- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
İpek hanıma kocaman bir maşallah kilosu falan çok iyiymiş kuzumunKızçelerimmmmmÇok ihmal ettim burayı biliyorum 24.haftadan beri sürekli ağrı çekiyorum bir oram bir buram derken kendi derdime düştüm, 24.haftada işten ayrılacakken patronumun önerisiyle 32.haftaya kadar rapor götürdüm iş yerine. 35+3 olduk bugün, gündüz doktordaydık 2750 olmuş kilosu biraz tombik
Normal doğuma karar verdimH E ve morcivertkedi kuzularımın sayesinde. Eğer Allah'tan bir şey gelmezse normal yapacağım inşallah.
Hamile yogası, yürüyüş yapıyorum. Pilates topuyla doğumu kolaylaştıran hareketler yapmaya çalışıyorum inşallah güzel olur her şey. Bu ayın sonunda bekliyoruz ipek böceğimi inşallah. DoğurursamH E morcivertkedi @gamzeli_bebis ve @1609ece size haber verir. Siz nasılsınız?
Sen ne yaptın, son durum ne?Senin ne hissettiğin önemli başkalarını boşver
normal yada sezeryan ipeğimize sağlıkla kavuş daKızçelerimmmmmÇok ihmal ettim burayı biliyorum 24.haftadan beri sürekli ağrı çekiyorum bir oram bir buram derken kendi derdime düştüm, 24.haftada işten ayrılacakken patronumun önerisiyle 32.haftaya kadar rapor götürdüm iş yerine. 35+3 olduk bugün, gündüz doktordaydık 2750 olmuş kilosu biraz tombik
Normal doğuma karar verdimH E ve morcivertkedi kuzularımın sayesinde. Eğer Allah'tan bir şey gelmezse normal yapacağım inşallah.
Hamile yogası, yürüyüş yapıyorum. Pilates topuyla doğumu kolaylaştıran hareketler yapmaya çalışıyorum inşallah güzel olur her şey. Bu ayın sonunda bekliyoruz ipek böceğimi inşallah. DoğurursamH E morcivertkedi @gamzeli_bebis ve @1609ece size haber verir. Siz nasılsınız?
Saglıklı ağrısız kolay bir doğum olur inşallah Allah bir avazda kurtarsın yardımcınız olsunCanımmmm çok sevindim, hayırlı uğurlu olsunSağlıkla kucağına al inşallahhh duydun mu kalp atışlarını?
Teşekkürler inşallahBenimde fazla çıkmıştı suyum 3 4hafta sürekli kontrole gittim sonra kendiliğinden düzeldi bazen olabiliyormuş öyle inşallah sizinde düzelir
Sanırım öyle bu hafta suyun iyi olduğunu söyledi ama. Normalde 26+ 1 di 27. Haftadaydım doktor ölçümlerde 26 haftalık dedi bu seferO zaman takip etsinler belki çok fazlaysa takip ediliyor. Bana ayrıntılıda da baktı biraz fazla ama çok iyi dedi geçti takip edilsin demedi. Az olmasından sa yinede fazla olması bence daha iyi
Düzelmiş canım demekki çok hareketsiz kalma suyunu hiç ihmal etme bişey olsa zaten pat diye söyler Dr lar merak etme. Bende ctesi gidicem 28+0 olucazSanırım öyle bu hafta suyun iyi olduğunu söyledi ama. Normalde 26+ 1 di 27. Haftadaydım doktor ölçümlerde 26 haftalık dedi bu sefer
Amiiinnnn
Gözümüz aydınKesemizi gördük teyzeleri 7 mm cik
Gözünüz aydın inşallah büyür saglıklısıyla devam ederKesemizi gördük teyzeleri 7 mm cik
Gözün aydın sağlıkla devam eder inşallahKesemizi gördük teyzeleri 7 mm cik
Gözümüz aydın
Sırada kalp atışı var
Gözünüz aydın inşallah büyür saglıklısıyla devam eder
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun 2 hafta sonra kalp atışını duyacağız insallahGözün aydın sağlıkla devam eder inşallah
Naptınız canım hayırlı haberlerle gelöğleden sonra doktor randevumuz var dualarınızı bekliyorum kızlar
Sağlıkla ilerlesin sağlıkla dünyaya gelsin kuzumÇok sağolun kızlar Allah razı olsun 2 hafta sonra kalp atışını duyacağız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?