- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Bu 4 bitkiyi karışık mi aldın elcocum..ayri ayrı şekilde mi...Ölçekleri nasıl canim..nasıl yapiyosun tam olarakRezene kimyon tarçın papatya canım hem süt yapıuor hem gaz için . Aç karnına içmek gerekiyor
Ayy canım benim gözün aydın olsun.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.can09e Zeybltaslan @H M G gamzeli_bebis ve ismini yazamadgmz kızlar 8+2 olmuşuz şükür kalp atışını duydum çok güzeldi 18 mm olmuş minnakim kan tahlili istedi değerlere bakmak için öğle sonu çıkacak sonuçlar ❣
Gözün aydın cok sevindim canım böyle sağlıcakla devam etsin inşallahhhcan09e Zeybltaslan @H M G gamzeli_bebis ve ismini yazamadgmz kızlar 8+2 olmuşuz şükür kalp atışını duydum çok güzeldi 18 mm olmuş minnakim kan tahlili istedi değerlere bakmak için öğle sonu çıkacak sonuçlar ❣
Ayy canım benim gözün aydın olsun.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
Sağolun kızlar Allah razı olsun amin insAllahGözün aydın cok sevindim canım böyle sağlıcakla devam etsin inşallahhh
Evi ne zaman toparlarim bilmiyorum gerçi her hafta her yeri çekip siliyorum da perdeleri falan yıkamam lazım benimde, doktor kontrolümüz iyi geçti manken gibi kızın olucak 48cm mis hanfendi.Çok güzel olmuş süsler de
Benim herşey hazır sayılır, sadece çantaya yerleştiricem, son kargolarım gelmedi onalrı bekliyorum.
Dolap vs son düzenlemeler yapıcam, beşiği de hazır örtüler de hazır cibinlik takılacak sadece tavanavalla çok tatlı heyecanlı hazırlıklar, dün gittim son eksikleri aldım yine, hep çıkıyo bişeyelr zaten de, son ay sadece evi derler toplar yavaş yavaş buzluğa da bişeyler atmam lazım son haftalar kafam rahat olsun dedim. Haftaya ctesi 34.hafta oluyo işte giricem nst ye bakalım ne dicek Dr. Ona göre öbür hafta bebeğin bütün hazırlıklarını bitirip rahat beklemek istiyorum. Ama muhtemelen 20 ocak falan o hafta olur sonrasına bırakmaz. 4 kg yu gördüğümüz an alırız dedi yani belli olmaz belkide daha fazla almaz kg ya bilmiyorum bakalım.
Benide 34 den sonra her haftaya alırız nst ye dedi ama bakalım.Evi ne zaman toparlarim bilmiyorum gerçi her hafta her yeri çekip siliyorum da perdeleri falan yıkamam lazım benimde, doktor kontrolümüz iyi geçti manken gibi kızın olucak 48cm mis hanfendi.Nst sonucumda iyi çıktı haftada bir gidicem işte. Birde benim ilk doğum ya senin sezeryan olursa belki benden önce alırsın kucağına. Biz bekleyisteyiz bakalım
benim 28inde randevum ilk nstye girecekmişim 30+1 olmuş olacak o zmn.. erken gibi ama vardır bir bildiği demi ağrılarım var deyince belki de bakalım dedi erkenden.Benide 34 den sonra her haftaya alırız nst ye dedi ama bakalım.
İşte seninki erken gelmezse bizim kesin 20si olabilir canım yani inşallah aksilik olmaz daha erken olmazsa. Sancın suyun gelir vs bu tür şeyler olursa da acil sezeyana alırız dedi. Şu amniyotik bant yüzünden Bi risk varmış işte son haftalar çok dikkat et dedi kasılmalar hala var. Bakalım inşallah dursun da bari 20 olacağa kadar ya
Evet evet aynen abla, bizimde 21 Aralık galiba haftaya işte.benim 28inde randevum ilk nstye girecekmişim 30+1 olmuş olacak o zmn.. erken gibi ama vardır bir bildiği demi ağrılarım var deyince belki de bakalım dedi erkenden.
Oyyy maşallah kuzum, rahat ol haftaya güzel haberlerle geliceksin inşallah
Kendine iyi Bi dr bul hep aynı kişiye git canım kafan karışmasın hiç
Fit mutlu anne iyi haberler inşallahh.
can09e Zeybltaslan @H M G gamzeli_bebis ve ismini yazamadgmz kızlar 8+2 olmuşuz şükür kalp atışını duydum çok güzeldi 18 mm olmuş minnakim kan tahlili istedi değerlere bakmak için öğle sonu çıkacak sonuçlar ❣
Sen gibi akşam yada yarin yapayım dedim cnm suan carla yok arası gibi bisey cikiyo
Evet kuzum vardı benim de. 16.haftanın sonuna kadar devam etti. Valla yiyebildiğim şeyleri yedim domates iyi gidiyodu peynir falan. Öyle çok kusmam olmadı 5 6yı geçmedi. Yoğurt da iyi gelirdi. İşyerinde kötü olduğum zamanlarda hava alırdım terasta. İnşallah uzun sürmez senin.Abla ya seninde bulantıların vardı galiba başlarda iş yerinde nasıl yaptın idare ettin
Eki Görüntüle 2564443 kizlar kurumuş hali
Hergün yaparim kuzum yaa cumartesi dahiliyeye gidicem tiroid var bende onun için acaba hcg baktirsammi diyorumBence var kuzu iki gün sonra yap bence sabredebilirsen
Evet kuzum vardı benim de. 16.haftanın sonuna kadar devam etti. Valla yiyebildiğim şeyleri yedim domates iyi gidiyodu peynir falan. Öyle çok kusmam olmadı 5 6yı geçmedi. Yoğurt da iyi gelirdi. İşyerinde kötü olduğum zamanlarda hava alırdım terasta. İnşallah uzun sürmez senin.
Hergün yaparim kuzum yaa cumartesi dahiliyeye gidicem tiroid var bende onun için acaba hcg baktirsammi diyorum
Kan vermekde cozmuyo gülüm sorunu malesef olacağı varsa oluyor cumartesi adete 4 kala olmus olucak gitmişken vereyim diyodumSen bilirsin cnm ben adetten 3 gün sonra baktirdim Bend e başlarda kimyasal olcak diye korktum niye öyle korkum oldu bilmiyorum sen yaşadın korkun olması normal o yüzden nasıl rahat edeceksen öyle yap bence
Ocak bebeleri aceleci valla , inşallah zamanında gelirBenide 34 den sonra her haftaya alırız nst ye dedi ama bakalım.
İşte seninki erken gelmezse bizim kesin 20si olabilir canım yani inşallah aksilik olmaz daha erken olmazsa. Sancın suyun gelir vs bu tür şeyler olursa da acil sezeyana alırız dedi. Şu amniyotik bant yüzünden Bi risk varmış işte son haftalar çok dikkat et dedi kasılmalar hala var. Bakalım inşallah dursun da bari 20 olacağa kadar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?