Saol canisi. Darisi sana insllhHayırlı olsun cnm
Amin kuzumSaol canisi. Darisi sana insllh
Ben 3 ay boyunca ara ara ağrı çektim 3 aydan sonra küçüldüler şu an 17 haftalığım ama ağrı yapmayacak kadar küçğkler ilerleyen zamanlarda kaybolacaklarmış öyle diyor muayeneye gittiğim doktorlarcanım merhaba, bana da ultrasonda olgun yumurtaların var dedi geçen haftaki kontrolde. anlamadım yumurta üretimi durmuyor mu hamilelikte, sonra o yumurtalara nolucak falan doktora sormayı akıl edemedim o an... sende nasıl atıldı vucuttan?
Sonuçları onaylayan bölümle alakalı sanırım. Sonuç güzel çıksın da bekleriz artıkNie ole acababi kere gec bi kere de erken gecmisti bnm de
Aynn ole insllh guzldrSonuçları onaylayan bölümle alakalı sanırım. Sonuç güzel çıksın da bekleriz artık
Hayırlı evlat olsun kuzum. Napiyim valla kuzum arada giriyorum üzülüyorum girdikçe malesef :/ ama siteye girince de mutlaka seni takip e bugün eşim hastaneye gitti biraz canım sıkkın aslında ama hayırlısı inşallah:)kuzum tesekkur ederim evet pipiliymiş
sen nerelerdesin nasılsın ?
elçin sadece seni değil tüm listeyi silip bat söyleyenleri yeniden yazdı istersen söyle senide yazar :)
telefondan da düzenleyebilmek için aşağı yazdı öyle hep pc ye geçemiyor diye :)
Kuzumm 15 eylül bat. Sen nasılsın napıyorsun nasıl gidiyor?Canım paylaşımımı görmedin sanırım listedeki herkesi silip tablo dışına aldım. Sık sık pc ye geçemiyorum diye . Yakın zamanda da bana bildirdiğin bir bat göremedim için yeni listeye ekleyemedim .
Bildirirsen hemen eklerim ♥
Galiba mı
Maşaalllaaah nur topu gibi bir bebek görüyorum ♥
Şimdi folik asit kullanmıyorsan hemen sağlık oxağına git öncelikle kan testi ver netleştirelim .
Daha sonra eczaneden gidip folik asit al x ben folidoce kullandım 12. Haftaya kadar .
Belki sağlık ocağındaki hekımınde folik asit yazabılır .
Şuan kadın doğuma gitmen bir işe yaramaz hiçbirşey göremez .
Tavsiyem 5+4 den sonra git keseye baksın sonra da kalp atılı için çağırır.
Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle devam etsin inşallah ♥
İyiyiz Allaha şükür canım .Hayırlı evlat olsun kuzum. Napiyim valla kuzum arada giriyorum üzülüyorum girdikçe malesef :/ ama siteye girince de mutlaka seni takip e bugün eşim hastaneye gitti biraz canım sıkkın aslında ama hayırlısı inşallah:)
Kuzumm 15 eylül bat. Sen nasılsın napıyorsun nasıl gidiyor?
2 aya geliyor muuuuymus bal lokumu :)İyiyiz Allaha şükür canım .
Son aylarımız heyecan korkuyla geçiyor günlerimiz
Gittim canım dün muayene etti polikistik dedi yumurta tembelliği varmış rezervin az gözüküyor dedi klomene başladım bugün bklm 29 unda kontrol varFit mutlu anne doktora gittin mi canım ?
Bak iyi olmuş gitmenGittim canım dün muayene etti polikistik dedi yumurta tembelliği varmış rezervin az gözüküyor dedi klomene başladım bugün bklm 29 unda kontrol var
İnsAllah canım ya bklm umutluyum esimde hiç sıkıntı yokmuş cunki bu dr da baktı sonuçlara güzel dedi benim kaliteli yumurtam olmadığı için malesrf başarısız oluyormuş bklm klomen konusunda olumlu yorumları gördükçe inancım artıyor Allah in izniyle olacak bu ay olmazsa diğer ay diye düşünüyorumBak iyi olmuş gitmen
İnşallah iyi gelecek klomen
Bir sonraki kontrolünde iyi sonuçlar alırsın
Ben de pazartesi gideceğim randevu aldımİnsAllah canım ya bklm umutluyum esimde hiç sıkıntı yokmuş cunki bu dr da baktı sonuçlara güzel dedi benim kaliteli yumurtam olmadığı için malesrf başarısız oluyormuş bklm klomen konusunda olumlu yorumları gördükçe inancım artıyor Allah in izniyle olacak bu ay olmazsa diğer ay diye düşünüyorumcok saolasin
Sen bat mi bekliyorsun şu an geçti mi canım ne için gideceksin..Ben de pazartesi gideceğim randevu aldım
Eşinden sıkıntı olmamasi çok iyi ☺
İyi ki ertelememissin doktora gitme işini
İyi haberlerle gel inşallah.
Şu an adetliyimSen bat mi bekliyorsun şu an geçti mi canım ne için gideceksin..
Nasip bu aymış erteledik baya artık gidelim dedik insAllah canım hepimiz güzel haberler alalım insAllah
İnşallah 61 güne geliyor2 aya geliyor muuuuymus bal lokumu :)
kuzum sezaryen normal bir şey diyolar mu uygunmuymuşsun normal doğumal mesela.. inşallahh sağlıkla gelsinn minişş:)İnşallah 61 güne geliyor
Erken olurr daha geç olur Duru kızın tercihi
Şuan herşey normale uygun bakalım haftaya pozisyonuna falan bakıcaz . Çatı muayenesi için daha varkuzum sezaryen normal bir şey diyolar mu uygunmuymuşsun normal doğumal mesela.. inşallahh sağlıkla gelsinn minişş:)
Anladım canım hadi hayırlısı amin insAllahŞu an adetliyim
Bitmesini bekliyorum
Kan tahlili isterse de bir dahaki ay yaptırırim diye düşündüm
Bu ay 7.ayimizdi
Doktorum olmazsa 3 ay sonra gel demisti
Ben de erken olur diye 6 Ay sonra gideyim diye düşündüm
Araya da bayram girince kaldı
Pazartesi gidip tekrar muayene olacağım
İnşallah hepimiz bir an önce kavusalim yavrularimiza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?