- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kan vermekde cozmuyo gülüm sorunu malesef olacağı varsa oluyor cumartesi adete 4 kala olmus olucak gitmişken vereyim diyodum
canim benim çok sevindimEki Görüntüle 2564443 kizlar kurumuş hali
Inş kuzum yaa inscanim benim çok sevindim
Bariz görünüyor çizgi
Bu sefer yüzün gülecek inşallah
Amin canım insAllahSabah bekledim seni sonra midemden dolayı unuttum şimdi girdim aklıma geldinay çok sevindim ya maşallah minnaka hep böyle sağlıcakla devam etsin annesi ❤
Canım bu aşağıdakilerin hepsini toz haline getittirdim . Ölçek olarak hepsinden bir avuc . İnşallah sende faydasını görürsün . Tavsiye ettiğiö bir arkadaşda faydasını gördüBu 4 bitkiyi karışık mi aldın elcocum..ayri ayrı şekilde mi...Ölçekleri nasıl canim..nasıl yapiyosun tam olarakçok şey sordum,care olabilmek için bebise
Canım çizgi çok net varEki Görüntüle 2564759 bugünkü testim kizlar
Yarın ins vericem cnm adete 4 kala kalmış olucakCanım çizgi çok net varhayırlı olsun kan ne zaman vericeksin
Az önce aldım.icmek için sabırsızlanıyorum canımCanım bu aşağıdakilerin hepsini toz haline getittirdim . Ölçek olarak hepsinden bir avuc . İnşallah sende faydasını görürsün . Tavsiye ettiğiö bir arkadaşda faydasını gördü
İnşllh çok çok güzel bir sonuç alırsın ve sağlıkla ilerlerYarın ins vericem cnm adete 4 kala kalmış olucak
Inş cnm insİnşllh çok çok güzel bir sonuç alırsın ve sağlıkla ilerler
Eki Görüntüle 2564759 bugünkü testim kizlar
Canım benim çok sevindim senin adınaEki Görüntüle 2564759 bugünkü testim kizlar
Ay ins cnm yaa daha adete 5 var ve benim af öncesi karnım gurul guruldar 2 gundur acayip gurulduyo yine gidecek diye korkuyorum bi gunum gecseydiBu sefer bebeğin seninle kuzum ❤
Sagolasin cnm yaa ins ins saglikla ilerlerCanım benim çok sevindim senin adınagozun aydın ☺☺☺çok mutluyum
Ay ins cnm yaa daha adete 5 var ve benim af öncesi karnım gurul guruldar 2 gundur acayip gurulduyo yine gidecek diye korkuyorum bi gunum gecseydi
Ayyyy ne çok sevindim cnm anlatamamm yaaaKorkma bende çok korktum disim ağrıyor basım ağrıyor kesin adet olcam diyordum adet 3 gün geçmişti test koyulaşmiyor dedim gittim kan verdim 3565 cıktı sonuç az öncede kalp atışlarını dinledik bebeğimin ❤❤
Ayyyy ne çok sevindim cnm anlatamamm yaaa
Biromur birlikte olun ins miniginle
Inş cnm insInşallah kuzum bende inanıyorum bu sefer mucizen senle kalacak ❤❤
Inş cnm ins
Yarın dahiliyeye gidicem tiroid için bhcg bastırmayı düşünüyorum bide prolaktin yuksekti geçen ay ona da baktiricam gebelikte sorun teşkil ediyomu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?