- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
Canım aslında ilk bosalma anında giden spermler saniyeler içinde ulaşıyor lmus biz boşa çabalıyoruz elbette hepsi icerde kalacak değil bosver kalbini bozma bende elimden geldikce fazla beklememeye çalıştım abdestsiz uzun durmayım diyeYa buradan herşeyi herşeyi yaziyoz tövbe de ne bilim gece kizim ağladı bende hemen dusa girdim hepsi akti ne bilim kalmadi heralde icerde
Inanirmisin aslında hiç takmiyodum bugünkü testi görene kadarCanım aslında ilk bosalma anında giden spermler saniyeler içinde ulaşıyor lmus biz boşa çabalıyoruz elbette hepsi icerde kalacak değil bosver kalbini bozma bende elimden geldikce fazla beklememeye çalıştım abdestsiz uzun durmayım diyeinsAllah tutmuştur yine bu ay güzel hisler var içimde insAllah oldu
O hissi biliyorum canım bende hiç pik olacağını düşünmeden yapmistim bu ay kopkoyu çizgiyi görünce mutluluk sardı içimi insAllah bu heyecanlar boşa değil Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmis sadece zamanı önemli geldiğinde elbette bizimde evlatlatimiz kardeş sevgisini tadacakInanirmisin aslında hiç takmiyodum bugünkü testi görene kadarhayirlisi tabiki ama heyecan yaptım sanırım
Inş rabbim bize ve tüm isteyenlere vakti saati gelince nasip etsin cnm yaa
Güzel annem hoşgeldin
Ara sıra bakıyorum topigine dogum yaptin mi diyeGüzel annem hoşgeldin ♥
Teşekkür ederim :)Ara sıra bakıyorum topigine dogum yaptin mi diye
Hepinize kolay dogumlar hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
Cok zor valla ulu orta gelmesiValla kuzum dışarda kaç kere üstüm başım kan içinde kaldı
Alıştım artık
Bizde ilk zamanalr çok korktuk ama artık alıltık sanırım normal bişey gibi tampon yapıyorum
Pkoluyum canım ondan diye düşünüyorum birşey demediHe bide testlerin niye devamlı öyle çıkıyormuş doktor bişey dedimi
Göbek ten acil den yaptırdım verdiği gün ve saat teGözün aydın ya maşallah inşallah sağlıcakla devam eder iğneyi senmi istedin doktormu yaptı peki
Göbek ten acil den yaptırdım verdiği gün ve saat te
Üç defa klomen kullandım doktor verdi sonra hiç gelişim olmadı ilk ay bir tane inci ay iki üçüncü ay uç uç içtim sonra 4. Ay femara verdi ilk ay güzel gelişti bir tane iğne vurdu adet oldum ikinci ay gene bir tane gelişti bu sefer rahim kalınlığı için biraz fazla bekledim gene iğne vuruldu onda olduYok.cnm onu demek istemedim tedaviye mi başladın yani onu sormak istedim bi iki ay sonra bende gidicem de oyuzden sordum
Üç defa klomen kullandım doktor verdi sonra hiç gelişim olmadı ilk ay bir tane inci ay iki üçüncü ay uç uç içtim sonra 4. Ay femara verdi ilk ay güzel gelişti bir tane iğne vurdu adet oldum ikinci ay gene bir tane gelişti bu sefer rahim kalınlığı için biraz fazla bekledim gene iğne vuruldu onda olduinşallah darısı sana
Zaten bu da olmaz ise son ilaç kullanımı sonra bir sene beklemek zorundaSende baya beklemişsin ama sonu güzel olmuş maşallah inşallah amin çok saol yazdin için bakalım bize nedicek doktor bi iki ay daha bekliyim de
Sende baya beklemişsin ama sonu güzel olmuş maşallah inşallah amin çok saol yazdin için bakalım bize nedicek doktor bi iki ay daha bekliyim de
Merhaba kramp mı vardı sizde de?Merhaba arkadaşlar haftalar ilerledikçe gerçekten insan kendini çok yorgun hissediyor. Sürekli uyanmak ve uykuya dalmak çok zorlaşıyor, Allah tan kramplar gitti artık yok :) :)
Zaten bu da olmaz ise son ilaç kullanımı sonra bir sene beklemek zorunda
kalacaktı kalacaktı
Evet 24 yaşını doldurmadan iğne vermiyorAa ciddimisin bide öyle bi problem var yanineyseki minnoşun bekletmeden gelmiş ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?