- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
İnşallah yükselir canımCikti cnm 31 mis. Yarin yine vercm yukselmistr insllh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yükselir canımCikti cnm 31 mis. Yarin yine vercm yukselmistr insllh
Hadi gözün aydın
Yükselecek inşallah yarın ☺☺
Insllh kizlar ❤İnşallah yükselir canım
Kızlar selammmm nasılsınız ? Bebekleriniz nasıl ? Gebelikleriniz rahat geçiyordur inşallah .. Listeyi düzenliyorumda belki cinsiyeti değişen vardır diye merak ettım .. Etiketliyorum değişen varsa söylersınız
@uYKuCu KoaLa - ?
Brrk - KIZ
@Ufukta_bebek - KIZ
@leonunannesi - KIZ
@1609ece - ERKEK
Morvampir1 - KIZ
@ladytombulyanak - ?
Maria26 - KIZ
@YEKTA61 - ?
@gamzeli_bebis - ERKEK
Listeye bak 2 erkek gözüküüyor
Hayır bu kadar kıza damat lazım damaattttt
Canım çok şükür iyiyiz 2 gün önce detaylımıza girdik sapasağlam miniğim kızımız olucak eminiz artık hatta tombiş bir kızımız olucak haftasına göre 1, 2 hafta önce gidiyor gelişiyormuş 40 tan değil 38 den hatta 37 den hesapla dedi kız bebek zaten erkencidir bakalım sağlıkla gelsinde beklerim ben heyecanla hafa sayıyoruz kuzumKızlar selammmm nasılsınız ? Bebekleriniz nasıl ? Gebelikleriniz rahat geçiyordur inşallah .. Listeyi düzenliyorumda belki cinsiyeti değişen vardır diye merak ettım .. Etiketliyorum değişen varsa söylersınız
@uYKuCu KoaLa - ?
Brrk - KIZ
@Ufukta_bebek - KIZ
@leonunannesi - KIZ
@1609ece - ERKEK
Morvampir1 - KIZ
@ladytombulyanak - ?
Maria26 - KIZ
@YEKTA61 - ?
@gamzeli_bebis - ERKEK
Listeye bak 2 erkek gözüküüyor
Hayır bu kadar kıza damat lazım damaattttt
Maşallah canım darısı bizeCanım çok şükür iyiyiz 2 gün önce detaylımıza girdik sapasağlam miniğim kızımız olucak eminiz artık hatta tombiş bir kızımız olucak haftasına göre 1, 2 hafta önce gidiyor gelişiyormuş 40 tan değil 38 den hatta 37 den hesapla dedi kız bebek zaten erkencidir bakalım sağlıkla gelsinde beklerim ben heyecanla hafa sayıyoruz kuzum
Gözünüz aydın canım iyiymiş kızınCanım çok şükür iyiyiz 2 gün önce detaylımıza girdik sapasağlam miniğim kızımız olucak eminiz artık hatta tombiş bir kızımız olucak haftasına göre 1, 2 hafta önce gidiyor gelişiyormuş 40 tan değil 38 den hatta 37 den hesapla dedi kız bebek zaten erkencidir bakalım sağlıkla gelsinde beklerim ben heyecanla hafa sayıyoruz kuzum
Git canım mutlaka, baktır iyice, belki ilaç tedavisi uygular belki hiçbişey Gerek kalmadan bu ay gelir meleğinNapiyosunuz millet ?
Reglimin 5.gunu bugün
Hala yoğun bir şekilde geliyor
Pazartesi doktora gidiyorum bakalım ne diyecek
Kan tahlillerini de artık Eylül reglinde yaptırırım.12 eylüle az kaldı zaten
İnşallah canımGit canım mutlaka, baktır iyice, belki ilaç tedavisi uygular belki hiçbişey Gerek kalmadan bu ay gelir meleğin
İnşallah beklediğin son bat olur canimH E cnm yeni bat 20 eylül
Geçmiş olsun canımKızçelerim nasılsınız? Var mı güzel haberler? Hafta başından beri raporluyum dinleniyorum evde ilgilenemedim topikle
Senin neyin vardı ? neden raporluydun?Kızçelerim nasılsınız? Var mı güzel haberler? Hafta başından beri raporluyum dinleniyorum evde ilgilenemedim topikle
Sağol kuzum benimGeçmiş olsun canım
Bende yok maalesef
Pazartesi doktora gidiyorum artık
7.ay da bitti bu ay
Hayirlisi gülüm yaaaİnşallah beklediğin son bat olur canim
Git sen de o zaman canım ya ihmal etmeHayirlisi gülüm yaaa
Testlere göre yumurtlamadim bu ay o tuhafıma gitti sadece
Aslında dr görmek istiyorum bi sorun varsa ogrwnirdim bende
Aslında istiyorum da memleketteyim babamada kadindoguma gidicem diyemem bilemedim arada kaldım gidersem yarin gitmeliyim tahlil içinGit sen de o zaman canım ya ihmal etme ☺
Belki çok ufak bir müdahaleyle hemen hamile kalırsın