- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
H E bugün sen hatrıma geldin canımm pencere önünde bariz çizgi gördüm heyecan yaptım baya ama akşam tekrar yaptım bişey çıkmadı sabah ilk idrarla denicem batıma 4 gün var kızlar bana dua edinn noluuurr Allahım isteyen herkese içinde bana da nasip etsinn amiinn
Hadi yaa bana yakın medillife dahiliye bölümüne gitmiştim metin bey vardı ondan memnun kalmıştım
Allah razı olsun cnm
Bende toplu gebelik testi aldım her ay eczaneye gidip tanisikolduk1 eczane var zaten hiç değilse 7 8 ay aramız sogur dedim adete 1 hafta kaldı bakalım ne olacak
Hamile kalmadan bi ay önce bende 4 tane sipariş etmiştim hepsini bi ayda nasıl bitirdim anlamadımne zaman başlıcan test yapmaya
Medilife doktorları iyi ya bizim komşu doğum yaptı orda memnun kalmış o erkek doktorda gitti o daha sakinmis onun ismini öğrencem hamile.kalirsam ona başlıcam
Evet cnm Şafak dogan güneş Allahın izniyle 10 11 gibi sabah cnmInşallah görürsün hari son günsaat kaçta vercen kan
Baya belirgin kız hadi inşallah ❤❤
Etmezmiyim hep ediyorum
Sağol kuzumm darısı başına inşalllaaaahhAllah razı olsun çok sağol Allah kolay doğumlar nasip etsin canımm hayırla sağlıkla yavrunu kucağına al inşallah
Valla bende hesaplamadım 11rinde adet oldum benimde 28 hesap yapmadım çünkü geç yumurtlucam büyük ihtimalle bu tarz şeyler yedim zaman geç yumurtluyorumadetin 10.gunu test yapmaya başlarim pik ne zamansa ona göre hesaplsirm
Cnm bende beylikduzu reyap mehmet alicige gidiyorum bi arastir istersen baya memnunum. Hamilelik onceside ona gitmistim hepBiliyorum kuzum ❤ beylikdüzü medilife da bi bayan doktor var yorumları çok iyi sena mi neydi adı gerçi iki bayan doktor var ama ful çekiyorlar randevu için arayinca 2 ay sonraya anca gün alıyorsun ama sürekli nasıl olacak bilmiyorum
ah bizler bende 50 tane aldım hemen başladım 8 gun varken çıkmadı tabi bugünde 2 tane yaptım negatif hayirlisi bakalim
Hadi bakalım hamile haberlerini alalım insAllah da
Evet cnm Şafak dogan güneş Allahın izniyle 10 11 gibi sabah cnm
İnşallh canım bu zamana kadar en belirgin testim diyebilirim yine yanıltmaz umarım
Cnm bende beylikduzu reyap mehmet alicige gidiyorum bi arastir istersen baya memnunum. Hamilelik onceside ona gitmistim hep
İnşâllah cnm haber vericem mutlakaHadi inşallah ❤ öğlen hemen girecem sayfaya inşallah güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?