Oylemi oluyo cnm yaaa zaman suanda hiç gecmiyo bana 4+0 suandaValla ya büyüyorlar anlamadan
Seninki de öyle olacak
Daha dün gibi silik çizgi testimi atmıştım bata 3 kalailk zamanlar geçmiyor gibi zaman ama sonra daha hızlı geçiyor sanki
Hay maşallah rabbimAyy kızlar şimdi bi haber okudum İzmirde 50 yaşında bir pataloji doktorunun 14. Tüp bebek denemesiyle 3 üzleri olmuşRabbimin nasibine bakın
36+3 te sezeryan a aldılar canım benimde erken doğum riskim vardı ama yata yata onu atlattım ama bebeğin gelişimi hızlı değildi anne karninda tutup riske atmak istemedi doktorlar o yüzden doğuma alındı bebeğin gelişimi 35 olarak gözüküyorduCanım gözünaydın maşaAllah çok güzel haberler bunlarr
Amin cnm Gözünüz aydın olsun. Hayırlı uzun ömürlü olsun. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin.Sizlere ve vatanına hayırlı evlat olsun inşaAllah. Tam olarak kaçıncı haftanda doğum yapmış oldunmu ani bir doğummuydu erken gibi sanki. Benimde erken doğum riskim var oyüzden soruyorum cnm
Valla ya büyüyorlar anlamadan
Seninki de öyle olacak
Daha dün gibi silik çizgi testimi atmıştım bata 3 kalailk zamanlar geçmiyor gibi zaman ama sonra daha hızlı geçiyor sanki
Geçmiş olsum cnm şuan ikinizde iyisiniz dimi36+3 te sezeryan a aldılar canım benimde erken doğum riskim vardı ama yata yata onu atlattım ama bebeğin gelişimi hızlı değildi anne karninda tutup riske atmak istemedi doktorlar o yüzden doğuma alındı bebeğin gelişimi 35 olarak gözüküyordu
Haydii hayırlı olsunKızlar beni hatirlayanlar var mı bilmiyorum ama aylarca beraber ovulasyon testi takibi yaptık nasip olmadi en son tüp bebeğe başlayacağım demiştim ve bu ay yaptirdik ve ilk yazmak istediğim topiklerden birisi burasıpazar kan verecektim bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve ilk idrar bile değil ❤çok şükür ❤
Canım hatırlıyorum ben ,Kızlar beni hatirlayanlar var mı bilmiyorum ama aylarca beraber ovulasyon testi takibi yaptık nasip olmadi en son tüp bebeğe başlayacağım demiştim ve bu ay yaptirdik ve ilk yazmak istediğim topiklerden birisi burasıpazar kan verecektim bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve ilk idrar bile değil ❤çok şükür ❤
Amin canım inşallahCanım hatırlıyorum ben ,
Çok sevindim,gözünüz aydın
Sağlıkla gelsin miniginizinsllah
Cnm gozunaydin çok cok cok sevindim yaaaKızlar beni hatirlayanlar var mı bilmiyorum ama aylarca beraber ovulasyon testi takibi yaptık nasip olmadi en son tüp bebeğe başlayacağım demiştim ve bu ay yaptirdik ve ilk yazmak istediğim topiklerden birisi burasıpazar kan verecektim bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve ilk idrar bile değil ❤çok şükür ❤
Canım gittin mi doktora ?keseyi gördün müCnm gozunaydin çok cok cok sevindim yaaasaglikla al ins kucagina
Allah razı olsun canım yaaaCnm gozunaydin çok cok cok sevindim yaaasaglikla al ins kucagina
Cnm cok çok gecmis olsun benim fistigimda iki gundur ateşli allahım şifa versin insCanım gittin mi doktora ?keseyi gördün mü
Yazdiysann da kusura bakma.kizim ateşli 2 gündür .kafam Bir milyon.ben de hastalanmak üzereyim
Inş cnm insAllah razı olsun canım yaaainşallah tek dileğim sağlıkla kucağima almak ❤
Kızına da çok geçmiş olsunCnm cok çok gecmis olsun benim fistigimda iki gundur ateşli allahım şifa versin ins
Bende henüz gitmedim cnm haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum erken öğrendiğim için
Bugün idrar testi yaptım ayıptır söylemesi biraz şapşal lastim ben bu gün ilk idrarla yapayım dedim yine unuttumInş cnm ins
Bugünde test yada tahlil yaptinmi
Maşallah canımBugün idrar testi yaptım ayıptır söylemesi biraz şapşal lastim ben bu gün ilk idrarla yapayım dedim yine unuttumbu şekilde çıktı yarın sabah kana gideceğiz tüp bebek olduğu için yarın kan vermemi söylediler ona göre ilaçlarım iğnelerimi degistirecekler
Sağol canım maşallah sizde baya büyümüşsunuzMaşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?