- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Benim genelde böyle başlayıp sökülürdü senin normalde böyle olmuyorsa bı test yap istersen. Yada ilaç falan aldıysan kür yaptıysan o da etkili olmuşturHanimlar gunaydin. Dun baya agri cektim aksam 7 bucukta 2 3 damla akinti gelmiş sonra gelen olmadi demistim. Sabah uyandım lavaboya girdim yine 2 3 damla kahverengi akıntı. Pedimde batmamış aynı duruyor 2 3 damla akıntıyla. Hiç böyle bisey yaşamadım ya gözüm korktu neden ki?
Yok benim doğumdan sonra eve gelince hiç kanama olmadı az az 1 hafta sürdü kesildi ama hastanede bebek alındıktan sonra çok ciddi oldu denmişti, birazda heyecan falan yapınca ben kısa süreli yoğun bakımda beklettilerAman dikkat et canım Allah korusun kazadan beladanbenim bir yerim kanayinca o kadar kan gelmiyor işte pıhtılaşma birkaç alanda var denildi bana Sadece kan alınırken daha akışkan olduğunu farkettim sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah gerçi doğduktan sonra da bizi beğenmez sıpalar
Bu sulandırıcı yüzünden hastane çantasına bol iç çamaşırı ve ped koyayım en iyisi en son 3 tane iç çamaşırı yeter diyordum dün arkadaşlar da az dedi senden sonra da iyice vazgeçtim
Ben 1 gece kalmıştım 3 tane koymuştum sanırım, zaten ilk saatler sezeryandan dolayı altında koca Bi bez oluyo akan kanlar ona gidiyo habire temzliyo hemşireler, sonra temizleme işlemi bitip bacaklarım uyuşukluk geçince giydirmişlerid beni, 1 kez hasta bezi koydular ben götğrmmeiştim onlar verdi. Yani belki 2 çamaşır harcamılımdjr orda hiç bileyim kan olmadı benim zaten hemşireler çok titizdi herleyşme koşuyolardı onlar yapıyordu 1 gece kaldım bide 2 gece kalınsa en az 4 5 çamaşır ihtiyaç olabilirAman dikkat et canım Allah korusun kazadan beladanbenim bir yerim kanayinca o kadar kan gelmiyor işte pıhtılaşma birkaç alanda var denildi bana Sadece kan alınırken daha akışkan olduğunu farkettim sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah gerçi doğduktan sonra da bizi beğenmez sıpalar
Bu sulandırıcı yüzünden hastane çantasına bol iç çamaşırı ve ped koyayım en iyisi en son 3 tane iç çamaşırı yeter diyordum dün arkadaşlar da az dedi senden sonra da iyice vazgeçtim
Kuzum bat neydi ?Kuzm benide Listeye eklermisn Tekrardan Ve listeye nasl bakabilrim belki aylar sonra iyi gelecek burası banaa ❤
Benım yedim çok şükür kuzu.Ay bende artık yapsa da birileri getirse verseherkes aynı anda yapacak sanırım bende yapıcam ama haftaya yaparım dedim bu hafta yorucu geçti. Önce başkasının yaptığını yiyeyim dedim ama yapan yok iş başa düşecek öyle aman aman aşermiyourm da sadece canım istedi, ama ben kendim yaparsam sabah akşam yicem gelecek bol bol kilolar
En azından tecrübe olmuş oğlan bunda çok heyecan yapmazsınYok benim doğumdan sonra eve gelince hiç kanama olmadı az az 1 hafta sürdü kesildi ama hastanede bebek alındıktan sonra çok ciddi oldu denmişti, birazda heyecan falan yapınca ben kısa süreli yoğun bakımda beklettilertoparlanınca odaya çıkmıştım. Odada 3 4 kez hemşireler temizliyor rahimi pamuklarls falan baya orda kan gidiyo zaten. Yoksa hiç aşıır ped kullanmadım ben. 1.günden sonra az az geldi hep
Şimdi benim doğumda ameliyat olup olmayacağım da belli değil canım. Kasık fıtığı var denilmişti geçen devlet hastanesi yok dedi. Başka bir doktora daha gidip netleştirmem lazım. Belki ikisi bir arada olursa hastane de yatış sürem uzarBen 1 gece kalmıştım 3 tane koymuştum sanırım, zaten ilk saatler sezeryandan dolayı altında koca Bi bez oluyo akan kanlar ona gidiyo habire temzliyo hemşireler, sonra temizleme işlemi bitip bacaklarım uyuşukluk geçince giydirmişlerid beni, 1 kez hasta bezi koydular ben götğrmmeiştim onlar verdi. Yani belki 2 çamaşır harcamılımdjr orda hiç bileyim kan olmadı benim zaten hemşireler çok titizdi herleyşme koşuyolardı onlar yapıyordu 1 gece kaldım bide 2 gece kalınsa en az 4 5 çamaşır ihtiyaç olabilir
Benimde kasık fıtığım vardı canım, ilk kaybım 6 aylık ölü normal doğum oldu hemde baya zordu maalesef.. Devlet hastanesinde olmuştu riskli diye, sonr abi daha hiç kasık ağrım falan olmamıştı, hatta oğlumda da dr yok bişey olmaz diyip beklemiştik ama oğlum sezeryan oldu. Belki derecesi vardır fıtığın seninki ciddiyse riske girme hiçŞimdi benim doğumda ameliyat olup olmayacağım da belli değil canım. Kasık fıtığı var denilmişti geçen devlet hastanesi yok dedi. Başka bir doktora daha gidip netleştirmem lazım. Belki ikisi bir arada olursa hastane de yatış sürem uzarhasta bezi ve depend de alacam yanıma
Ohhh bal şeker olsun bu haftada da yaparlar getirirler bize de inşallahKuzum bat neydi ?
