- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Çok şükür canım atlattık darısı size olsunÇok geçmiş olsun canım kızını da Allah bağışlasın gözün aydın çok şükür sen de doğum yaptın erken veya geç sonunda iyi ve sağlıklı olun da önemli değil
Kızçelerim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, tek tek okudum cevaplarınızıMükemmel bir bünyem olduğu için hamileliğimdeki bilmem kaçıncı hastalığımı geçiriyorum perşembeden beri salgına yakalandım sanırım, boğaz ağrısı falan azaldı ama baya bir öksürük var şurup verdi doktor, turp bal falan yapıyorum kendimce.
U Ufukta_bebek kuzum görüştün mü doktorunla? Doğum şeklinde neye karar verdiniz? @can09e abla tablodan gördüm prenses mi geliyooor? Varsa diğer havadisleri de verin bana
H E morcivertkedi canımsınız Siz olmasanız zor karar verirdim ben normal doğuma, inşallah her şey güzel olacak..
Çok şükür canım aksini düşünmek bile istemiyorum sütümde geldi hemen darısı Ela mayaa hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzucukiyiki hastaneye gidip takip altında kalmışsını eş ayrılması ciddi sorunlara yol açabiliyor. masallah çok güzel atlatmıssınız.
İnşallah canım ya valla bizimki içerde ne yaptıysa eşi ayrılmaya başlamış şimdide kablolarını çekiyor bı rahat durmadı kızU Ufukta_bebek eda kuzum yeni gördüm, doğum yapmışsın. Kız biz senle aynı zamanda doğuracaktık ne bu acelen?
İnşallah Ela kuzumuz en kısa zamanda çıkar hastaneden evine gelir, bütün dualarım sizinle
İnşallah balım evde bende onsuz bomboşuzgünaydın kızlarrr
U Ufukta_bebek ben şokkkkkgözün aydın balım kızçen sağlıklıymış sende iyisin gerisi boş :)
tez zamanda prenses evine gelsin inşallah:)
@bi prenses annesi ikinci şokumda sensinnnn
hamilemisin çok sevindim çok şükür yaaa testlerden bariz belli koyulaşma var hadi gözün aydın
Evet canım ya 35+1 nedir yani az daha dur keyfini sür demiU Ufukta_bebek kuzummm neler okudum ben öyleee
Çok şükür evladında sende iyiysin zor biliyorum tek başına eve gelmek ama oda gelicek yakındanyuvanızaSakın üzülüp kendini kahretme onun sana , sütüne ihtiyacı var
gözünaydın kuzum Ela mız aceleci çıktı
Sağlıklı sıhhatli ömrü olsun
karşısına hep iyi insanlar çıksın kuzumm
maşallah çok pozitifsinÇok şükür canım atlattık darısı size olsun
Çok şükür canım aksini düşünmek bile istemiyorum sütümde geldi hemen darısı Ela ma
İnşallah canım ya valla bizimki içerde ne yaptıysa eşi ayrılmaya başlamış şimdide kablolarını çekiyor bı rahat durmadı kız
Bende normal istiyordum daha üç gün olmuştu baş aşağı döneli ama sağolsun benden ayrı plan yapmış hanım ona uyduk sen çek kenara konuş olmaz kızım de normal gel de
İnşallah sen vaktinde sağlıcakla ipek böceğimize kavuşursun
İnşallah balım evde bende onsuz bomboşuz
Evet canım ya 35+1 nedir yani az daha dur keyfini sür demi
Sütüm çok şükür hemen geldi canım ilk gün elimle çıkardım dünden beri makineyle sağıyorum. Her gün iki defa görüyorum ama yetmiyor ultrason gibi değilmiş kokusunu duyunca insan bırakmak istemiyor ☹
Öyle tabş kuzum bilmezmiyim ama nolur salma kendini sana ihtiyacı var sakın unutmaÇok şükür canım atlattık darısı size olsun
Çok şükür canım aksini düşünmek bile istemiyorum sütümde geldi hemen darısı Ela ma
İnşallah canım ya valla bizimki içerde ne yaptıysa eşi ayrılmaya başlamış şimdide kablolarını çekiyor bı rahat durmadı kız
