sağol canım daha iyiyim arada oluyor cuma sık oldu korktum normal olduğunu bilsem de.. yattım dinlendim geçti..Napıyosun Abla senin kasılmaların ne durumda biraz vardı galiba, magnezyum falan alıyomusun naısl gidiyo
Sağol canım çok şükür doğdu ama şuan kuvezdeCanım gözün aydın doğum yapmışsın. İnşallah ikiniz de çok iyisinizdirSağlıkla büyütmek nasip olur inşallah meleğini
ah mariam anlatamıyorum bu kızaKesinlikle
Kesinlkle kafası ve senin çayın uygunsa 4 4.5 kg yu bile çok rahat doğuruyolar. Benim hem çatım çok dardı hemde oğlanın kafası büyük diye mecburdu. Şu an mesela kızın kafası falan Herşey normal ilerliyor, belki çok fazla kg almazsa kafası benim çatım uygun olursa normal de olabilir yani hiç belli olmaz.
Bende günde 2 aldım başlarda şimdi günde 1 e düşürdüm baya azaldı bazen hiç olmuyor bazen de yorulunca günde 1 2 oluyor. Çok şükür bebiş iyi teyzesisağol canım daha iyiyim arada oluyor cuma sık oldu korktum normal olduğunu bilsem de.. yattım dinlendim geçti..
benim dr 1 tane demişti günde.. iki güne bir falan alıyorum çok düzenli aldığım söylenemez:) sen nasılsın nasıl gidiyor kuzu? bebiş de iyidir inşallahh..
Ay heralde ya o sancıyı çekene kadar sadece o da kiminde 2 dk şık çok yoğun sancı olur kiminde 15 dk ama sonrasında zaten kime sorsan o sancıyı hatırlamıyor valla geçip gidiyor kafası çıktıktan sonrası yok zatenah mariam anlatamıyorum bu kızasanıyor ki vücudu da ıkınarak çıkaracak kafası çıktıktan sonrası 5 saniye. Brrk
Ben oğlumda pilates yaptım 16.haftadan 40 a kadar. Squat çok yapardım millet son hafta Squat yaptı çatır çatır normal doğurmuştur ben 5 ay yaptım 1 cm açılma olmadı o kadar spor yürüyüş aquataBu arada yoga ve pilates yapan var mı içinizde ?yapıyorsanız profesyonel bir yere mi gidiyorsunuz ?evde kendi imkanlarınızla mi yapıyorsunuz ?kaçıncı ay başladınız ?ilk hamileligimde yapmadım ama bunda yapayım diyorum
Ben de çok yürüyüş yaptım ilkindeBen oğlumda pilates yaptım 16.haftadan 40 a kadar. Squat çok yapardım millet son hafta Squat yaptı çatır çatır normal doğurmuştur ben 5 ay yaptım 1 cm açılma olmadı o kadar spor yürüyüş aquatabak bunda hiçbiely yapmıyorum 3 ay düşük riski vardı, sonra bulantılar falan sonra kasılmalar başladı aylardır yürüyüş yasak yani. Dr şimdi biraz Bira yürü diyo ama tansiyonum düşüyo evde hafif gebelik egzersizi yapıyorum bazen. Gebelik pilatesi TV den açardım oğlumdayken öyle yapardım. 16.haftafan sonra yapabilirsin canım
Oy maşallah canım yaa büyüyor miniğinBu da benim minikEki Görüntüle 2554322
Oy maşallah canım yaa büyüyor miniğin
Yandan çekilmiş foto varsa tahmin yapabilirim burda bİze doğru yüzü belli olmuyor cinsiyeti. Belki Dr un da uygun pozisyon bulamamıştır
Dr a sor öyle yap canım bir sıkıntın olmaz inşallah Dr izin verirse başla. Valla bunda hem halim yok oğlanın evin peşimde koşmaktan. Yürüyüş yapayım diyorum halim kalmıyo akşam oldumu sadece biraz uzanıp dinlenmek istiyorumBen de çok yürüyüş yaptım ilkinde
Ama haftam dolduğu halde ne sancı, ne su..
Bilmiyorum bunda nasıl olacak
Dediğin gibi ben de basliyim evde yapmaya 1 ay sonra☺
Bana ultrasonda çok erkeksi geldi hatları
Canım çok karanlık belli değil gibi ama hafif belli olan Bi çıkıntı var o nubsa kesin erkek. Net olsaydı görüntü daha iyi anlayabilirdim
Senin kızın vardı dimi canımBana ultrasonda çok erkeksi geldi hatları
Gönlümden kız geçiyor ama
Canım bir şey söylüyor mu doktorlar ne zaman cikacagiylw ilgili ?Sağol canım çok şükür doğdu ama şuan kuvezde
Evet canım kızım.var 46 aylıkSenin kızın vardı dimi canım
inşallah sağlıkla kavuşursunuz hepinizAy heralde ya o sancıyı çekene kadar sadece o da kiminde 2 dk şık çok yoğun sancı olur kiminde 15 dk ama sonrasında zaten kime sorsan o sancıyı hatırlamıyor valla geçip gidiyor kafası çıktıktan sonrası yok zatenvalla ben oğlumda çok istedim olmadı şimdi aslında hep diyorum kg su normal gitsin benim sancı gelsin direk normal istiyorum. 4e gelmediği sürece kafası büyük olmazsa falan normal yaparım ben kendime güveniyorum. Ama iki doğumdan da korkum yok. Bebek seçecek nasıl geleceğini. Allah hayırlı doğumlar versin bizlerde sizler gibi doğuralım da rahatlayalım
Hayır şuan için belirli bir gün. Şuan ağızdan solunum sağlıyorlar değerleri düşünce burundan deneyecekler sonra normal solunum takibi yapılacak muhtemel bir hafta daha yatacak tabi herşey hızlı olup 4-5 güne de çıkabilirCanım bir şey söylüyor mu doktorlar ne zaman cikacagiylw ilgili ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?