1 araliksa nasil 4 haftalik hamissiniz onu anlayamadimdimi sen deneyimlemiş biri olarak o son 1-2 hafta cok stresli geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?