Aynı yerden verde sonuc farklı çıkmasın canımAynen beklentim yerlerdeşimdi hastanedeyim burda kan verirsem akşam eve geçince acilde bidaha veririm felan o yüzden burda veremicen eve geçince evin oradaki acilde acilden veririm artık zaman gecmiyor
Bende docrm galiba o yüzden sakinimBen öyle demıştımBenım damarar hassas kan verdıgımde 2 hafta butun kolum morarıyor Dedişm siz sokun orda kalsın ben hjamıle kalırsam bıdaha delmessınız
Farklı yerlerde verimliAynı yerden verde sonuc farklı çıkmasın canım
ne kadar geç saati beklersen o kadar iyi. sanırım seni bu kadar biz gazladıkAynen beklentim yerlerdeşimdi hastanedeyim burda kan verirsem akşam eve geçince acilde bidaha veririm felan o yüzden burda veremicen eve geçince evin oradaki acilde acilden veririm artık zaman gecmiyor
ne kadar geç saati beklersen o kadar iyi. sanırım seni bu kadar biz gazladık
verme demek istedımFarklı yerlerde verimliumut etmeym yoksa
Bütün hastaneleri gezsemmi nabsamverme demek istedım
Benım demek ıstedıklerımle yazdıklarım bır olmuyor
Sen bence otur oturdugun yerdeBütün hastaneleri gezsemmi nabsam
ahahahah yemin ederim potansiyel var. yengeç burcu olup ağlamayan da ne bileyimmorcivertkedi hanı şu hamılelık takvımın varya orda 5 haftalıkken mı ne yuvarlık göruntuden çıkıp azcık bebeğe benzeyen bır görunume giriyor . Benım öyle olunca onu görunce oturup ağlamıştım hungur hungur
Senden de o performansı beklıyorum
Keseyı gorunce duygulandım ama doktordan utanıp ağlammıştım . Odasından çıkar çıkmaz bır ağladımahahahah yemin ederim potansiyel var. yengeç burcu olup ağlamayan da ne bileyim
muhtemel ağlak dönemlerim;
takvimde bebeğe benzemesi
ilk kalp atışı
kesesi
ultrasonda ilk hareketi
ayy şimdi bile ağlayasım var
yooo hiç değil aynı yerde ver de farklı sonuç çıkmasın dedin gayet... asıl Darkı anlamadım o nedemek istedi :))verme demek istedım
Benım demek ıstedıklerımle yazdıklarım bır olmuyor
Varsa bilimdeeeeeeeeeeeeSen bence otur oturdugun yerde
Boşun bebek varsa onuda sıkıntıya sokuyosun dövcem senı he
burcunu merak ettim suanKeseyı gorunce duygulandım ama doktordan utanıp ağlammıştım . Odasından çıkar çıkmaz bır ağladım
Allahım çok güzel gunlerdi
oh sorun bende değil ondaayooo hiç değil aynı yerde ver de farklı sonuç çıkmasın dedin gayet... asıl Darkı anlamadım o nedemek istedi :))
Yay oldukça duygusalımdır .burcunu merak ettim suansu grubu mu? balık falan?
Allah tez vakitte tekrar hayırlı evlat nasip etsin hepinize
burdaki herkes birbirine aynı duyguları besliyor. kocamdan bile önce öğrendiniz meselaYay oldukça duygusalımdır .
Hamıle olmasam bıle ota boka ağlarım
sizin gebelik testlerıne bıle duygulandım özendığımden değil yemın ederım adınıza çok sevındım . Resmen bır akrabamın gebelık haberını almış gibi
Benımkınıde ilk burdakı kızlar öğrenmıştıburdaki herkes birbirine aynı duyguları besliyor. kocamdan bile önce öğrendiniz meselanazar gibi kaygım olsa zaten söylemem ki. burayı bu yüzden seviyorum.
çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?