- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Kaç aylık idrar testi masrafından kurtuldun daha 100lira diyorMerhaba herkese
Kan verdim bugün
100 lira bayıldım
Sonuç 2 saat sonra çıkarmış
Hastane uzak biraz
E nabizdan da bakabilirsiniz dediler
Bekleyelim bakalim
Çok büyük dertten kurtulmuşsun valla canım fiyatları hiç gördün mü bilmiyorum almış başını gitmişBen oğlanda 2 tane süslü püslü pijama 1 tane gecelik aldım gecelik hiç giymedim pijamlar zaten lohysa pijaması sezeryan dikişe gelmiyor da gecelik hiç sevmiyorum ben1 kere bile giymeidm ama pijamaları severek giydim, çok rahattı biri beyaz biri pembeli şimdi almaya gerek yok Allahtan onları giyerim yine tertemiz duruyorlar 1 ay giydim en çok
Merhaba herkese
Kan verdim bugün
100 lira bayıldım
Sonuç 2 saat sonra çıkarmış
Hastane uzak biraz
E nabizdan da bakabilirsiniz dediler
Bekleyelim bakalim
Ay yok daha ogrenmedimTakvim olduğuna göre sonuç pozitifbendemi versem ya of
Senin bat geçti mi ?Takvim olduğuna göre sonuç pozitifbendemi versem ya of
Selam canım, Oksapar’ı doğumdan 24 saat önce kesecekmişim ben, sezaryen olacak, sanıyorum ondan sonra yine başlayıp bir süre devam edeceğim. Bebişi gördük bi de 2600 gr olmuş dedi. Siz nasılsınızHer gün kan sulandırıcı için yer arıyorum yasen devam ediyor musun kan sulandırıcı kullanmaya?
O zaman yarın bu saatlerde minnoşu görmüş olursunyaz mutlaka ne kadar olmuş gelmeye niyeti var mıymış
İsim olarak şuan elâ bize yakın geliyor kuzum ama hak babasında nüfus a gidince fikir değiştirebilirim dedi
Gerçi artık nüfus a gidilmeyecek falan deniliyor hastane işlem yapacakmış 3 gün içinde de kimliği geliyormuş diyorlar
Ay yok daha ogrenmedim
İdrarda çıkınca ekledim hemen takvimi
Senin bat geçti mi ?
Kızlar tahlil sonucum çıkmış 113
Batın üstünden 2 gün geçti
Kızimda 5.gunde 1500 çıkmıştı
Gerçi o zaman 28 günde 1 regl oluyordum
Şimdi 24/25
Benden bişey çıkmadı bari senden çıksın dört gözle bekliyorum sonucu3 gün geçti bat gününü sayarsam dört gün oldu ayın 11rinde adet günümdü 12sinde idrar testi yaptım negatif çıkmıştı az az lekelerim oldu devamı gelmedi üç gündür anlamadım denize girdim diyemi böyle oldu ama şimdi eşimle kan verdik hiç umudum yok ama kimyasal falanmı öğrenmem lazım için rahat etsin istiyorum hayırlısı allah'tan
Aynen öyle canım yaa çok pahalı gecelikler pijamlar. Gecelik daha rahat tabii canımÇok büyük dertten kurtulmuşsun valla canım fiyatları hiç gördün mü bilmiyorum almış başını gitmişben gecelik hastasıyım aslında evlenmeden öncede çok kullanırdım o yüzden rahat ederim gibime geliyor
Selam kuzum iyiyim az biraz temizlik yapıyorumSelam canım, Oksapar’ı doğumdan 24 saat önce kesecekmişim ben, sezaryen olacak, sanıyorum ondan sonra yine başlayıp bir süre devam edeceğim. Bebişi gördük bi de 2600 gr olmuş dedi. Siz nasılsınız
Henüz benim kadar gecelik seveni görmedim zaten canımAynen öyle canım yaa çok pahalı gecelikler pijamlar. Gecelik daha rahat tabii canımbende gecelikle hiç rahat olamıyorum
Benden bişey çıkmadı bari senden çıksın dört gözle bekliyorum sonucu☺
İnş vardır canım umutsuz olmaValla zerre umudum yok olsa idrarda çıkardı çünkü başka bise engel oluyor bence adete
Kızlar bakabilir misiniz anlayan varsa bi yardımcı olabilir mi dün ve bugünün ovu testleri şimdi bu pik olmuş silikleşmeye mi başladı dün ve bugün yoksa henüz pik olmamış olacak demek mi oluyor
İnş vardır canım umutsuz olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?