- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
İdolümsünEmin ol zırlamadan uyanıyorsun saat kurulmuş gibi 2 saatte bir kendi kendine uyanıyorsun. Benim uykum ağırdır çocuğa bakamam uyanamam diyordum ama şimdi kendi kendime uyanıyorum
Grip misin?Hamileliginde burun kanamasi yasayan varmi acaba ? Ozellikle gripken
İnşallah olursunİdolümsüninşallah bende öyle olurum gerçi şuan bile başka yöne dönerken uyanıp düzeltiyorum Kendimi bilinç altıma sadece sola yat sinyali vermiş gibiyim
Teşekkür ederim verdigin bilgi icinGrip misin?
Ben grip olmadım ama kıkırdak ameliyatı olmuştum tee 8 sene evvel orda ara ara kanamam oldu senin haftalarında bir arkadaşında burnunda kanama olmuş ben doktora sormadım çünkü hem çok azdı hem zorlama falan olunca bende hep olan akıntıydı diğer arkadaşa damar genişlemesinden dolayı demiş doktoru istersen sen yinede bir doktora sor olmadı sağlık ocağı veya eczaneye sor canım
İlgili olmaları iyi de bazen abartıyorlar işteTeşekkür ederim verdigin bilgi icin
Soracağım da esim biraz pimpirikli,sorana kadar burdan kafasindaki soru isaretleri gitsin diye şeyyaptım
Valla kuzum dışarda kaç kere üstüm başım kan içinde kaldıYaa demekki yüksek kan basıncından dolayı, bende grip oldum heralde o yüzdendir diye düşündüm ama yara falan da yok burnumda , eşim panik oldu ben iyiyim deSen nasil idare ediyorsun bi anda geliyor diyorsun
Yok canım femara çatlatma iğnesi ile kaldımAllah aşkına daha geçen gün gördüm yazcaktım unuttum hangi ara hamile kaldım buraya yazdinda ben mi görmedim hayırlı uğurlu olsun canim ❤
Yok canım femara çatlatma iğnesi ile kaldım
Yok canım femara çatlatma iğnesi ile kaldım
Su an ikisi de aynı koyulukta gibi canım masAllah bence de yumurtlama
Dün oldu cnm bugünde hasta eşim olmaz sanırım yarin ancak ins tutar yaaSu an ikisi de aynı koyulukta gibi canım masAllah bence de yumurtlamasıkı sıkı değerlendirin
InsAllah cnm yarın çatlarsa mutlaka değerlendirmeye çalış insAllah olur bu sefer hepimizin son bekleyişi olurDün oldu cnm bugünde hasta eşim olmaz sanırım yarin ancak ins tutar yaa
Inş cnm yaa ins acaba tutmazsa diyorum bu seferde ne bilim ilk kez yumurtlama gordumInsAllah cnm yarın çatlarsa mutlaka değerlendirmeye çalış insAllah olur bu sefer hepimizin son bekleyişi olur
Bebegimizi kucağımıza alacağımız günü saymaya başladığımızı konuşalım insAllah
Tutar insAllah cnm dün olmuş bak hali hazırda icerde sperm var yarın da çatlarsa insAllah yeni spermler destek olacak insAllah olumlama yapalım birazInş cnm yaa ins acaba tutmazsa diyorum bu seferde ne bilim ilk kez yumurtlama gordum
Ya buradan herşeyi herşeyi yaziyoz tövbe de ne bilim gece kizim ağladı bende hemen dusa girdim hepsi akti ne bilim kalmadi heralde icerdeTutar insAllah cnm dün olmuş bak hali hazırda icerde sperm var yarın da çatlarsa insAllah yeni spermler destek olacak insAllah olumlama yapalım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?