- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Gelirsin insAllah cnm sıkma canını düzelirTriodlarim bozulmuş çok yükselmiş ama ilaç başlaamıyorlar 12.Haftam dolana kadar doktor efor sarfetcek hiç bise yapma dedi dahada yükselecek dedi antibiyotik başladılar bakalım hayırlısıyla şu 12. Haftaya bi gelsekte
Gelirsin insAllah cnm sıkma canını düzelir
Vardı canım bı kaç gündür hafifledi şükür bklm ama halsizlik devamInşallah ya senin bulantılar ne alemde varmıydı
Vardı canım bı kaç gündür hafifledi şükür bklm ama halsizlik devam
Tiroid ilaci niye baslamadilsr acabaTriodlarim bozulmuş çok yükselmiş ama ilaç başlaamıyorlar 12.Haftam dolana kadar doktor efor sarfetcek hiç bise yapma dedi dahada yükselecek dedi antibiyotik başladılar bakalım hayırlısıyla şu 12. Haftaya bi gelsekte
Himm seninde hemencik biter insAllah canım aynrnBen serumları yiyince bi kaç gün dinç oluyorum sonra tekrar halsizlik basliyor neyse senin az kalmis 3.ayini doldurmana
Canim cok gecmis olsun biran once gecer insallah bulantilarin. Mehmet beye gittinmiDünü hastanede geçirdim çok bulantılarım.oldu dudaklarim felan çok kurudu doktor dört tane serum taktı progestan iğne yaptı halini verdi 15 gün kullan önlem amaçlı dedi bugünde tahlil yapacak büyük ihtimalle vücutta enfeksiyon var dedi bukadar kusmam normal değil dedi mecbur antibiyotik başlıcaz dedi duruma göre bakalım bi saate giderim hastaneye ne çıkcak sonuçlar
Seninde kesinleşmiş kızın olacağı maşallah ❤sağlıcakla gelsin
Var sanirim benimde 7 gun once boyle ciktmisti ya kan ver yada tekrarla hergunKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
Biran önce toparlanırsın inşallah canım ama tiroid ilacı için neden 12 haftayı beklemelerini anlamadım bende erken başladım doğuma kadar kullandım iki defa arttırıldı hatta. Dahiliye doktoruna danıştın mı kadın doğum doktoru mu kullanma dediDünü hastanede geçirdim çok bulantılarım.oldu dudaklarim felan çok kurudu doktor dört tane serum taktı progestan iğne yaptı halini verdi 15 gün kullan önlem amaçlı dedi bugünde tahlil yapacak büyük ihtimalle vücutta enfeksiyon var dedi bukadar kusmam normal değil dedi mecbur antibiyotik başlıcaz dedi duruma göre bakalım bi saate giderim hastaneye ne çıkcak sonuçlar
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ve bebeğin de sende iyisindir inşallahDünü hastanede geçirdim çok bulantılarım.oldu dudaklarim felan çok kurudu doktor dört tane serum taktı progestan iğne yaptı halini verdi 15 gün kullan önlem amaçlı dedi bugünde tahlil yapacak büyük ihtimalle vücutta enfeksiyon var dedi bukadar kusmam normal değil dedi mecbur antibiyotik başlıcaz dedi duruma göre bakalım bi saate giderim hastaneye ne çıkcak sonuçlar
Kuzum benden 3 ay geldi bazen kıpkırmızı bile oldu maalesef.. Progestan fitil kullandım sabah akşam. Düşük tehlikem vardı, 1 kez olduysa korkma ama tekrra okursa hemen Dr la iletişime geç li önlem alınKızlar lavobaya gittim çamur gibi.leke geldi baya normal mi
Geçmiş olsun canım. 1 ay daha sabret geçer inşallah düzelirTriodlarim bozulmuş çok yükselmiş ama ilaç başlaamıyorlar 12.Haftam dolana kadar doktor efor sarfetcek hiç bise yapma dedi dahada yükselecek dedi antibiyotik başladılar bakalım hayırlısıyla şu 12. Haftaya bi gelsekte
Biran önce toparlanırsın inşallah canım ama tiroid ilacı için neden 12 haftayı beklemelerini anlamadım bende erken başladım doğuma kadar kullandım iki defa arttırıldı hatta. Dahiliye doktoruna danıştın mı kadın doğum doktoru mu kullanma dedi
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ve bebeğin de sende iyisindir inşallah
Geçmiş olsun canım. 1 ay daha sabret geçer inşallah düzelir
Canim cok gecmis olsun biran once gecer insallah bulantilarin. Mehmet beye gittinmi
Doktorun bı bildiği vardır kuzum şu üç dört haftayı da atlatın sonrası daha kolay olur inşallahKadın doğum dahiliye gönderdi tahlillerime baktı ultrosan çektirdi sonra kadın doğumgünü aradı oda izin vermedi bebeğe zarar li diye doktorda dedi bundan sonra beraber dikkat et efor sarfetme dahada yükselecek çünkü dedi 12.haftan dolar dolmaz kos tanıma gel dedi şimdi progestan fitil başladılar düşük tehlikesi için bide antibiyotik başladı belkide o yüzden izin vermedi bilmiyorum kikusmam olmasında raziyim ben yatarım gerekirse hergun
Cnm cok gecmis olsun bian önce toparlarsin insYok kuzum ya ben çok kötü olmuştum ışık hanım boştu bitek ona görünmüştüm tekrar ona gittim ama şimdi kime randevu alsam bilemedim eşim ışık hanimi beğendi ama kararsizim haftaya gitcem tekrar belki memet beye alırım
Doktorun bı bildiği vardır kuzum şu üç dört haftayı da atlatın sonrası daha kolay olur inşallah
Ay ben çok çekmedim kusmadan ama o bile bana yetti Allah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?