- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
Masallah cnm baya koyulasmisSağol canım maşallah sizde baya büyümüşsunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah cnm baya koyulasmisSağol canım maşallah sizde baya büyümüşsunuz![]()
Canım çok sevindimKızlar beni hatirlayanlar var mı bilmiyorum ama aylarca beraber ovulasyon testi takibi yaptık nasip olmadi en son tüp bebeğe başlayacağım demiştim ve bu ay yaptirdik ve ilk yazmak istediğim topiklerden birisi burasıpazar kan verecektim bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve ilk idrar bile değil
❤çok şükür
❤
Allah razı olsun canımCanım çok sevindimAllah tamamına erdirsin inşallahh çok gÜel sonuç
![]()
Ayy çok sevindim cnm yaa hadi ins görürüz bende cumartesi gidicemAllah razı olsun canım❤ beta HCG değerim de 177.7 çıktı çok şükür salı günü tekrar kan vereceğim sonra kese ve kalp atışını da duyarsan biraz rahatlarim
![]()
Amin canım inşallahAyy çok sevindim cnm yaa hadi ins görürüz bende cumartesi gidicem![]()
Kızlar beni hatirlayanlar var mı bilmiyorum ama aylarca beraber ovulasyon testi takibi yaptık nasip olmadi en son tüp bebeğe başlayacağım demiştim ve bu ay yaptirdik ve ilk yazmak istediğim topiklerden birisi burasıpazar kan verecektim bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve ilk idrar bile değil
❤çok şükür
❤
Allah razı olsun canım amin inşallahHatırlıyorum ay çok sevindim hafi gözün aydın inşallah sağlıcakla devam eder ❤ ve yeni hamilelere artık duam bulantıların olmaz inşallah![]()
Duyacaksın Allahın izni ile canımAllah razı olsun canım❤ beta HCG değerim de 177.7 çıktı çok şükür salı günü tekrar kan vereceğim sonra kese ve kalp atışını da duyarsan biraz rahatlarim
![]()
maşallah gözün aydın canımAllah razı olsun canım❤ beta HCG değerim de 177.7 çıktı çok şükür salı günü tekrar kan vereceğim sonra kese ve kalp atışını da duyarsan biraz rahatlarim
![]()
Sağol canımmaşallah gözün aydın canım![]()
Zeyno nasıl çamur gibi? Ne renk?Kızlar lavobaya gittim çamur gibi.leke geldi baya normal mi![]()
Zeyno nasıl çamur gibi? Ne renk?
Allah Allah yerleşme kanaması mı acaba dicem amaIlk böyle kahverengi günü geldi sonra biraz daha koyu bi kaç kere sildim peceteye sonra gelmedi
Allah Allah yerleşme kanaması mı acaba dicem ama
Telaşlanma sakın, yerleşme kanamasıdır o kuzum. Yine de devam ederse görünürsün doktora, benim doktorum kanama parlak kırmızı olmadıkça korkma demiştiBilniyorum ki ilk defa oldu hamilelegim başladığından beri bakayım bida gelirse olmadı acile gideyim inşallah kotu bişey yoktur ya![]()
Telaşlanma sakın, yerleşme kanamasıdır o kuzum. Yine de devam ederse görünürsün doktora, benim doktorum kanama parlak kırmızı olmadıkça korkma demişti