- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Çok şükür canım atlattık darısı size olsunÇok geçmiş olsun canım kızını da Allah bağışlasın gözün aydın çok şükür sen de doğum yaptın erken veya geç sonunda iyi ve sağlıklı olun da önemli değil
Kızçelerim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, tek tek okudum cevaplarınızı Mükemmel bir bünyem olduğu için hamileliğimdeki bilmem kaçıncı hastalığımı geçiriyorum perşembeden beri salgına yakalandım sanırım, boğaz ağrısı falan azaldı ama baya bir öksürük var şurup verdi doktor, turp bal falan yapıyorum kendimce.
U Ufukta_bebek kuzum görüştün mü doktorunla? Doğum şeklinde neye karar verdiniz? @can09e abla tablodan gördüm prenses mi geliyooor? Varsa diğer havadisleri de verin bana
H E morcivertkedi canımsınız Siz olmasanız zor karar verirdim ben normal doğuma, inşallah her şey güzel olacak..
Çok şükür canım aksini düşünmek bile istemiyorum sütümde geldi hemen darısı Ela mayaa hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzucuk iyiki hastaneye gidip takip altında kalmışsını eş ayrılması ciddi sorunlara yol açabiliyor. masallah çok güzel atlatmıssınız.
İnşallah canım ya valla bizimki içerde ne yaptıysa eşi ayrılmaya başlamış şimdide kablolarını çekiyor bı rahat durmadı kızU Ufukta_bebek eda kuzum yeni gördüm, doğum yapmışsın. Kız biz senle aynı zamanda doğuracaktık ne bu acelen?
İnşallah Ela kuzumuz en kısa zamanda çıkar hastaneden evine gelir, bütün dualarım sizinle
Bende normal istiyordum daha üç gün olmuştu baş aşağı döneli ama sağolsun benden ayrı plan yapmış hanım ona uyduk sen çek kenara konuş olmaz kızım de normal gel de
İnşallah sen vaktinde sağlıcakla ipek böceğimize kavuşursun
İnşallah balım evde bende onsuz bomboşuzgünaydın kızlarrr
U Ufukta_bebek ben şokkkkk gözün aydın balım kızçen sağlıklıymış sende iyisin gerisi boş :)
tez zamanda prenses evine gelsin inşallah:)
@bi prenses annesi ikinci şokumda sensinnnn
hamilemisin çok sevindim çok şükür yaaa testlerden bariz belli koyulaşma var hadi gözün aydın
Evet canım ya 35+1 nedir yani az daha dur keyfini sür demiU Ufukta_bebek kuzummm neler okudum ben öyleee
Çok şükür evladında sende iyiysin zor biliyorum tek başına eve gelmek ama oda gelicek yakındanyuvanıza Sakın üzülüp kendini kahretme onun sana , sütüne ihtiyacı var
gözünaydın kuzum Ela mız aceleci çıktı
Sağlıklı sıhhatli ömrü olsun
karşısına hep iyi insanlar çıksın kuzumm
Sütüm çok şükür hemen geldi canım ilk gün elimle çıkardım dünden beri makineyle sağıyorum. Her gün iki defa görüyorum ama yetmiyor ultrason gibi değilmiş kokusunu duyunca insan bırakmak istemiyor