Benım yedim çok şükür kuzu.
Eşiö dün cuma çıkışı hayır yapan birinden almış 3 kaseoturup hepsini aynı anda yedım
Aynen canım yok nolucapını biliyorum heyecan falan yapmamEn azından tecrübe olmuş oğlan bunda çok heyecan yapmazsınşu temizleme işi çok kötü ya ablama yapmışlardı aklıma geldikçe doğumdan çok ondan korkuyorum
Valla iyi yapmayı göze alıyosunOhhh bal şeker olsun bu haftada da yaparlar getirirler bize de inşallahyapmaya halim yok bu aralar
İlk doktor elle muayene yaptığında şişme az belki ultrason da görünmez bile dedi ama onun cihazında göründü. Devletin cihazından görünmemeş olabilirBenimde kasık fıtığım vardı canım, ilk kaybım 6 aylık ölü normal doğum oldu hemde baya zordu maalesef.. Devlet hastanesinde olmuştu riskli diye, sonr abi daha hiç kasık ağrım falan olmamıştı, hatta oğlumda da dr yok bişey olmaz diyip beklemiştik ama oğlum sezeryan oldu. Belki derecesi vardır fıtığın seninki ciddiyse riske girme hiç
Benim de bugün üçüncü gun ama öyle şiddetli ağrım olmadı gün içersinde en fazla iki-kere minnak kahverengi lekem oluyor okdr henüz sökülmedim ama bence havanın etkisi var mevsim değişikliğinden olabilir gibime geliyor
Sanırım üşütmüşüm aşırı ağrım var yine belimde kasıgımda. Kopkoyu bi kırmızıyla geldi beklenmeyen misafir :) 9 ekim yeni batBenim genelde böyle başlayıp sökülürdü senin normalde böyle olmuyorsa bı test yap istersen. Yada ilaç falan aldıysan kür yaptıysan o da etkili olmuştur
Sanırım üşütmüşüm aşırı ağrım var yine belimde kasıgımda. Kopkoyu bi kırmızıyla geldi beklenmeyen misafir :) 9 ekim yeni batH E kuzum
Onada şükür canım ya çok ağrılı sancılı bir süreç olmasında insan katlanıyorAynen canım yok nolucapını biliyorum heyecan falan yapmamama o temizleme ve ilk ayağa kalkma sıkıntı sezeryanda yoksa başka sıkıntı hatırlamıyorum
Son aylarda olsam hayatta uğraşmamValla iyi yapmayı göze alıyosun
Eşim dedi ben sana yapayım
Yok dedim soğumak şstemiyorum aşureden
Hayırlısı olsun canım gelecek ay inşallah güzel haberlerle gelirsinSanırım üşütmüşüm aşırı ağrım var yine belimde kasıgımda. Kopkoyu bi kırmızıyla geldi beklenmeyen misafir :) 9 ekim yeni batH E kuzum
Ben oğlanda 2 tane süslü püslü pijama 1 tane gecelik aldım gecelik hiç giymedim pijamlar zaten lohysa pijaması sezeryan dikişe gelmiyor da gecelik hiç sevmiyorum benOnada şükür canım ya çok ağrılı sancılı bir süreç olmasında insan katlanıyorİlk giyinme için gecelik düşünüyorum pijama sıkıntılı olabilir diye sonrası için(ilk geceyi atlatıp taburcu olmadan önce) de boydan düğmeli pijama bakıyorum.
Hayaller dantelli gecelik gerçekler anne pijaması olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?