- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 63
- 27
Bende inanmıyorum batıl inançlara, hatta bana geliyor ki sarı sarı olucak saçları uzun da olmayacak gibi.Bende gidince yazırıcam canım mutlaka benimde başladı çünkü yanmalar, süt işe yarıyor şimdilik ama yaramayacağı zamanlarda gelecek
Hazırda dursun alayım.
Oğlumda tam 9 10 şişe içtim son 3 ay asla süt fayda etmemişti. Saçlı doğar derler batıl inanç ama baya saçı vardı oğlumun hala öyle maşallahgaviscon en zararsız ilaç suya dönüşüyor midede diye kaç Dr a sormuştum içiyordum rahat rahat yani. Çünkü son ay özellikle su içsem midem yanıyordu.
Merhaba caniim, gittinmi doktora hiçmerhaba kızlar nasılsınız
İyiyz idare ediyoruz cNım senin nasıl gidiyor?merhaba kızlar nasılsınız
Merhaba caniim, gittinmi doktora hiç
iyiyim bende çarşamba günü doktora gidicem ama herkes moralimi bozuyor hamile olduguma sevinemedim dahaİyiyz idare ediyoruz cNım senin nasıl gidiyor?
Kimsenin dediklerine kulak asma , inşallah doktor kontrolünden güzel haberlerle geliceksin kendin buna inaniyiyim bende çarşamba günü doktora gidicem ama herkes moralimi bozuyor hamile olduguma sevinemedim daha
ilk hamileliğim olduğu için sağlıkla ilerleyeceğine inanmıyorlar ya boş gebelik ya dış gebelik ya düşük olabilirmis. tamam bu ihtimallerin bende farkındayım ama üzüyorlar insanıKimsenin dediklerine kulak asma , inşallah doktor kontrolünden güzel haberlerle geliceksin kendin buna inan
Benimde ilk hamileliğim, duyduğumda beni de korku sardı. Ama baktım ki herkes benim gibi düşünüyor ozaman dedimki benim bebeğime sarılmam lazım inanmam lazım , bol bol dua ettim. Kendi annem bile dur bakalım daha o küçük falan getirmeye çalıştı. Rabbim bilir ne olacağını . Hiç üzme kendiniilk hamileliğim olduğu için sağlıkla ilerleyeceğine inanmıyorlar ya boş gebelik ya dış gebelik ya düşük olabilirmis. tamam bu ihtimallerin bende farkındayım ama üzüyorlar insanı
çok sağol canım moral oldun banaBenimde ilk hamileliğim, duyduğumda beni de korku sardı. Ama baktım ki herkes benim gibi düşünüyor ozaman dedimki benim bebeğime sarılmam lazım inanmam lazım , bol bol dua ettim. Kendi annem bile dur bakalım daha o küçük falan getirmeye çalıştı. Rabbim bilir ne olacağını . Hiç üzme kendini
Canım hiç moralini bozma ne alaka hem ya ilk gebelik yaşayan herkes illa bi sorunla karşılaşmak zorunda mıçok sağol canım moral oldun bana
Benimde fazla çıkmıştı suyum 3 4hafta sürekli kontrole gittim sonra kendiliğinden düzeldi bazen olabiliyormuş öyle inşallah sizinde düzelirKızlar suyum fazlaymış . Şekerim normal çıktı. Neden acaba? Kötü bişey mi okadar?
Ne kadar cahil insanlar var ilk gebelik illaki kötü sonuçlanacak diye bişey mi var siz kafanıza takmayın o sizin nasibinizde var sa inşallah bişey olmaz içinizi ferah tutuniyiyim bende çarşamba günü doktora gidicem ama herkes moralimi bozuyor hamile olduguma sevinemedim daha
Amann canım daha çok konuşur millet emin ol, sen kimseye kulak asma. O Allahın bileceği iş, Allah ne derse o olur de geç böyle negatif şeylerle kafanı karıştırma sen hiç.iyiyim bende çarşamba günü doktora gidicem ama herkes moralimi bozuyor hamile olduguma sevinemedim daha
Ne kadar cahil insanlar var ilk gebelik illaki kötü sonuçlanacak diye bişey mi var siz kafanıza takmayın o sizin nasibinizde var sa inşallah bişey olmaz içinizi ferah tutun
çok teşekkür ederim kızlar bana moral oldunuz inşallah yarın dr dan güzel haberlerle gelirim sizeAmann canım daha çok konuşur millet emin ol, sen kimseye kulak asma. O Allahın bileceği iş, Allah ne derse o olur de geç böyle negatif şeylerle kafanı karıştırma sen hiç.
ilk hamileliğim olduğu için sağlıkla ilerleyeceğine inanmıyorlar ya boş gebelik ya dış gebelik ya düşük olabilirmis. tamam bu ihtimallerin bende farkındayım ama üzüyorlar insanı
Ben çok iyiyim mesela hamileyimKızçelerimmmmmÇok ihmal ettim burayı biliyorum 24.haftadan beri sürekli ağrı çekiyorum bir oram bir buram derken kendi derdime düştüm, 24.haftada işten ayrılacakken patronumun önerisiyle 32.haftaya kadar rapor götürdüm iş yerine. 35+3 olduk bugün, gündüz doktordaydık 2750 olmuş kilosu biraz tombik
Normal doğuma karar verdimH E ve morcivertkedi kuzularımın sayesinde. Eğer Allah'tan bir şey gelmezse normal yapacağım inşallah.
Hamile yogası, yürüyüş yapıyorum. Pilates topuyla doğumu kolaylaştıran hareketler yapmaya çalışıyorum inşallah güzel olur her şey. Bu ayın sonunda bekliyoruz ipek böceğimi inşallah. DoğurursamH E morcivertkedi G gamzeli_bebis ve 1609ece size haber verir. Siz nasılsınız?
Canımmmm çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun
Yarın kese randevumuz var daha çok yeni canımCanımmmm çok sevindim, hayırlı uğurlu olsunSağlıkla kucağına al inşallahhh duydun mu kalp atışlarını?
Hadi inşallah hayırlısıyla görürsün keseyi kuzumYarın kese randevumuz var daha çok yeni canım
Sen elinden geleni yap , Takdiri Allah'a bırak . İnşallah kalbindeki gibi olur Rabbim yardımcın olsun. Sizden doğum hikayeleri aldıkça bizde cesaretleniyoruz normal düşünüyoruz tabi. Hayırlısıyla gelsinde, inşallah gözümüz yollarda bekliyoruz bizde ipek kuşu. Sonra kardeşlerine bıraksın sırayıKızçelerimmmmmÇok ihmal ettim burayı biliyorum 24.haftadan beri sürekli ağrı çekiyorum bir oram bir buram derken kendi derdime düştüm, 24.haftada işten ayrılacakken patronumun önerisiyle 32.haftaya kadar rapor götürdüm iş yerine. 35+3 olduk bugün, gündüz doktordaydık 2750 olmuş kilosu biraz tombik
Normal doğuma karar verdimH E ve morcivertkedi kuzularımın sayesinde. Eğer Allah'tan bir şey gelmezse normal yapacağım inşallah.
Hamile yogası, yürüyüş yapıyorum. Pilates topuyla doğumu kolaylaştıran hareketler yapmaya çalışıyorum inşallah güzel olur her şey. Bu ayın sonunda bekliyoruz ipek böceğimi inşallah. DoğurursamH E morcivertkedi G gamzeli_bebis ve 1609ece size haber verir. Siz nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?