Bende normal istiyordum daha üç gün olmuştu baş aşağı döneli ama sağolsun benden ayrı plan yapmış hanım ona uyduk sen çek kenara konuş olmaz kızım de normal gel de
İnşallah sen vaktinde sağlıcakla ipek böceğimize kavuşursun
İnşallah balım evde bende onsuz bomboşuz
Evet canım ya 35+1 nedir yani az daha dur keyfini sür demi
Sütüm çok şükür hemen geldi canım ilk gün elimle çıkardım dünden beri makineyle sağıyorum. Her gün iki defa görüyorum ama yetmiyor ultrason gibi değilmiş kokusunu duyunca insan bırakmak istemiyor ☹
emzirme seanslarında uykunuz açılsın diyekesinlikle bebeleri uyutmaya çalılırken yolunuz buraya düşeceeekk
Nerdee gözleremzirme seanslarında uykunuz açılsın diyeben uyuttum darısı duru kusa. hadi deliksiz uykular
İnşallah teyzesi bolca duanıza ihtiyacımız varmaşallah çok pozitifsinela annesine toparlanma/sütlenme süreci tanımış, yakında yuvanıza neşe getirecek
2360 Gr 45cm doğduÖyle tabş kuzum bilmezmiyim ama nolur salma kendini sana ihtiyacı var sakın unutma
çok şükür sütünde gelmiş . Kızımız bian önce toparlanıp gelecek evinşze
kaç kilo kuzum
Ben sadece zeytınyağı kullandım hiç çatlamadım bence okdr para vermeye gerek yok yaKizlar trendyolda baktm da lierac catlak kremi 400 ml 150 tl ye dusmus sizce alsam miii
Hay maşallaahh benım kzıımda 50 gr. Kaybı olmustu sadcee maşallah yavrularımızaİnşallah teyzesi bolca duanıza ihtiyacımız var
2360 Gr 45cm doğdu3 gün geçti kilo kaybı olmadı hiç ödem oluşmamış bünyesinde
Maşallah kuzuya sağ salim bir an önce gelsin. Benim kız 35+2 de 2750 ydi vay başıma gelenler gerçekten şişman ya doğuramicam galibaİnşallah teyzesi bolca duanıza ihtiyacımız var
2360 Gr 45cm doğdu3 gün geçti kilo kaybı olmadı hiç ödem oluşmamış bünyesinde
Canım ben 32-33. haftaya kadar bebeyağı kullandım, lierac bana hediye gelmişti sonra onu kullanmaya başladım. Bence gereksiz pahalı hediye gelmese ben almazdım meselaKizlar trendyolda baktm da lierac catlak kremi 400 ml 150 tl ye dusmus sizce alsam miii
Canım ben 32-33. haftaya kadar bebeyağı kullandım, lierac bana hediye gelmişti sonra onu kullanmaya başladım. Bence gereksiz pahalı hediye gelmese ben almazdım mesela
Duru prensese de maşallahHay maşallaahh benım kzıımda 50 gr. Kaybı olmustu sadcee maşallah yavrularımıza
Yok kuzu ya haftasına göre iyi bana doğumdan üç gün önce 2560 demişlerdi ultrason yanıltıyor. Sen aklına öyle olumsuz şeyleri getirme çatır çatır doğururum deMaşallah kuzuya sağ salim bir an önce gelsin. Benim kız 35+2 de 2750 ydi vay başıma gelenler gerçekten şişman ya doğuramicam galiba
Maşallahhh kız olsun olsun daha kolay bakar büyütürsünMaşallah kuzuya sağ salim bir an önce gelsin. Benim kız 35+2 de 2750 ydi vay başıma gelenler gerçekten şişman ya doğuramicam galiba
100-300gr arası illaki yanılma payları oluyor kesinlikle. Bizde doğumdan önce 4.300 çıkmıştı 4.100 doğmuştu yani söylediklerinden 100 200 gram az oluyorlar yinede ya.Yok kuzu ya haftasına göre iyi bana doğumdan üç gün önce 2560 demişlerdi ultrason yanıltıyor. Sen aklına öyle olumsuz şeyleri getirme çatır çatır doğururum de
Aynen çok şükür Ela mızda gelsin eve şenlendin buralarDuru prensese de maşallahçok iyi bakmışız kızlara
Öyleymiş canım çok nadir söylenen gram çıkıyor sanırım doğum yapan herkes farklı doğdu diyor100-300gr arası illaki yanılma payları oluyor kesinlikle. Bizde doğumdan önce 4.300 çıkmıştı 4.100 doğmuştu yani söylediklerinden 100 200 gram az oluyorlar yinede ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?