- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
Ne kadar erken başlasan kar canım bekleme hiç eczaneden al bende folidoce kullandım ilk 3 ayEvet ama iste istemedim insllh hata etmemisimdr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar erken başlasan kar canım bekleme hiç eczaneden al bende folidoce kullandım ilk 3 ayEvet ama iste istemedim insllh hata etmemisimdr
Acilde bakmayabilirler canım haberin olsun ..Sag
Saglik ocaga sabah 11 e kadr kan aliomus burda. O zman acile gidim hcg baktrmak istiorm diyim.
Cok saol cnm amiinGözün aydın canım sağlıcakla ilerlesin inşallah
Cok sukur bugune kismetmis guzl haberimi vermk. patir patir hamis haberli versinler insllh hemen .hepimz saglikla alalim kucagimza insllh.Ayyyyy yaşasın n
Ne gÜzell bir gün ne güzel bir haberr..
Çokkkk sevindimmm.. Ayağını sürüyerek yaz msjları peşine gelsin diğer arkadaşlarımızda inşallahhh..
Sağlıkla al kucağına canım çok çok sevindim
Kan degerim ciksin tam emin olalm hemen bi hastanye baslicaz insllh.orda yazsn doktorNe kadar erken başlasan kar canım bekleme hiç eczaneden al bende folidoce kullandım ilk 3 ay
Verdim cnm acilde alinio. E nabizdan bakicm artk.Acilde bakmayabilirler canım haberin olsun ..
Folik asit için doktora gitmene gerek yok eczaneye git yazsınlar çok önemli normlade gebelikten önce kullanılması gerekiyor
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Dünde bir arkadaş hamileliğini haber verdi bugün de senden böyle güzel haber geldi inşallah hergün bir arkadaşımızdan güzel haber alırızTsk ederm cnm ay insllh yaa. Herkes hayrli habrrini versn en kisa surede
Cnm hayırlı olsun ne kadardır bekliyordunTsk ederm cnm ay insllh yaa. Herkes hayrli habrrini versn en kisa surede
Tsk ederm amiiiiinGözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Dünde bir arkadaş hamileliğini haber verdi bugün de senden böyle güzel haber geldi inşallah hergün bir arkadaşımızdan güzel haber alırız
Amin tsk edrrm cnm mayistan beri cnm 4.ay yani buCnm hayırlı olsun ne kadardır bekliyordun
Cok saol amin darisi size insllh en kisa suredee
Cok tsk ederm insllh. Kan cikmadi henuz yaa. Gec dusuo e nabiza galiba
Benim geçen ki tahliller bir gün sonra düştü e nabızaCok tsk ederm insllh. Kan cikmadi henuz yaa. Gec dusuo e nabiza galiba
Nie ole acaba bi kere gec bi kere de erken gecmisti bnm deBenim geçen ki tahliller bir gün sonra düştü e nabıza
Hayırlı olsun cnmEvet cnm yaptm . Galiba HAMILEYIM insllh dogrudur Eki Görüntüle 2300307