Allah razı olsun cnmSağol canım Allah razı olsun
Rabbım sızlerede nasip etsın ınşallaahhh hep dualarımdasınız
İnşallah canım ya ilkinde bu kadar yorgun hissetmiyordum vallaCanım hayırlı olsun sağlıkla al inşllh kucağınailk 3 aylık dönem öyle oluyor ama 2. Trimester da gayet iyi hissediyosun uygulamalarda öyle yazıyordu gerçekten bende de öyle oldu inşllh sende gün geçtikce daha iyi hissedersin kendini
Canım bugün aklıma geldinOyy masallah yaaa fistikima
Sona doğru yaklaştın cnm yaa kolay doğumlar diliyorum ins
Yani haklısın canım ilkte evde ilgi bekleyen bi çocuk olmuyo sonuçta gidip uzanabiliyosun ikinciler gerçkten daha yorucu olurİnşallah canım ya ilkinde bu kadar yorgun hissetmiyordum valla
Çok zormuş
Biliyosun belki bende toplu almıştım 50 tane kadarAllah razı olsun cnm
Bende toplu gebelik testi aldım her ay eczaneye gidip tanisikolduk1 eczane var zaten hiç değilse 7 8 ay aramız sogur dedim adete 1 hafta kaldı bakalım ne olacak
Allah razı olsun canım seninde az kalmısAğrısız acısız bisekilde biavazda alırsın sağlıcakla bebişini kucağına inşallah
Iyiyim cnm cok sagolasin hatırlanmak çok guzelCanım bugün aklıma geldin
Nasılsın ?
Biliyosun belki bende toplu almıştım 50 tane kadar
İnIyiyim cnm cok sagolasin hatırlanmak çok guzel
Sende biraz halsizmissin ins gecicek bu günlerde sabret cnm
İnşallah canımIyiyim cnm cok sagolasin hatırlanmak çok guzel
Sende biraz halsizmissin ins gecicek bu günlerde sabret cnm
Inş cnm an bu ay yok gibi adet ağrılarım başladı idrardada enfeksiyon çıktı ilaç yazdı dr o an hamilelik olabilir diyemedim unuttum eşim de aldı ilaçları tam icecwktim akla geldi icmedim bende öylece kaldı bu şekilde hamile kalmak zor sankiİn
İnşallah canım
Geçecek..
Senin de iyi haberini alırız inşallah en kısazamanda
Ya evet canım çok şükür baştanolan herkes hamile kaldı çoğu kucağına aldı çok şükğrşaşırmadım
Ama ben biraz geç dahil oldum sizlere testlerin havada uçtuğu sayfalara katilamadim
Kuzummm inşallah yarın çizgiyi görürsün lütfen benide etiketleH E bugün sen hatrıma geldin canımm pencere önünde bariz çizgi gördüm heyecan yaptım baya ama akşam tekrar yaptım bişey çıkmadı sabah ilk idrarla denicem batıma 4 gün var kızlar bana dua edinn noluuurr Allahım isteyen herkese içinde bana da nasip etsinn amiinn
Kuzummm inşallah yarın çizgiyi görürsün lütfen benide etiketle
Bende esenyurt
Etmezmiyim hep ediyorumTamam canım sende bana dua et olur mu şimdi senin duaların makbüldür
Evet kuzum bide pozitifi görsemm rahatlıcam
Biliyorum kuzum ❤ beylikdüzü medilife da bi bayan doktor var yorumları çok iyi sena mi neydi adı gerçi iki bayan doktor var ama ful çekiyorlar randevu için arayinca 2 ay sonraya anca gün alıyorsun ama sürekli nasıl olacak bilmiyorum
şaşırmadım
Ama ben biraz geç dahil oldum sizlere testlerin havada uçtuğu sayfalara katilamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?